View Full Version : سوال: خطا در فایل jquery.min.js
parmis
یک شنبه 24 شهریور 1392, 16:50 عصر
من بر روی یک برنامه open source کار میکنم که فارسی سازی و راست چینش رو انجام میدم.سرعت لود برنامه هالی بود.اما بعد از چند تغییر با خطای زیر مواجه شدم که باعث کندی شدید برنامه شده.
jquery.min.js:2 - --ورژن jquery من 1.8.2 هست.آیا با آپدیت کردن مشکلشه حا میشه؟چه کار باید انجام بدم.
sinoser
یک شنبه 24 شهریور 1392, 18:56 عصر
نه این که برنامه نیست اپدیتش بهتر باشه
حتی ممکنه با اپدیت کدات از کار بیفته (چون در هر نسخه تا نسخه بعد علاوه بر بهینه کردن و اضافه شدن متد های جدید بعضی از موارد حذف میشن)
بهترین کار بازبینی کد و سیستم ازمایشیته
یادمه خودمم با wamp server کار می کردن (چون همزمان صفحه php هم داشت) بعد از یه مدت سرعت اجرا به شدت امد پایین
پاک کردم باز نصب کردمش خوب شد!
ولی ممکنم هست از همین تغییراتی که می گی باشه
parmis
سه شنبه 26 شهریور 1392, 00:37 صبح
سلام
با تشکر فراوان از پاسخگویی سریع شما.
من سیستم رو دوباره نصب کردم تمام تغییرات رو تکه تکه اعمال و هر بار سرعت لود رو چک کردم.هیچ مشکلی نداشت.سپس رو دیتابیس کار کردم تغییراتش رو چک کردم مشکلی نبود بجز اینکه تیبلی که تمام اطلاعات وارد شده رو ایمپورت کردم باز به یکباره سرعت پایین اومد.این اپن سورس دارای نقشه گوگل مپ هست که با هر بار وارد کردن اطلاعاتم رو نقشه شهر های ایران رو روش علامت گذاری میکنم.
آیا ممکن بخاطر این نقشه باشه که با نقشه ایران مشکل داشته باشه؟ قدرت لود این اسکریپت با حجم بالا رو نداشته باشه؟یا خود برنامه قدرت لود اطلاعات با حجم بالا رو نداشته باشه؟
sinoser
سه شنبه 26 شهریور 1392, 16:07 عصر
شاید ولی معلومه مشکل از فریم ورک jQ نیست
در مورد سرور نیم دونم در بخش خودش (اگر php هست فروم php ) مطرح کنید!
اما من خودم این پلاگین نقشه رو بیشتر ترجیح میدم نمی دونم شما از چی استفاده می کنید
ولی بهترین جا برای فهمیدن مشکلات یک پلاگین سایت معرف اون پلاگینه
http://hpneo.github.io/gmaps/
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.