ورود

View Full Version : خراب شدن کارتریج جوهر بعد از شارژ

eshpilen
شنبه 23 شهریور 1392, 17:52 عصر
کارتریج جوهر مشکی پرینتر canon رو دادم شارژ کنن حالا آوردم نصب کردم کار نمیکنه خراب شده ظاهرا.
میخواستم ببینم باید خر یارو رو بگیرم یا نه؟ عرف و قانونی نداره؟

قبلا یک بار این کارتریج رو همون جا برده بودم شارژ کرده بود (کلا این بار دوم بود که شارژ میشد).

silverfox
یک شنبه 24 شهریور 1392, 00:07 صبح
بعضی وقتا شارژ نمی شه دیگه، چون اون طراحی نشده که شارژش کنی(البته چجوری خراب شده؟ نازلاش گرفته یا کلا ارور می ده که نمیشناسه؟بعضی مدلا هم یه ic دارن که اون باید ریست بشه)، بعضی جاها خودشون دستگاه رو هم دارن تست می کنن ولی بعضی جاها یه اتاق 1در 2 متر دارن می گن شارژ می کنیم خراب باشه خود مشتری بر میگردونه دیگه(بعضی وقتا مشتری باید 2 3 بار بره بیاد)
ولی حالا شاید دستگاه شما خاص بوده اونا هم تقصیری نداشتن، ولی به هر حال بهشون اطلاع بده، ممکنه بگن بیا به جاش یه دونه دیگه بدیم، ممکنه بگن طرحش رو داریم این قیمت، نو شو داریم این قیمت اون دیگه خراب بوده به ما ربطی نداره...بستگی به جاش داره دیگه
چه مدلی هست دستگاهت؟

eshpilen
یک شنبه 24 شهریور 1392, 08:04 صبح
آره ارور میده.
canon pixma mp140

silverfox
یک شنبه 24 شهریور 1392, 22:27 عصر
این مدل رو نمی دونم، ولی بپرس ببین این مدل شاید ic داره که وقتی از نظر اون تموم شده دیگه شارژ کنی هم فایده نداره، بپرس ببین می شه ریستش کرد یا نه...بعضی مدل ها که نمی شه باید دیگه بندازی دور جوهر رو.
در مورد گرفتن خر یارو هم، یارو اگر از قبل می دونست یا احتمال می داد که شارژ نمی شه خوب نباید شارژ میکرد، ولی به نظر من همین بپرس ببین ریست می شه یا اصلا ازین counter ها داره یا نه...

M0TR!X
چهارشنبه 27 شهریور 1392, 00:26 صبح
اینا که اصلا شارژ نمیشن باید کارتریج رو عوض کنی.من یه بار خواستم شارژ کنم کلا پرینتر خراب شد :D

eshpilen
چهارشنبه 27 شهریور 1392, 07:58 صبح
یه کارتریج نو خریدم.
از فروشنده پرسیدم گفت بله این کارتریج ها یک بار شارژ میشه و بار بعدی به احتمال زیاد جواب نمیده.