ورود

View Full Version : مزایا و معایب ماوس و تاچ

eshpilen
شنبه 16 شهریور 1392, 09:32 صبح
من با تاچ کار نکردم اما مزایایی برای ماوس بنظر میاد که میگم.
ماوس خوبیش اینه نمیخواد دستت رو بیاری بالا و روی میز گذاشتی و انرژی کمتری مصرف میکنی و کمتر خسته میشه دستت.
مزیت دیگر ماوس اینه که حرکات دقیق رو راحتت میشه باهاش انجام داد چون دست تکیه گاه داره و روی هوا معلق نیست.
مزیت دیگر ماوس اینه که اشاره گر ماوس کوچک و ظریف است و قشنگ میبینی کجا قرار داره و میتونی به دقت هدف رو مشخص کنی، ضمنا روی تمام صفحه دید همزمان داری، درحالیکه در تاچ همون دست و انگشت بقدر کافی بزرگ و زمخت هستن که هم دید کلی و هم دقت رو مخدوش کنن.

تازگی یجایی خوندم که PC های لمسی با موفقیت مواجه نشدن، شاید علتش همینا باشه.

کلا بنظر میاد تاچ واسه همون دستگاههای هوشمند مثل موبایل و تبلت و اینها با کارایی محدود و کلی مناسبه که نیاز به دقت و انعطاف و کنترل زیاد ندارن و برای کارهای حرفه ای و تخصصی استفاده نمیشن، و از طرف دیگر نمیشه باهاشون ماوس استفاده کرد.

نظر شما چیه؟ :متفکر:

FastCode
شنبه 16 شهریور 1392, 11:16 صبح
بزرگترین مشکل touch اینه که چشم شما وقتی چیزی جلوش باشه نمیتونه درست focus کنه.

UfnCod3r
شنبه 16 شهریور 1392, 12:31 عصر
به هیچ دردی نمی خورن . برای برنامه نویس یه کیبورد محکم لازمه + ماوس
من کیبوردم بر اثر کد نویسی همه کلیداش گیر کرده کلا هم ساییده شده :قهقهه: این سومین کیبوردمه که صاف شده :قهقهه:

omidshaman
شنبه 16 شهریور 1392, 12:59 عصر
به نظر من تاچ پد لپتاپ کار کردن باهاش راحت تر از ماوسه (البته ماوس داریم تا ماوس !)
صفحه تاچ هم که اصلا یه درد برنامه نویسی نمی خوره ادم 2 ساعت یک تبلتو بگیره تو دستش کلا دیگه دستشو صاف نمی تونه بکنه البته بدرد پرورش اندام میخوره :لبخند:
تازه مهمتر از همه چی سرعت تایپ کردنو صفحه لمسی میاره پایین .

من کیبوردم بر اثر کد نویسی همه کلیداش گیر کرده کلا هم ساییده شده این سومین کیبوردمه که صاف شده
احتمالا به جای تایپ با انگشت مشت میکوبی رو کیبرد این قدر تلفات داری! :متفکر:
من یک کیبرد دارم الان 4-5 ساله هنوز سالمه

veniz2008
شنبه 16 شهریور 1392, 14:28 عصر
سلام.
تاچ پد لپ تاپ به نظر من بسیار ضروری هست که باهاش مسلط کار کنیم.
هدف اصلی از تولید لپ تاپ، قابل حمل بودنش هست. اینکه اگر تو ماشین بودیم یا تو پارک نشستیم یا تو آموزشگاه و ... اونجا دیگه یا نمیشه از موس استفاده کرد یا بعد از 5 دقیقه کلا اعصاب ادم به هم میریزه.
برای لپ تاپ، من خودم با تاچ خیلی راحت ترم (اوایل خیلی اذیت میشدم ولی الان با موس اذیت میشم).

eAmin
شنبه 16 شهریور 1392, 23:25 عصر
به هیچ دردی نمی خورن . برای برنامه نویس یه کیبورد محکم لازمه + ماوس
من کیبوردم بر اثر کد نویسی همه کلیداش گیر کرده کلا هم ساییده شده :قهقهه: این سومین کیبوردمه که صاف شده :قهقهه:
بیا برو اینو (http://codekeyboards.com/) بخر، من خودم کم کمش 10 سال گارانتی میکنم :) مطمئنن کیبوردهای آشغال 20 تا 300 تومنی داخلی رو میزاره تو جیبش!