View Full Version : استفاده از جی کوئری در نمایش دراپ دان لیست
reza97
جمعه 15 شهریور 1392, 13:45 عصر
سلام دوستان
من دو دراپ دان لیست دارم که از دراپ دان اول که یک گزینه رو انتخاب میکنم صفحه میره برمیگرده و در دراپ دان دوم لیست مربوطه ظاهر میشه
با جی کئری راهی نداره که صفحه نره و دوباره برنگرده
همون که دراپ دان اول رو انتخاب کردیم لیست در دراپ دان دوم ظاهر بشه؟؟؟
مثلا در دراپ اول اسم استان رو انتخاب کردیم در دراپ دوم اسم شهرهاش بدون اینکه صفحه بره برگرده ظاهر بشه؟؟
الان صفحه میره میاد نمایش میده.
با تشکر
sinoser
جمعه 15 شهریور 1392, 14:49 عصر
با ajax و jQuery این کار ممکنه
الگوریتم :
1- اگر لیست شماره 1 تغییر کرد انگا
2- درخواست ajax با مقدار دادهی انتخابی لیست 1 را ارسال کن
(سمت سرور مقدار را گرفته و لیست شهرستان ها را از پایگاه داده دریافت و خروجی را به شکل یک دراپ دان بر می گرداند)
3- نتیجه خروجی سرور را در باکس (با id یا class مشخص) قرار بده
4- پایان
reza97
جمعه 15 شهریور 1392, 17:27 عصر
با ajax و jQuery این کار ممکنه
الگوریتم :
1- اگر لیست شماره 1 تغییر کرد انگا
2- درخواست ajax با مقدار دادهی انتخابی لیست 1 را ارسال کن
(سمت سرور مقدار را گرفته و لیست شهرستان ها را از پایگاه داده دریافت و خروجی را به شکل یک دراپ دان بر می گرداند)
3- نتیجه خروجی سرور را در باکس (با id یا class مشخص) قرار بده
4- پایان
ممنون
اما ای کاش با کد توضیح میدادید چونکه من جی کوئئری بلد نیستم...
azamicu
جمعه 15 شهریور 1392, 17:39 عصر
سلام دوست عزیز
اگه میخواید سروری کار بکنی توی لود صفحه اطلاعات مربوط رو بگیر و یه آبجکت بساز و اون هارو توی آبجکتت ذخیره بکن و با توجه به نام استان انتخاب شده لیستت رو خالی بکن و با اطلاعاتی که میخوای پرکن و اگر هم نه که آبجکتت رو بصورت دستی توی کدهای جیکوئری بساز
و این موضوع و کدش هم توی همین سایت بحث شده که با یه سرچ به کدشم میتونی دسترسی داشته باشی
sinoser
جمعه 15 شهریور 1392, 19:07 عصر
سلام دوست عزیز
اگه میخواید سروری کار بکنی توی لود صفحه اطلاعات مربوط رو بگیر و یه آبجکت بساز و اون هارو توی آبجکتت ذخیره بکن و با توجه به نام استان انتخاب شده لیستت رو خالی بکن و با اطلاعاتی که میخوای پرکن و اگر هم نه که آبجکتت رو بصورت دستی توی کدهای جیکوئری بساز
و این موضوع و کدش هم توی همین سایت بحث شده که با یه سرچ به کدشم میتونی دسترسی داشته باشی
اینم میشه اما من همون ajax رو بیشتر قبول دارم چون فرض کنیم لیست اول 30 عنصر و به ازای هر عنصر 10 عنصر باشه میشه 300 عنصر
اگر میزان مصرف هر کدوم رو 1 بگیریم میشه 300 مصرف
و حال اینو در یک بازه بلند مثلا به ازای ماهی 1000 نفر بازدید در نضر بگیریم میشه 300000 هزار که این در مقایسه با فراخوانی ajax میشه 10000
که به طبع کارایی بهتره
البته اینا همون طور که توی علم طراحی الگوریتم هست تخمینی و تقریبیه یا همون مرتبه مکانی و زمانی و اینا
reza97
جمعه 15 شهریور 1392, 20:41 عصر
اینم میشه اما من همون ajax رو بیشتر قبول دارم چون فرض کنیم لیست اول 30 عنصر و به ازای هر عنصر 10 عنصر باشه میشه 300 عنصر
اگر میزان مصرف هر کدوم رو 1 بگیریم میشه 300 مصرف
و حال اینو در یک بازه بلند مثلا به ازای ماهی 1000 نفر بازدید در نضر بگیریم میشه 300000 هزار که این در مقایسه با فراخوانی ajax میشه 10000
که به طبع کارایی بهتره
البته اینا همون طور که توی علم طراحی الگوریتم هست تخمینی و تقریبیه یا همون مرتبه مکانی و زمانی و اینا
ممنون از شما
حالا یه لینکی یه راهنمایی فوری برای ajax دارید که من زود یاد بگیرم کارمو راه بندازه؟؟؟
ممنون
sinoser
جمعه 15 شهریور 1392, 21:09 عصر
ممنون از شما
حالا یه لینکی یه راهنمایی فوری برای ajax دارید که من زود یاد بگیرم کارمو راه بندازه؟؟؟
ممنون
اینم یک اموزش سریع
http://www.w3schools.com/jquery/jquery_ref_ajax.asp
azamicu
جمعه 15 شهریور 1392, 23:52 عصر
سلام دوست عزیز
من تازه تو یه پروژه این کار رو کردم و دیدم میزان اطلاعاتی که یه دفعه از سرور میگیرم خیلی به صرفه تره از این که هی بخوام درخواست سمت سرور بدم
البته توی اون کار از json استفاده کردیم
و باید با توجه به نوع کار بهترین راه رو انتخاب کرد
sinoser
شنبه 16 شهریور 1392, 00:57 صبح
سلام دوست عزیز
من تازه تو یه پروژه این کار رو کردم و دیدم میزان اطلاعاتی که یه دفعه از سرور میگیرم خیلی به صرفه تره از این که هی بخوام درخواست سمت سرور بدم
البته توی اون کار از json استفاده کردیم
و باید با توجه به نوع کار بهترین راه رو انتخاب کرد
بله منم منکر کاربرد نشدم بستگی به کاربرد داره
مثلا اگر بخوای یک تب باکس مثلا 3 تبه بسازی و محتوای هر کدوم 100 باشه و به ازای هر بار مشاهده در خواست سمت سرور داشته باشی
و اگر بدونی کاربر در یک بار لود چندین بار این صفحات رو نگاه میکنه در حالی که بازه به روز رسانیش بیشتر از طول مشاهده کاربر باشه خب به طبع باگذاری هنگام لود به صرفه تره!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.