View Full Version : نخستین سیستم عامل موبایل ایرانی
prpe26
سه شنبه 19 شهریور 1392, 22:24 عصر
با سلام.
دوستان در تیممون یک سیستم عامل لینوکس بیس برای گوشی های همراه تهیه کردیم. البته فعلا در حد سیمولاتور هست.
خوشحال میشم نظراتتون رو بدونم.
http://www.aparat.com/v/TqgtQ
بزودی هم لینک سیمولاتور رو برای استفاده عموم قرار میدم.
همچنین SDK هم بزودی منتشر خواهد شد و زبان اصلی توسعه Python 3 و HTML 5 خواهد بود.
fjm11100
چهارشنبه 20 شهریور 1392, 10:54 صبح
بسیار عالیه اگه پیاده سازی هم بشه. فقط اینکه روی چه گوشی میخواهید پیاده سازی کنید؟ یا اینکه بفکر ساخت گوشی هم هستید؟ گوشی های زیادی هستند که بیس لینوکس یونیکس دارند (مثل خود اندروید یا ios) اما مشکل کار با سخت افزار اوناست
prpe26
چهارشنبه 20 شهریور 1392, 11:29 صبح
iOS بیس BSD داره. ولی احتمالا روی دیوایس های ساخت خودمون نصب بشه :)
fjm11100
چهارشنبه 20 شهریور 1392, 13:26 عصر
ios از داروین میاد که از یونیکس میاد.
پس سخت افزارشم خودتون می زنین؟ سخت افزار زدن دو تا مشکل اساسی داره یکی کیفیت قطعات مخصوصا تاچ و LCD و یکی طراحی قاب. متاسفانه اگر بخواهیم از قطعات غیر موبایلی استفاده کنیم مثل LCD خیلی گرون میشه و قطعات موبایلی هم اطلاعاتشون در دسترس نیست. البته اطلاعات من مال 2 سال پیشه نمیدونم الان ماژولهای GSM یا درایورهای LCD و تاچ مورد استفاده در موبایل چه وضعی در بازار دارند.
prpe26
چهارشنبه 20 شهریور 1392, 17:25 عصر
الان میشه قطعات رو گیر آورد.
iOS «هسته» ش داروینه و داروین هم انشعابی از FreeBSD هست. FreeBSD هم مبتنی بر ایده های 4.4BSD UNIX هست و اون هم مبتنی بر کتابخانه های یونیکس. پس لینوکس این وسط چی شد؟! لینوکس تنها یک نرم افزاره که نقشه هسته رو در سیستم عامل بازی میکنه. مثل آندروید و سایر توزیع ها.
FastCode
جمعه 22 شهریور 1392, 00:56 صبح
ایده جالبیه ولی به این راحتی پیاده سازی نمیشه. اگر من بودم با این استعداد و علاقه شما روی ubuntu touch کار میکردم که همه گیر شدنش تا یه جایی تضمین شدست.
pswin.pooya
جمعه 22 شهریور 1392, 11:11 صبح
سلام
فعالیت خوبیه و مشکل. امیدوارم موفق باشید. انجام فعالیتهای این چنینی میتونه خیلی خوب و مفید باشه.
فقط من یه چیز رو متوجه نشدم. این سیستم عامل بود یا برنامه (app)؟ آخه تحت ios داشت اجرا می شد.
صباح فتحی
جمعه 22 شهریور 1392, 11:18 صبح
سلام بسیار عالی
موفق باشید
به امید موفقیت همه برنامه نویسان ایرانی
prpe26
جمعه 22 شهریور 1392, 12:36 عصر
سلام
فعالیت خوبیه و مشکل. امیدوارم موفق باشید. انجام فعالیتهای این چنینی میتونه خیلی خوب و مفید باشه.
فقط من یه چیز رو متوجه نشدم. این سیستم عامل بود یا برنامه (app)؟ آخه تحت ios داشت اجرا می شد.
