View Full Version : حرفه ای: سوال در مورد محدودیت ها mysql نسبت به mssql
ghasemweb
شنبه 16 شهریور 1392, 03:37 صبح
سلام
میشه در مورد مقایسه ی این دو تا دیتابیس متن بذارید یا رفرنس بدید.
بعدش در حجم بسیار بالا mysql مشکل داره یا نه. و اینکه چند تا سایت معروف و سنگین معرفی کنید که با mysql کار میکنن.
بعدش اگر ممکنه هر کی که تجربه داره در این زمینه بگه استفاده کنیم.
ghasemweb
شنبه 16 شهریور 1392, 10:37 صبح
لطفا پاسخ بدید
linuxUser
شنبه 16 شهریور 1392, 11:00 صبح
mysql دیتابیس بسیار ساده هست که در عین حال استفاده های زیادی داره.
mysql پر استفاده ترین دیتابیس دنیاست. این به خاطر رایگان و متن باز بودنش هم هست.
دیتابیس facebook که از بزرگترین و سنگین ترین دیتابیس های جهان هست از بیس اولیه mysql استفاده می کنه.
برای کارهای کم حجم و متوسط بهترین گزینه هست.
برای کارهای بزرگ به خوبی دیتابیس های دیگه مثل MSSQL, Oracle, PostgreSQL نیست.
من خودم با mysql کارهای زیادی کردم. وقتی تعداد داده های شما در یک جدول به چندین میلیون برسه خیلی خوب جواب نمی ده و در خیلی از گزارش گیری های سنگین و به خصوص join های سنگین مشکل داره.(البته کارهای ساده مثل select , insert , delete .... انجام می ده)
با اگه از آخرین نسخه ها استفاده کنید و سرور خوبی داشته باشید و نکات بهینه سازی برای کارایی رعایت کنید تا چند ده میلیون هم نسبتا جواب گو هست.
برای دیتابیس های سنگین تر من خودم Oracle, PostgreSQL پیشنهاد می دم.
البته MSSQL هم بد نیست ولی چون که فقط در پلتفرم ویندوز اجرا می شه و هیچ نسخه ای برای لینوکس نداره زیاد توصیه نمی کنم.
ghasemweb
شنبه 16 شهریور 1392, 11:30 صبح
ممنون اطلاعات خوبی بود. اگر اطلاعات مستندی هم دارید بگید
سعید صابری
شنبه 16 شهریور 1392, 11:47 صبح
البته mysql متن باز نیست فقط رایگان است.من قریب چند سال هست از mysqlاستفاده می کنم ولی امسال برای اولین بار از فایربرد استفاده کردم که متن باز است.واقعا یک سر گردن بالاتر از mysql است واقعا انعطاف بالایی دارد بزرگترین مشکلی که دارد فقط کمبود منابع است متاسفانه
linuxUser
شنبه 16 شهریور 1392, 13:50 عصر
البته mysql متن باز نیست فقط رایگان است.
mysql متن باز است. داخل سایت mysql که برید عنوان صفحه و اولین جمله که نوشته اینه : The world's most popular open source database
چیزهایی که گفتم نتیجه 3 سال کار عملی خودم با چندتا دیتابیس mysql بزرگ بود.
برای مستندات باید توی گوگل سرچ کنید سایت هایی که پایگاه داده های مختلف ارزیابی کردن زیاده.
سعید صابری
شنبه 16 شهریور 1392, 21:39 عصر
mysql متن باز است. داخل سایت mysql که برید عنوان صفحه و اولین جمله که نوشته اینه : The world's most popular open source database
چیزهایی که گفتم نتیجه 3 سال کار عملی خودم با چندتا دیتابیس mysql بزرگ بود.
برای مستندات باید توی گوگل سرچ کنید سایت هایی که پایگاه داده های مختلف ارزیابی کردن زیاده.
میشه بگید سورسشو کجا میشه پیدا کرد؟
من هم چند ساله با mysql کار می کنم یک مدت وقت بذارید با فایربرد کار کنید بعد نظرتون بگید.
