View Full Version : مودم وایمکس چی بخرم؟
storm_saeed
پنج شنبه 14 شهریور 1392, 11:13 صبح
سلام دوستان
من میخواستم وایمکس بگیرم نمیدونم اولا ایرانسل بگیرم یا مبین نت ؟(از لحاظ ارائه جفتشون تو منطقه ما به یک نسبت قدرت دهی دارن)
دوما مودم چی بگیرم ؟از خود مودم هایی که توسایتشون هست بگیرم یا برم از برند هایی مثل dlink cisco یا... بخرم؟
قیمت هم تا حداکثر 150تومن باشه.
ممنون میشم راهنماییم کنید
IamOverlord
پنج شنبه 14 شهریور 1392, 13:20 عصر
سلام دوست عزیز!
من که از مبین نت تجربه ی زیاد خوبی ندارم (...)، البته ایرانسل رو امتحان نکردم...
الان هم به جای وایمکس از ADSL استفاده می کنم...
قبلا ماهی 35 می دادم برای 10GB و 1Mbps... الان ماهی 40 می دم برای ADSL نامحدود و 1Mbps! تفاوت رو ببین!
خلاصه اگه می خوای Wimax بگیری فکر می کنم بهتر باشه مودم خودشون رو بگیری... چون گاهی خیلی اذیت می کنن!
storm_saeed
پنج شنبه 14 شهریور 1392, 15:34 عصر
تو اینکه Adsl بهتر از وایمکس هست شک ندارم خودم قبلا ماهی 12.5 میدادم 256 نامحدود
مشکل اینه که خونمون رو عوض کردیم و مخابرات گفت چون خطتون فیبر نوریه:متعجب: Adsl هنوز ساپورت نمیکنه
برای همین مجبورم وایمکس بخرم . ایرانسل بنظر خودم بهتره پون الان نزدیک 7 -8تا از همسایه هامون ایرانسل گرفتن .فقط موندم چه مدلشو بگیرم
یه دونه داره یو اس بی با سامانه تقویت کننده یکیشم مودم indoor بین این دوتا کدومو پیشنهاد میدید؟
طراحی وب سایت.
شنبه 16 شهریور 1392, 10:11 صبح
خدا رو شکر.پست شما برای من هم سازنده بود.
Nima NT
شنبه 16 شهریور 1392, 11:02 صبح
من از مبین نت استفاده میکنم ؛ 6 ماهه ، 2Mbps ، حدود 120 تومان واسه 6 ماه دادم و راضیم
محدودیت حجم هم داره 18 گیگابایت ، شب از ساعت 2 تا 8 صبح رایگانه که افت سرعت چندانی نداره
storm_saeed
شنبه 16 شهریور 1392, 15:48 عصر
میشه مودم خوب معرفی کنید؟
ازخود مبین نت یا ایرانسل بگیرم یا برم از بازار مودم های دیگه رو انتخاب کنم
3473671
شنبه 16 شهریور 1392, 17:11 عصر
مودم خوب باید چه قابلتایی داشته باشه ؟؟؟
storm_saeed
شنبه 16 شهریور 1392, 17:39 عصر
مودم خوب باید چه قابلتایی داشته باشه ؟؟؟
سیگنال دهی خوب مخصوصا تو جاهای سربسته و,داغ نکردن و...
Nima NT
شنبه 16 شهریور 1392, 18:24 عصر
من مودم جیبی مبین نت دارم ؛ سیگنال دهیش تو جاهایی که خودش معرفی کرده خوبه فقط تو مواردی که سیستم های پارازیت روشن میشه یه کم قاطی میکنه
FastCode
یک شنبه 17 شهریور 1392, 00:44 صبح
من ایرانسل دارم.
همه چیزش عالیه.
تنها مشکلش اینه که ایرانسل روش سطح دسترسی root داره.توی خونه خودم مجبورم از این سیستم به اون سیستم ssh بزنم.
storm_saeed
یک شنبه 17 شهریور 1392, 09:04 صبح
میشه بپرسم کدوم مدلش؟
شرلوک هلمز
یک شنبه 17 شهریور 1392, 19:26 عصر
اگه ارزون میخواهی مودم usb را بگیر که الان با تخفیف خیلی ارزون در می اد حدود 40 هزار تومان اما من میگم مودم وای فای جیبی را بگیر که حدود 260 تومان چون با هر وسیله ای که وای فای داشته باشه میتونی بهش وصل شی مثلا با موبایل
اگر اهل دانلود نیستی و میخواهی فقط صفحه باز کنی طرح مصرف آزاد را بگیر که هزینه ابونماه نداره و بر اساس مصرفت پول میدی من از این طرح استفاده میکنم
mahsa f
یک شنبه 17 شهریور 1392, 21:27 عصر
ایرانسل خیلی بیخوده!مبین نت بگیر...
من ایرانسل دارم,خیلی بده!
agusta.ada
یک شنبه 17 شهریور 1392, 21:59 عصر
هر کدومشون ضعف ها و خوبی های خودشونو داردند با یک نگاه به سایت هرکدوم متوجه قیمتهای کمی بالای مودم های مبین نت و خیلی بالای تعرفه های این شرکت میشیم. خوبیی که مبین نت داره اینکه پهنای باندت رو خودت انتخاب میکنی و میتونی در ساعات رایگان از این انتخاب بهترین استفاده رو بکنی ولی به نظر من اگه دانلود زیاد نداری ایرانسل نسبت به قیمت خیلی بهتره.
storm_saeed
یک شنبه 17 شهریور 1392, 22:44 عصر
ایرانسل و مبین نت تو محدوده ما قدرت دهیشون یکسانه دانلود زیاد ندارم اگه بخوام هم میزارم شب دانلود کنه که رایگانه یاتو دانشگاه از اینترنت مفتیش استفاده میکنم فقطم خودم میخوام ازش استفاده کنم(یعنی کاربر فقط خودمم) تا چند ماه که Adsl راه بیفته.همون مودم usb که فک کنم مدلش bm338 باشه رو میگیرم .
از همه دوستان هم ممنون که نظر دادند.
طراحی وب سایت.
دوشنبه 09 تیر 1393, 20:05 عصر
خدا رو شکر.پست شما برای من هم سازنده بود و توی وب سایت (http://www.ratin.ir/services/site-design) م گذاشتم .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.