ورود

View Full Version : سوال: آیا MFC ارزش این رو داره ؟

mehregan00
جمعه 22 شهریور 1392, 23:16 عصر
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
من یک دانشجوی الکترونیک هستم که مدت هاست با زبان برنامه نویسی C و c پلاس چه در زمینه ی کامپیوتر و چه در زمینه ی قطعات سخت افزاری مانند میکرو ها برنامه نویسی کرده ام .
حال جهت برنامه نویسی در حوزه ی ویندوز و کار با پورت سریال و بخصوص USB نیاز به یک زبان برنامه نویسی دارم . حال سوال من این است که آیا در همین حد و نه بیشتر بهتره که از MFC استفاده کنم یا به سراغ زبان های ساده تری مثل C#‎ برم .
می خوام بدونم که آیا MFC ارزششو داره که به جای کار با زبان نسبتا ساده تر سی شارپ با اون همه گستردگی منابع به سراغ MFC برم . ( البته مقداری با این زبان آشنا هستم و برنامه نوشتم ولی هیچ اطلاعاتی از سی شارپ ندارم . )

Negative_Se7en
شنبه 23 شهریور 1392, 10:33 صبح
تا میتونی از کتابخانه هایی که تنها رو یک سکو کارمیکنند بکارگیری نکن.
چرا MFC ?
MFC رو بره چی میخوای ؟
راستی MFC زبان برنامه نویسی نیست. تنهایک کتابخونست .

mehregan00
شنبه 23 شهریور 1392, 12:36 عصر
با تشکر از جوابتون
بله من در باب MFC اطلاعاتی دارم و ماه هاست در باب VC++ و MFC و ... مطالعه می کنم .
اما سوال من چیز دیگری است .

mehregan00
شنبه 23 شهریور 1392, 12:37 عصر
دوستان کسی نیست که جواب من رو بده ؟

saied_hacker
دوشنبه 25 شهریور 1392, 10:40 صبح
اگر برای رفع حاجت قصد اومدن به سمت MFC رو دارید بهتره برید سارغ هون C# که هم کار کردن با کلاس ها و توابعش راحت تره ، هم منابع براش زیاده ، هم خطایابی و توسعش در اینده بسیار راحت تر خوداهد بود.

صرفا اشنایی با خود زبان C++ ( بازم معلوم نیست وقتی میگید "لبته مقداری با این زبان آشنا هستم " یعنی چقدر :لبخند: ) نمی تونه راه گشای شما باشه چون خود MFC/win32 خیلی گسترده هست... , و کلاس و ساختار های زیادی رو شامل میشه ....

باز این شمایید که باید انتخاب کنید.