View Full Version : سوال: مشکل با دسته ها وردپرس!
vB.N3T
چهارشنبه 20 شهریور 1392, 05:53 صبح
سلام
دوستان مگر روی هر دسته که به صورت منو در اوردمشون.کلیک مکینیم مگر نباید تو فایل سینگل مطالبش رو نمایش بده ؟؟؟
من یه کادر تو سایتم دارم به نام اموزش..بعد میاد تایتل هر پستی که مربوط به بخش اموزش باشه رو نشون میده....وقتی روی تایتل میزنم میره تو فایل سینگل و محتوا رو نمایش میده
اما وقتی رو منو ها میزنم هیچ اتفاقی نمیافته ؟ بعنی حتی رو منو اموزش میزنم اتفاقی نمیافته !
کسی میتونه کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟
tadayoni
چهارشنبه 20 شهریور 1392, 11:20 صبح
خوب ممکنه لینک منوهای شما درست نباشه
اگه لینک بدی راحت تر میشه راهنمایی کرد
همچنین توجه کنید که با کلیک روی دسته ها به فایل category میریم نه single
مطالب رو توی single نمایش میدیم
pary_daryayi
چهارشنبه 20 شهریور 1392, 11:20 صبح
منوها رو با چی ساختید ؟ دسته ؟ فهرست یا برگه ؟
vB.N3T
چهارشنبه 20 شهریور 1392, 16:20 عصر
اخه چندتا قالب دیگه تست کردم فایل کتگوری نداشتن اما منو ها رو نشون میدادن
منو ها رو با دسته ساختم با این کد
<div id="menu-sub">
<ul id="main-menu">
<?php wp_list_cats();?>
</ul>
</div>
منو ها و زیر منو ها رو نمایش میده اما وقتی روشون میزنم هیجا نمیره
vB.N3T
چهارشنبه 20 شهریور 1392, 19:04 عصر
دوستان هر پست که زده میشه و میره تو منو و زیر منویی که براش تعیین کردم اگه روش کلیک کنیم میره به فایل سینگل و ادامه مطلبشو اگه براش تابع the_content رو نوشته باشیم میاره
حالا نکته ای که داره اینجاست! من پایین سایتم 2 تا باکس دارم که یکی تایتل مطالبی که مربوط به دسته اموزش هست رو نشون میده و با کلیک بر روی تایتل میره محتوا مطلب رو تو فایل سینگل که براش استایل نوشتم رو نشون میده
همینطور یه باکس اخرین اخبار که به همین صورت تایتل اخرین پست های مربوط به دسته اخبار رو نشون میده
حالا طبیعتا اگه رو منو ها کلیک کنیم نباید اتفافی بیافته چون من تو فایل سینگل از تابع the_content استفاده نکردم و با تابع the_permalink محتوا رو میارم
سوال و مشکل من اینه که چطور میشه وقتی رو منویی کلیک کردیم.مثلا منو دانلود...یه صفحه جدید باز کنه و مطالب داخلشو نمایش بده !
pary_daryayi
پنج شنبه 21 شهریور 1392, 14:59 عصر
در قسمت برگه ها یک برگه میسازید مثلا با نام دانلود .
بعد باید پیوند یکتا ی اونو درست ست کنید . تو عکسی که فرستادم مشخصه.
و یک فایل هم به نام page-download.phpدر پوشه ی الگوتون ایجاد میکنید
بعد بستگی داره که چطور منو رو صدا میزنید . مثلا من با استفاده از فهرست , برگه رو بعنوان منو فعال کردم .
پ . ن : تو انجمن وردپرس (http://forum.wp-parsi.com/) زودتر به جوابهاتون میرسید.
tadayoni
جمعه 22 شهریور 1392, 22:28 عصر
در قسمت برگه ها یک برگه میسازید مثلا با نام دانلود .
بعد باید پیوند یکتا ی اونو درست ست کنید . تو عکسی که فرستادم مشخصه.
و یک فایل هم به نام page-download.phpدر پوشه ی الگوتون ایجاد میکنید
بعد بستگی داره که چطور منو رو صدا میزنید . مثلا من با استفاده از فهرست , برگه رو بعنوان منو فعال کردم .
پ . ن : تو انجمن وردپرس (http://forum.wp-parsi.com/) زودتر به جوابهاتون میرسید.
دوست عزیز حتما قرار نیست که از برگه ها استفاده بشه.
گاهی اوقات به روش های دیگه منوها ایجاد میشن
وباید بر اساس اون روش مورد نظر منوها رو فراخوانی بکنن
این کار در نهایت بسته به شیوه فراخوانی ایشون توی کدهاشون داره که اونارو ندادن تا نتیجه گرفته بشه
بهترین پیشنهاد من استفاده از آموزش های http://codex.wordpress.org/Function_Reference هستش
pary_daryayi
شنبه 23 شهریور 1392, 10:48 صبح
درسته . من یه پستی خونده بودم که یکی از کاربران میخواست در وردپرس یک صفحه ای برای دانلود درست کنه با قالب متفاوت . نمیدونم چرا پاسخ اونو اینجا نوشتم .الان هم اون تاپیکو پیدا نکردم !!
tadayoni
یک شنبه 24 شهریور 1392, 15:43 عصر
درسته . من یه پستی خونده بودم که یکی از کاربران میخواست در وردپرس یک صفحه ای برای دانلود درست کنه با قالب متفاوت . نمیدونم چرا پاسخ اونو اینجا نوشتم .الان هم اون تاپیکو پیدا نکردم !!
:چشمک::چشمک::چشمک::چشمک::چشمک:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.