View Full Version : برنامه ریست کردن پورت تلفن مودم adsl tp-link
eminem.encore
چهارشنبه 20 شهریور 1392, 13:28 عصر
دوستان همچین برنامه ای تو انجمن هست؟ من که سرچ کردن نتونستم پیداش کنم. برنامه ای میخوام واسه ریست کردن پورت تلفن مودم adsl ترجیحاً tp-link باشه. مثلاً بتونیم بازه زمانی رو مشخص کنیم تا هر 2 دقیقه یا 5 دقیقه پورت تلفن ریست بشه. طوری که انگار پورت تلفن رو در میاری و از اول راه میندازیش.
ممنون میشم کسی راهنماییم کنه اگه کسی میتونه برنامش رو بنویسه و بزاره انجمن لطف میکنه اما اگه کسی وقت نداره حق الزحمش رو هم متقبل میشم. اما اول باید فایل اجراییش رو تست کنم بعد سورسش رو بخرم.
با تشکر از دوستانی که واسه انجمن زحمت میکشن
naeim_1369
یک شنبه 31 خرداد 1394, 20:54 عصر
با سلام خدمت اساتید بزرگوار
من هم مثل دوست عزیزمون eminem.encore (http://barnamenevis.org/member.php?147836-eminem-encore) نیاز به برنامه ریستارت مودم دارم، طوری که بتونم در ساعات مشخصی که تعیین میکنم مودم رو خاموش و روشن کنه، ضمنا مدل مودمم D-Link DSL-2730U هستش، ممنون میشم اگه راهنماییم کنین تا بتونم برنامشو بنویسم
roo.row
یک شنبه 31 خرداد 1394, 23:33 عصر
با سلام
همچین چیزی ممکن نیست (نه کاملا) ولی بسیار سخت ممکن است به طوریکه شما باید روی مودمتون هم یه تغییر سخت افزاری بدن حقیقتا خودم هم بلد نیستم
ببینید کامپیوتر شما از طریق یه کابل به مودم وصل است که کابل شبکه است و دیتا رو می بره و میاره در حقیقت هر کاری روی اون بی فایدس
بجز یه گزینه اونم اینه که شما روی پورت 192.168.1.1 کار کنید ( خیلی پیچیده میشه) که اول باید نوع داده ها رو کشف کنید که ناجوره ! خوب در کل اگه تو مرورگرتون داخل جای URL تایپ کنید 192.168.1.1 میرید تو تنظیمات مودم (در حقیقت مرور گر میبرتتون اونجا) اون موقع اگه یه برنامه بنویسید که خروجی Lan رو چک کنه بعد دستور ریست مودم رو بزنید میفهمید که چه داده ای برای مودم به معنای ریست هست بعد میتونید رو همین پورت کار کنید و به نتیجه برسید
اما راه حل ساده تر:
اگر می خواهید کاری کنید که مودم هر زمان که زمان دادید خاموش و روشن شود و یا کابل تلفن بهش قطع ول بشه (به صورت مجازی) باید رو سخت افزار کار کنید
(اگر براتون خیلی مهم هست تو بخش AVR مطرح کنید خودم در خدمتتونم)
با تشکر
pbm_soy
دوشنبه 01 تیر 1394, 00:55 صبح
چند تاپیک بالاتر همین بحث عنوان شده
شما در کل دو راه دارید
یکی اینکه بیشتر مودم ها را میشه از طریق telnet تنظیم کرد و دستور داد برای اینکار ابتدا باید رمز را بلد باشید و همینطور دستور ریست در telnet مودم حالا شما باید از طریق سوکت نویسی یک سوکت به پورت telnet مودم وصل کنید و دستور ریست را بهش بفرسید
روش دوم اینه که یک httpclient post به مودم میفرستید ولی لینک مربوط به ریست مودم را بهش باید بدید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.