ورود

View Full Version : سوال: سوال

joker..
دوشنبه 18 شهریور 1392, 00:28 صبح
من میخوام یه برنامه بنویسم که با زدن دکمه یه چیزی رو با php چک کنه اگه درست بود بره تو یه صفحه دیگه
مثه صفحه های لاگین که با زدن یوزر نیم و پسورد و زدن دکمه به یه صفحه دیگه منتقل میشی

اگه میشه راهنماییم کنین
ممنون

moalla
دوشنبه 18 شهریور 1392, 00:46 صبح
از فرم سوال پرسیدتون پیداست اطلاعات بسیار کمی تو برنامه نویسی دارین
اینطوری به نتیجه نمیرسین
از پایه تر شروع کنید.

زینب فاطمی
دوشنبه 18 شهریور 1392, 10:19 صبح
سلام
دقیقا چی رو چک کنه ؟ سیستم لاگین ی فرم که اطلاعات وارد میشه با بانک چک میشه اگر درست بود میره به اون صفحه مورد نظر .کدشم مثل زیر هست . اتصال به بانک/ واکشی اطلاعات /مقایسه / رفتن به صفحه مورد نظر در صورت درست بودن شرط اگر درست نبود عمل دیگه ای رو انجام بده. اگر سوالتون رو دقیق تر بپرسید جواب بهتری میگیرید .

<?php
include ("config.inc.php");

$search = "SELECT * FROM person WHERE username='$username' and password='$password'";
$result = mysql_query($search,$link);
$row = mysql_fetch_array($result);

if ( $username == $row['username'] && $password == $row['password']&& $username<>"" && $password<>"" ){

header("location:main.php ") ;
}else { ....}
?>

tadayoni
دوشنبه 18 شهریور 1392, 11:44 صبح
دوست عزیز این کار به چند طریق ممکنه است
از معمول ترین راه های اون ارسال اطلاعات بصورت post یا get به همون صفحه یا یک صفحه دیگه هستش که توی اون صفحه جدید اطلاعات خودتون رو بررسی و با توجه به نتیجه داده شده تصمیم عملیات مورد نظر خودتون رو بگیرید
روش دیگه هم استفاده از آژاکس هستش که توی همون صفحه و بدون نیاز به ریفرش مجدد صفحه اطلاعات شما رو چک می کنه

joker..
دوشنبه 18 شهریور 1392, 16:34 عصر
منظورم یه برنامه لاگین هستش
میخوام برنامه به دیتا بیس متصل بشه یوزر پس وارد شده رو بررسی کنه اگه وجود داشت بره یه صفحه دیگه
خودم یجوری درست کردم که لینک صفحه بعدی رو اگه یوزر پس درست بود بیاره

زینب فاطمی
دوشنبه 18 شهریور 1392, 16:55 عصر
سلام
من کد رو گذاشتم ببینید اول وصل میشه بعد جستجو میکنه بعد مقایسه میکنه با اونچه که از بانک گرفته اگر مساوی بود میره صفحه بعد .شما کجا گیر کردید ؟

joker..
پنج شنبه 21 شهریور 1392, 20:15 عصر
ممنون خانم فاطمی،
این دقیقا همون کدی بود که لازم داشتم