ورود

View Full Version : همکاری در تکمیل سایت مرجع آموزش طراحی وب فارسی

tadayoni
دوشنبه 18 شهریور 1392, 14:29 عصر
یکی از مشکلات بزرگ برنامه نویسان و طراحان سایت ایرانی به ویژه آن دسته از طراحانی که تازه کار هستند و همچنین افرادی که قدرت زبان انگلیسی آنها بالا نیست ، نبود یک مرجع کامل فارسی زبان برای آموزش و توضیح دادن تگ ها ، دستورات و زبان های مختلف می باشد .
در این زمینه پروژه بزرگی در حال انجام میباشد که برنامه نویسی ها و طراحی های این سایت انجام شده است .
این پروژه در چندین فاز مختلف در حال اجرا می باشد که به نوبت اجرایی شده و بر روی بستر وب منتشر خواهد شد .
در این زمینه به همکاری دوستان و عزیزانی نیاز می باشد که در تولید محتوای این سایت همکاری داشته باشیم . همانطور که میدانید تولید محتوای سایت به این گستردگی بسیار زمان بر می باشد و قصد ما از این کار جلو بردن سریعتر پروژه و همچنین همکاری با دوستان عزیزی می باشد که در زمینه های مختلف تخصص دارند .
در صورتی که در هر یک از زمینه های مختلف طراحی و برنامه نویسی وب تخصصی حتی بسیار کم دارید ولی تمایل به همکاری و حتی یادگیری بیشتر دارید به ما ملحق شوید....
برای انجام این همکاری نیازی نیست تا تخصص بالایی داشته باشید
کار اصلی این است تا محتوا را که از مراجع معتبر برگرفته شده است ترجمه کنیم و در سایت فارسی زبان منتشر کنیم ...
نحوه همکاری به شیوه های مختلفی خواهد بود ... البته به این نکته توجه نمائید که هر زبان برنامه نویسی به حداکثر 2 نفر سپرده خواهد شد تا آنها از منافع آن بهره مند شوند
من به چند شیوه آنها اشاره می کنم تا در صورتی که تمایل داشتید نحوه همکاری خود را نیز اعلام نمائید یا در صورتی که پیشنهاد جدیدی دارید به بنده اعلام نمائید ...

همکاری بصورتی که شخص محتوای خاصی را در اختیار ما قرار دهد و هزینه آنرا دریافت نماید ...
همکاری بصورتی که شخص مدیریت بخش مورد نظر را به عهده گرفته و محتوای آنرا تولید کند . در این حالت در آینده و در زمان درآمد زایی سایت به هر یک از روش های در نظر گرفته شده برای توسعه آن درصدی از سود در اختیار آن شخص قرار خواهد گرفت
همکاری به صورتی که مدیریت بخشی از سایت را برعهده بگیرد و در آینده در زمانی که پروژه های مختلفی از طریق سایت دریافت شد ، اجرای آن و سود ناشی از اجرای آن به شخص مورد نظر پرداخت شود
و سایر روش های پیشنهادی شما

در همین ابتدا از شما عزیزان تشکر فراوان می نمایم

دانیال دزفولی
دوشنبه 18 شهریور 1392, 15:58 عصر
سلام حمید جان اگه کمک خواستید می تونید رو کمک من هم حساب کنید البته روی سرعت اینترنت اصلا روی من حساب باز نکنید

دانیال دزفولی
دوشنبه 18 شهریور 1392, 16:00 عصر
سلام حمید جان اگه کمک خواستید می تونید رو کمک من هم حساب کنید البته روی سرعت اینترنت اصلا روی من حساب باز نکنید
توانایی من هم که می دونید در چه حده

iman_k26
دوشنبه 18 شهریور 1392, 16:29 عصر
منم اگه کاری از دستم بر بیاد و بتونم انجام بدم خوشحال میشم....

tadayoni
سه شنبه 19 شهریور 1392, 22:22 عصر
با تشکر از دوستان . جزئیات برای اونها ارسال خواهد شد

ateryad
چهارشنبه 20 شهریور 1392, 12:34 عصر
خوبه دوست عزیز
ولی کاش این فعالیت رو به سمت این سایت که در پایین مطلب بنده درج شده هدایت کنیم...
البته این یک پیشنهاد دوستانه هست.

amirrezaq
چهارشنبه 20 شهریور 1392, 13:36 عصر
اگه قابل بدونید...

e_a_23
چهارشنبه 20 شهریور 1392, 15:39 عصر
من هم مایلم همکاری کنم.

storm_saeed
چهارشنبه 20 شهریور 1392, 15:57 عصر
اگه خواستید رو من هم میتونید حساب کنید.

tadayoni
جمعه 22 شهریور 1392, 22:22 عصر
خوبه دوست عزیز
ولی کاش این فعالیت رو به سمت این سایت که در پایین مطلب بنده درج شده هدایت کنیم...
البته این یک پیشنهاد دوستانه هست.
کدوم سایت ؟

ateryad
شنبه 23 شهریور 1392, 12:05 عصر
کدوم سایت ؟

دوست عزیز بعد از هر مطلب بنده لینک سایت بنده وجود داره:
http://w3schoolsfa.com

tadayoni
یک شنبه 24 شهریور 1392, 16:15 عصر
ممنونم از شما ولی این سایت خیلی با چیزی که باید باشه متفاوت هستش