View Full Version : سوال: قفل کردن Scroll در قسمت خاصی از صفحه
Moien Tajik
شنبه 16 شهریور 1392, 21:56 عصر
سلام دوستان :لبخند:
یه کدی میخواستم که اسکرول صفحه در قسمت خاصی قفل ( Lock ) بشه. (( بشه خودت عدد قسمتی از صفحه که میخوای قفل بشه ، بزاری. ))
اگر با جاوا اسکریپت باشه خیلی بهتره.
مرسی. :لبخندساده:
Omid Jackson
شنبه 16 شهریور 1392, 22:42 عصر
برا خرابکاری میخوای؟ :-؟ برا خندت میگما!!!
<head>
<script>
function scrollDown() {
var y = document.getElementById("value").value;
setInterval( function() {
window.scrollTo(0,y);
}, 0);
}
</script>
</head>
<body>
<input type="text" id="value">
<input type="button" value="Submit" onClick="scrollDown()"><br />
Start<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />
End
</body>
بچه ها این کد ها آماده نیستا!! اینا رو ما هم مینویسیم
دلیل اصلی فعالیت من اینه که هرروز ذهنم بازتر میشه و مسائل جدیدتر یاد میگیرم
کپی و پیست فقط خودتون رو عقب میندازه
دوست من منظورم به شما نبود :لبخندساده:
2undercover
یک شنبه 17 شهریور 1392, 08:07 صبح
پیشنهاد می کنم یک نگاه به اینجا بندازید: How to disable scroll temporarily? (http://stackoverflow.com/questions/4770025/how-to-disable-scrolling-temporarily)
برا خرابکاری میخوای؟ :-؟ برا خندت میگما!!!
<head>
<script>
function scrollDown() {
setInterval( function() {
window.scrollTo(0,y);
}, 0);
}
</script>
</head>
<body>
<input type="button" value="Submit" onClick="scrollDown()"><br />
Start<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />
End
</body>
بچه ها این کد ها آماده نیستا!! اینا رو ما هم مینویسیم
دلیل اصلی فعالیت من اینه که هرروز ذهنم بازتر میشه و مسائل جدیدتر یاد میگیرم
کپی و پیست فقط خودتون رو عقب میندازه
دوست من منظورم به شما نبود :لبخندساده:
فک نمی کنم این روش زیاد درست باشه چون شما داری هر 10 میلی ثانیه (یا 4 میلی ثانیه بر اساس گفته های W3C. چون حداقل باید یکی از این دو تا باشه) یک دستور رو اجرا می کنی اینجوری که خیلی CPU کامپیوتر کاربر مختل میشه!
Omid Jackson
یک شنبه 17 شهریور 1392, 10:01 صبح
اتفاقا همین برام سوال بود که مضرات setInterval چیه که لوپ داره، تحقیق کردم دیدم ضرری نداره، حالا اگر شما مطلبی داریت در این رابطه خوشحال میشم بذارین و استفاده کنیم
Omid Jackson
یک شنبه 17 شهریور 1392, 11:30 صبح
پیشنهاد می کنم یک نگاه به اینجا بندازید: How to disable scroll temporarily? (http://stackoverflow.com/questions/4770025/how-to-disable-scrolling-temporarily)
فک نمی کنم این روش زیاد درست باشه چون شما داری هر 10 میلی ثانیه (یا 4 میلی ثانیه بر اساس گفته های W3C. چون حداقل باید یکی از این دو تا باشه) یک دستور رو اجرا می کنی اینجوری که خیلی CPU کامپیوتر کاربر مختل میشه!
حرف شما کاملا درسته
خودم چک کردم مشکل رو و یه کد بهینه تر و بهتر براتون میذارم
<head>
<script>
function scrollDown() {
$(document).bind('scroll',function () {
window.scrollTo(0,y);
});
}
</script>
</head>
<body>
<input type="button" value="Submit" onClick="scrollDown()">
</body>
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.