ورود

View Full Version : سوال: برنامه نویسی با .net یا php

BaziOnline
جمعه 15 شهریور 1392, 23:55 عصر
سلام من میخواستم یک سایت جامع تر از سایت PardisGame , GameSpot, BaziCenter بزنم و میخواستم بدونم کدام یک از زبان های برنامه نویسی .net و php برای سایت معرفی و اخبار و نقدر و بررسی بازی بهتر است که اسکریپت با آن نوشته شود؟

و اینکه یک برنامه نویس برای زبان .net پیدا کرده ام که بهم گفته که به صورت سرویس گرا و پیاده سازی فریم ورک اختصاصی انجام میدهد ولی من میخواستم از شما بپرسم کدام یکی از این دو زبان راحت تر و بهتر است در کار من.

parsboy
شنبه 16 شهریور 1392, 02:24 صبح
سلام من میخواستم یک سایت جامع تر از سایت PardisGame , GameSpot, BaziCenter بزنم و میخواستم بدونم کدام یک از زبان های برنامه نویسی .net و php برای سایت معرفی و اخبار و نقدر و بررسی بازی بهتر است که اسکریپت با آن نوشته شود؟

و اینکه یک برنامه نویس برای زبان .net پیدا کرده ام که بهم گفته که به صورت سرویس گرا و پیاده سازی فریم ورک اختصاصی انجام میدهد ولی من میخواستم از شما بپرسم کدام یکی از این دو زبان راحت تر و بهتر است در کار من.
باسلام
بستگی به شما داره اما من خودم چون PHP کارکردم به شما هم پیشنهاد میدم ازPHP استفاده کنید.
موفق باشید.

BaziOnline
شنبه 16 شهریور 1392, 07:34 صبح
باسلام
بستگی به شما داره اما من خودم چون PHP کارکردم به شما هم پیشنهاد میدم ازPHP استفاده کنید.
موفق باشید.
سلام
برای من فرقی نمیکنه چون میخوام امنیت و سرعت و قابل توسعه و انعطاف پذیری در کاری که میخوام را بهم بدهد خواستم از کاربران این کمک بگیرم.

refugee
شنبه 16 شهریور 1392, 10:36 صبح
من فکر میکنم php بهتر باشه , از همه نظر , البته امنیت به برنامه نویس و سرور شما بر میگرده .

tadayoni
شنبه 16 شهریور 1392, 14:06 عصر
دوست عزیز وقتی شما میگید فرقی نداره یعنی هر دوتا رو هم بلدید !؟
خوب این کار برای یک برنامه نویس حرفه ای خوب نیست . همیشه پیشنهاد می کنند که توی یک زمینه کار کنید و به تخصص برسید
بله فرق خاصی بین دو زبان نیست چون هردو به اندازه هم پیشرفت کردند و فرق های اونها بیشتر روی کدنویسی های حرفه ای مشخص میشه
یه سایت اطلاع رسانی مثل gamespot زیاد نیازی به حساسیت توی این مسئله نداره
بیشتر باید بر روی ایده خودتون تمرکز کنید تا یه چیز بهتر از اونها ارائه بدید چون رقابت با چنین سایت هایی به این راحتی ها هم نیست