ورود

View Full Version : روش همکاری با طراحان محترم UI

resident
شنبه 16 شهریور 1392, 11:26 صبح
سلام.
من میخوام بدم ui برناممو فردی طراحی کنه.
نمیدونم چکار باید کرد. بعد از دیدن نمونه کارهاشون و قبل از اینکه قرارداد ببندیم باید بهشون بگم طرح بزنن بهم بدن تا اگه خوشم اومد باهاشون قرارداد ببندم یا...؟
لطفا راهنمایی بفرمایید.

Omid Jackson
شنبه 16 شهریور 1392, 11:34 صبح
مسلما هیچ کس طرح رو نمیزنه بده دست شما تازه بخواین تصمیم بگیرین که قرارداد ببندین یا نه!
اون زحمتش رو بکشه بعد شما بگین نه یعنی وقت از دست رفته و بعد شما از طرح استفاده کنین (منظورم عدم اعتماده و قصد جسارت ندارم)
نمونه کارهایی که تا الآن داشته رو ببینین حالا رو چیزایی که مدنظرتون هست تصمیم بگیرین میخواین یا نه
چون هیچکس قرارداد نبسته کار انجام نمیده

resident
شنبه 16 شهریور 1392, 11:43 صبح
اگه به حساب بی اعتمادی بخواین بذارین ، مواردی هم بوده که طراح طرحهای دیگران رو برداشته و به اسم خودش زده.
برای این چکار میشه کرد؟
به هر حال اینی که شما می فرمایی درسته ولی از این طرف هم این قضیه هم هست

qartalonline
شنبه 16 شهریور 1392, 11:47 صبح
خوب شما میتونید طرح مورد نظرتون رو تا حدودی روی کاغذ پیاده سازی کنید و به طراح بدید و طراح براساس اون طراحی کنه ، بعدا هم اگه نیاز بود تغییرات جزی انجام میده تا طرح مطابق نظر شما باشه.

Omid Jackson
شنبه 16 شهریور 1392, 11:51 صبح
بله درست میگین
مگر اینکه با شرکت ثبت شده یا حداقل فردی آشنا باشه یا آشنا تایید کنه (منظورم کسی که از این کارا سر در بیاره که تایید کنه)
جوری باشه که شما اگر بیعانه ای پرداخت کردین اگر طرف از زیر کار در رفت یه جوری بتونین پول رو پس بگیرین (نهایتش شکایت و ...)

resident
شنبه 16 شهریور 1392, 11:52 صبح
یعنی به نطر شما فقط در آوردن طرح مهمه؟ پیاده سازی طرح توسط چه کسی انجام بشه مهم نیست؟
این واقعا برام سوال است و مهم. من فکر می کردم طراحی از یه فرد به فرد دیگه فرق می کنه(حتی اگه طرح رو خودم بدم). رنگبندی، سایز و ..... من به سلیقه طراح خیلی اهمیت میدم. دوست ندارم فقط طرح منو پیاده کنه

Omid Jackson
شنبه 16 شهریور 1392, 11:55 صبح
خوب شما میتونید طرح مورد نظرتون رو تا حدودی روی کاغذ پیاده سازی کنید و به طراح بدید و طراح براساس اون طراحی کنه ، بعدا هم اگه نیاز بود تغییرات جزی انجام میده تا طرح مطابق نظر شما باشه.
اگر من طرف مقابل ایشون باشم اصلا طرحی نمیدم. درسته بحث اعتماد و ... هست ولی وقت من با ارزش تر از این کار هستش و دوست ندارم برای کار بیهوده وقت بذارم

qartalonline
شنبه 16 شهریور 1392, 11:59 صبح
میتونید با دیدن نمونه کارهای طراح به سیلقه اون پی ببرید و همچنین ازش بخواین توضیحات بیشتری در مورد ایده و نحوه کارش بده.
در مورد اعتماد به طراح هم میتونید از سایتهای مثل پارس کدز و پونیشا استفاده کنید.

Omid Jackson
شنبه 16 شهریور 1392, 11:59 صبح
یعنی به نطر شما فقط در آوردن طرح مهمه؟ پیاده سازی طرح توسط چه کسی انجام بشه مهم نیست؟
این واقعا برام سوال است و مهم. من فکر می کردم طراحی از یه فرد به فرد دیگه فرق می کنه(حتی اگه طرح رو خودم بدم). رنگبندی، سایز و ..... من به سلیقه طراح خیلی اهمیت میدم. دوست ندارم فقط طرح منو پیاده کنه
خب شما بعد از دیدن طرح ها میتونین تو قرارداد ذکر کنین که مثلا اگر شباهتی با طرح ها نداشت یا حالا هر چیز (استانداردی بذارین برا کار) کار رو قبول نکنین

qartalonline
شنبه 16 شهریور 1392, 12:01 عصر
اگر من طرف مقابل ایشون باشم اصلا طرحی نمیدم. درسته بحث اعتماد و ... هست ولی وقت من با ارزش تر از این کار هستش و دوست ندارم برای کار بیهوده وقت بذارم

خوب اگه طراح بیاد یه طرحی بزنه و بعد کارفرما کلا ازش خوشش نیاد هم وقت هر دو طرف هدر میره هم باعث ایجاد هزینه اضافی میشه.

resident
شنبه 16 شهریور 1392, 12:01 عصر
اینم هست......

resident
شنبه 16 شهریور 1392, 12:05 عصر
خوب اگه طراح بیاد یه طرحی بزنه و بعد کارفرما کلا ازش خوشش نیاد هم وقت هر دو طرف هدر میره هم باعث ایجاد هزینه اضافی میشه.
درسته.....

resident
شنبه 16 شهریور 1392, 12:06 عصر
حالا یه کم بیایید طرف من....
به ن ظرتون موردی هست که من باید هواسم بهش باشه و موقع بستن قرارداد لازم باشه ذکر بشه؟ یا شرط کنم؟

qartalonline
شنبه 16 شهریور 1392, 12:28 عصر
شما بهتره این رو تو قراردادتون ذکر کنید که در صورت نیاز طراح تغییراتی تو طرح انجام بده که طرح نهایی مطابق طرح خواسته شما باشه.
و بعد هم میتونید طرح انجام شده رو تو مراحل مختلف پیشرفتش مورد بررسی قرار بدید تا اینکه یکباره طرح نهایی رو ببینید.

tadayoni
شنبه 16 شهریور 1392, 13:56 عصر
دوستان عزیز طراح حرفه ای از نحوه برخورد و کارش مشخصه
اول اینکه سعی کنید کارتون رو به یه آدم حرفه ای بدید که اینقدر اعتبار داره که مثلا یه بیعانه مختصر رو نزنه تو گوشش و ... (بخاطر خراب نشدن اعتبارشم که شده این کار رو نمیکنه)
البته اینطور طراحا همواره دستمزد طراحی بالاتری دارند
نحوه تشخیصشون هم از نمونه کارهاشون هستش . قرار نیست هر کسی که گفت این نمونه کار بنده هست قبول کنید . شما تلفن صاحب سایت رو بگیرید و باهاش تماس بگیرید یا با ایمیل اون سایتی که میگه من طراحی کردم تماس بگیرید و ازشون سوال کنید