App به جهت تست GUI ی که قرار هست در سیستم عامل باشه.
prpe26
جمعه 22 شهریور 1392, 19:30 عصر
ایده جالبیه ولی به این راحتی پیاده سازی نمیشه. اگر من بودم با این استعداد و علاقه شما روی ubuntu touch کار میکردم که همه گیر شدنش تا یه جایی تضمین شدست.
والا از اونجایی که برد ARM دارم و الان هم عموم موبایل ها ARMv7 هستند روند شدیدا تسریع شده. همچنین در مورد Ubuntu Touch بنظرم همه گیر شدنش اصلا تضمین شده نیست (از اون کمپین بودجه یابی ۳۲ میلیون دلاری مشخص شد!). چون اوبونتو تاچ با نوید این که دوال بوت با آندروید باشه اومده ولی پاسارگاد نه.
pswin.pooya
جمعه 22 شهریور 1392, 22:58 عصر
(از اون کمپین بودجه یابی ۳۲ میلیون دلاری مشخص شد!)ابونتو شانس موفقیت خیلی بالایی رو داره هم از لحاظ سیستم عامل و هم سخت افزار.
App به جهت تست GUI ی که قرار هست در سیستم عامل باشه. من نمی دونم چرا با این کلمه اولین اینهمه مشکل دارم و بارها هم داخل تالار بهش اشاره کردم. اولین شدن داخل کشور و استان و اینها کار خاصی نداره. اینجا هم نباشی بری افغانسانی چیزی هم میشه اولین شد. مهم اینه که تو دنیا اولین باشی و حالا اگر همچین شانسی نیست از اون مهمتر اینه که کار تمیز باشه. به نظرم با اینکه فعالیت خوبی رو شروع کردی منتها عنوان تاپیک خیلی اشتباه و فریبنده هست.
چون تا اونجا که من متوجه شدم نه سیستم عامل و یا حتی یه توزیع هم هنوز وجود نداره و از یه برنامه ساده داریم صحبت میکنیم.
prpe26
جمعه 22 شهریور 1392, 23:35 عصر
این سیستم عامل موجوده. فقط من دچار مشکل توی شبکه خونه شدم وگرنه میخواستم عکسش در حال مرور وب رو نشون بدم.
prpe26
یک شنبه 24 شهریور 1392, 22:23 عصر
ابونتو شانس موفقیت خیلی بالایی رو داره هم از لحاظ سیستم عامل و هم سخت افزار.
اوبونتو حتی در دسکتاپ هم هیچ شانسی نداره. چون فقط به بیست میلیون کامپیوتر دارای اوبونتو مینازه در صورتی که میلیاردها کامپیوتر با سایر توزیع ها و سیستم عاملها دارن کار میکنن.
من نمی دونم چرا با این کلمه اولین اینهمه مشکل دارم و بارها هم داخل تالار بهش اشاره کردم.
این که شما با چیزی مشکل دارید دلیل بر بد بودن و یا عدم استفاده اون توسط سایرین نیست :چشمک:
اولین شدن داخل کشور و استان و اینها کار خاصی نداره. اینجا هم نباشی بری افغانسانی چیزی هم میشه اولین شد. مهم اینه که تو دنیا اولین باشی و حالا اگر همچین شانسی نیست از اون مهمتر اینه که کار تمیز باشه
من هم ترجیح میدم در افغانستان اولین باشم. چون اونجا حداقل چهار نفر هستن که واقعا بفهمن نه این که کسانی که فقط ادعای فهم دارند.
نوان تاپیک خیلی اشتباه و فریبنده هست.
به نظرتون من پولی قراره از این پروژه به جیب بزنم؟ :لبخندساده:
چون تا اونجا که من متوجه شدم نه سیستم عامل و یا حتی یه توزیع هم هنوز وجود نداره
شما تا اینجا متوجه شدید ، Ok . مشکلی نیست. ولی دلیل نمیشه که این سیستم عامل موجود نباشه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.