ورود

View Full Version : کار نکردن jquery در Internet Explorer 7

phpphp7
جمعه 15 شهریور 1392, 11:54 صبح
سلام
دوستان من یه قالب html دارم که در اون 2 اسلایدر در 2 صفحه دارم .
این دو اسلایدر در فایرفاکس و کروم کار می کنند اما در Internet Explorer 7 کار نمی کنند !
من خودم به Internet Explorer 7 نیازی ندارم اما فکر این رو هم کردم که کاربرانی که Internet Explorer 7 دارند و میخوان از سایت من بازدید کنند ، این مشکل براشون پیش میاد !
آیا میشه این مشکل رو حل کرد ؟

عکس :

http://www.uploadtak.com/images/a1733_untitled.jpg

sinoser
جمعه 15 شهریور 1392, 14:22 عصر
سلام
دوستان من یه قالب html دارم که در اون 2 اسلایدر در 2 صفحه دارم .
این دو اسلایدر در فایرفاکس و کروم کار می کنند اما در Internet Explorer 7 کار نمی کنند !
من خودم به Internet Explorer 7 نیازی ندارم اما فکر این رو هم کردم که کاربرانی که Internet Explorer 7 دارند و میخوان از سایت من بازدید کنند ، این مشکل براشون پیش میاد !
آیا میشه این مشکل رو حل کرد ؟

jQuery خود به ذات هماهنگ سازی بین این مرورگرا رو داره
اما این مشکل مطمعنم از css3 هست که در IE7 پشتیبانی نمیشه
و در تین اسلایدر ها هم از css3 استفاده شده بهتره بری نسخه های ساده تر یا قدیمی تر رو استفاده کنی

اما من که تصمیم گرفتم همیشه بروز باشم
کاربری که خودش تنبله و نمیره به روز کنه همون بهتر که همه چیو خراب ببینه
البته یه هشدار بش میدم بره به روز کنه

phpphp7
جمعه 15 شهریور 1392, 14:52 عصر
jQuery خود به ذات هماهنگ سازی بین این مرورگرا رو داره
اما این مشکل مطمعنم از css3 هست که در IE7 پشتیبانی نمیشه
و در تین اسلایدر ها هم از css3 استفاده شده بهتره بری نسخه های ساده تر یا قدیمی تر رو استفاده کنی

اما من که تصمیم گرفتم همیشه بروز باشم
کاربری که خودش تنبله و نمیره به روز کنه همون بهتر که همه چیو خراب ببینه
البته یه هشدار بش میدم بره به روز کنه
به نظر شما میشه کاری کرد که با ie سازگار بشه ؟

sinoser
جمعه 15 شهریور 1392, 15:51 عصر
به نظر شما میشه کاری کرد که با ie سازگار بشه ؟
بستگی به اسلایدر داره
اگر برای افکت هاش از عناصر css3 استفاده نکرده باشه و نخوای دقیقا همونا باشن اره البته به دردسرش نمی ارزه
و اسلایدر های ساده تر که زیادم هستن و با IE7 هم سازگارن هست از اونا استفاده کن

یا مثل من بگو بخیال هر چی کاربر تنبله

phpphp7
جمعه 15 شهریور 1392, 16:26 عصر
بستگی به اسلایدر داره
اگر برای افکت هاش از عناصر css3 استفاده نکرده باشه و نخوای دقیقا همونا باشن اره البته به دردسرش نمی ارزه
و اسلایدر های ساده تر که زیادم هستن و با IE7 هم سازگارن هست از اونا استفاده کن

یا مثل من بگو بخیال هر چی کاربر تنبله
ممنون
اما دوست عزیز درسته که کاربر تنبله اما من باید با تنبلی اونا کنار بیام چون من به اونا وابسطه هستم !

sinoser
جمعه 15 شهریور 1392, 16:45 عصر
خب نمی گم کلا بیخیالش
راه داره
یک جای تاپ سایت در مورد مرورگر ها بحث کن و لینک مستقیم دانلود بذار از مروگرا
بعدشم وقتی به کاربر وابسطه باشی بهتره همون ساده استفاده کنی
یا این که2 تا پیج طراحی کنی و توی سایتت گزینه نمایش ساده سایت بذاری برای اونایی که تنبل هستن
مثل کاری که gmail کرده

eminem.encore
جمعه 15 شهریور 1392, 16:51 عصر
در مرورگر اینترنت اکسپلورر بصورت پیشفرض کدهای جاوا اسکریپت غیر فعال هست. من وقتی کدهای jquery رو میزنم اجرا شه اینترنت اکسپلورر میگه که اول فعال کن تا اجرا شه. نمیشه این مشکل رو حل کرد؟ چون اصلاً کاربر شاید انگلیسی نمیفهمه و این گزینه رو فعال نمیکنه در نتیجه قسمت های اصلی سایت رو نمی بینه. چطور این مشکل رو حل کنیم؟

jalil_gh
جمعه 15 شهریور 1392, 19:13 عصر
در مرورگر اینترنت اکسپلورر بصورت پیشفرض کدهای جاوا اسکریپت غیر فعال هست. من وقتی کدهای jquery رو میزنم اجرا شه اینترنت اکسپلورر میگه که اول فعال کن تا اجرا شه. نمیشه این مشکل رو حل کرد؟ چون اصلاً کاربر شاید انگلیسی نمیفهمه و این گزینه رو فعال نمیکنه در نتیجه قسمت های اصلی سایت رو نمی بینه. چطور این مشکل رو حل کنیم؟
اگه صفحه رو از روی سرور اجرا کنید اینترنت اکسپلورر هم به طور پیش‌فرض جاوااسکریپت رو اجرا میکنه. ولی وقتی از روی فایل اجرا میکنید این گزینه رو نمایش میده.