سایت های که پایگاه داده را ارزیابی می کنند زیادند میشه یکیشون بگید که بی طرف باشه ؟ و یا ظرف 1 سال گذشته ارزیابی کرده باشند؟
من به نظر شما احترام میذارم خودم هم اکنون هنوز دارم از Mysql استفاده می کنم یک ایراد که دارد پا در هوایی mysql است که ممکنه اراسل دیگه نسخه free را ساپورت نکنه حتما میدونید دو نسخه داره یکی free یکی enterprice.
راستی یادم نبود اینو ببین قسمت Software license.
http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_relational_database_management_syste ms
ghasemweb
شنبه 16 شهریور 1392, 22:07 عصر
آقا در مورد اینکه mssql چه قابلیتهایی داره و mysql در ازاش چیا داره یکم آمار بدید. مثلا mssql یه قابلیتی داره به اسم TVP در mysql چیه معادل این؟
سعید صابری
شنبه 16 شهریور 1392, 22:23 عصر
آقا در مورد اینکه mssql چه قابلیتهایی داره و mysql در ازاش چیا داره یکم آمار بدید. مثلا mssql یه قابلیتی داره به اسم TVP در mysql چیه معادل این؟
ببین دوست عزیز برای اینکه کسی بتونه راهنماییت کنه باید اطلاعاتی در مورد پروژه ات بدی؟web است یا win . تک کاربره یا تحت شبکه؟ حداکثر تعداد رکوردهات؟ امنیت؟
ghasemweb
یک شنبه 17 شهریور 1392, 19:40 عصر
ببین دوست عزیز برای اینکه کسی بتونه راهنماییت کنه باید اطلاعاتی در مورد پروژه ات بدی؟web است یا win . تک کاربره یا تحت شبکه؟ حداکثر تعداد رکوردهات؟ امنیت؟
ممنون دوست عزیز.فکر نکنم ربطی به جزییات پروژه باشه من فقط در مورد قابلیتهای این دو دیتابیس اطلاعات میخوام و مقایسه بینشون
سعید صابری
یک شنبه 17 شهریور 1392, 21:11 عصر
ممنون دوست عزیز.فکر نکنم ربطی به جزییات پروژه باشه
خیلی ارتباط داره.مثلا شما یک پروژه وب داشته باشید به زبان php، خب 100 % باید از mysql استفاده کنید.
در کل به نظر من من Mysql در سه مشخص برتر از mssql است در بقیه موارد mssql سرتر است رایگان بودن - پشتیبانی از پلتفرم های مختلف - و از لحاظ سرعت بهتر از mssql عمل می کنه.
دوباره تکرار می کنم که شما باید متناسب با پروژه تون دیتابیس انتخاب کنید.
ghasemweb
سه شنبه 19 شهریور 1392, 16:19 عصر
نهایت حجم دیتابیسی که در mysql توصیه شده چقدر هست از چه حدی بگذره مشکل ساز میشه؟ چون طبق اطلاعات من mssql نسخه ی کرک شده یا انترپرایزش تا 16 ترابابت رو پشتیبانی میکنه برای یک دیتابیس
ghasemweb
پنج شنبه 21 شهریور 1392, 09:26 صبح
جواب بدید پست کامل بشه
سعید صابری
پنج شنبه 21 شهریور 1392, 13:47 عصر
fat32 2 gb
win ntfs 2 tb
linux 4 tb
fafa_na
شنبه 02 آذر 1392, 09:16 صبح
سلام دوستان
من یک پروژه سنگین دارم که با پی اچ پی دارم می نویسمش.ولی خیلی میترسم دلیل اونم اینکه شنیدم mysql حجم محدود داره.برنامه من قرار اوکال در یک مرکز اجرا بشه که چندین سیستم به اون وصل میشن و اطلاعات خودشونو از جمله فایل و عکس را در بانک اطلاعاتیم دخیره میکنن. حال سوالم از شما اینکه آیا ممکنه بعد از چند سال ما مشکل حجم پیدا کنیم؟؟؟mysql تا چقد بدون مشکل اطلاعاتم را نگه داری میکنه؟ اگر بنظرتون مطلبی می آید که میتونه بهم کمک کنه ممنون میشم راهنماییم کنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.