ورود

View Full Version : چطور لینوکس فدورا رو پاک کنم؟

reza_sooty30
جمعه 11 فروردین 1385, 17:57 عصر
سلام
دوستام من رو سیستمم هم لینوکس دارم هم ویندوز . چطور میتونم لینوکس رو پاک کنم ؟ لطفاً کامل توضیح بدین.
یا حق .....

omid_Ahmadi
جمعه 11 فروردین 1385, 20:06 عصر
خوب اول دیتاهایی که توی دایرکتوریهای لینوکس هست و لازمشون دارید رو توی یکی از درایوهای ویندوز کپی می کنید، بعد توی ویندوز تمام درایوهای EXT3، EXT2، SWAP و ... که مربوط به لینوکس هست رو پاک می کنید. تنها مشکلی که پیش میاد برای بوت لودره (گراب یا لیلو).

برای حل اوون باید کامپیوتر رو ری استارت کنید و با یه CD ویندوز XP، 2000 , و یا 2003 بوت کنید. در صفحه ی اول که می تونید وارد نصب بشید، گزینه ی دوم رو انتخاب کنید که مربوط به تعمیر ویندوزه. در صفحه ی بعد هم گزینه ی مربوط به تعمیر ویندوز با استفاده از Recovery Console رو انتخاب کنید.
بعد صفحه ی دیگه ای نمایش داده می شه که لیست ویندوزها رو نوشته و باید ویندوزتون رو انتخاب کنید (اگر فقط یه ویندوز هم داشته باشید، این لیست نمایش داده میشه و فقط نام همون یه ویندوز نشون داده میشه). بعد از انتخاب ویندوز و وارد کردن پسورد ادمین، می تونید دستورات رو وارد کنید. در این قسمت دستور fixmbr رو وارد کنید و سوالی رو هم که میپرسه جواب yes بدید تا MBR رو تعمیر کنه و مشکل بوت ویندوز هم حل بشه.

reza_sooty30
شنبه 12 فروردین 1385, 13:27 عصر
خوب اول دیتاهایی که توی دایرکتوریهای لینوکس هست و لازمشون دارید رو توی یکی از درایوهای ویندوز کپی می کنید، بعد توی ویندوز تمام درایوهای EXT3، EXT2، SWAP و ... که مربوط به لینوکس هست رو پاک می کنید. تنها مشکلی که پیش میاد برای بوت لودره (گراب یا لیلو).
سلام
دوست عزیز مشکل اینه که نمی دونم چطور این درایو هارو پاک کنم . پارتیشن مجیک کار نمی کنه با سی دی نصب ویندوز هم تو قسمت اول می مونه و نمیره جلو تا درایو هارو ببینم.
اگه کمکم کنین ممنون می شم.
یا حق .....

Inprise
شنبه 12 فروردین 1385, 13:50 عصر
با یکی از لینوکسهای Live on CD مثل Knoppix یا SLAX سیستمت رو بوت کن ؛ هارد دیسکت رو Mount کن و پارتیشنهائی که حاوی اطلاعات لینوکس نصب شده ات هستند رو حذف کن . معمولا" اجرا cfdisk و حذف پارتیشنهای لینوکس کفایت میکنه .هر گونه بی دقتی میتونه به از بین رفتن پارتیشنهای ویندوزت منجر بشه .

Delphi Skyline
شنبه 12 فروردین 1385, 13:56 عصر
با یکی از لینوکسهای Live on CD
آیا Ubunto هم لایو سی دی هست ؟

Inprise
شنبه 12 فروردین 1385, 14:57 عصر
خیر . یک ورژن Live on CD هم داره ، لیکن cfdisk روش نیست .

reza_sooty30
شنبه 12 فروردین 1385, 21:38 عصر
با یکی از لینوکسهای Live on CD مثل Knoppix یا SLAX سیستمت رو بوت کن ؛ هارد دیسکت رو Mount کن و پارتیشنهائی که حاوی اطلاعات لینوکس نصب شده ات هستند رو حذف کن . معمولا" اجرا cfdisk و حذف پارتیشنهای لینوکس کفایت میکنه .هر گونه بی دقتی میتونه به از بین رفتن پارتیشنهای ویندوزت منجر بشه .
سلام
دوست عزیز می شه کلاً توضیح بدین چون من تازه دارم با لینوکس کار می کنم از دستورات و خیلی چیزای دیگش سر در نمی یارم.
ممنون می شم اگه کمکم کنین.
یا حق ....

Inprise
یک شنبه 13 فروردین 1385, 01:26 صبح
توضیحی که دادم واقعا" کلا" بود . کافیه کاری که گفته شد رو انجام بدی . اگه بخوام توضیح کلا" تری بدم باید فرآیند داونلود فایل از اینترنت و رایت سی دی و بوت و غیره رو توضیح بدم . اگه فکر میکنی لازمه بگو .

reza_sooty30
یک شنبه 13 فروردین 1385, 07:05 صبح
سلام
هارد دیسکت رو چطور باید Mount کرد؟
منظورتون اینه که دستور cfdisk رو اجرا کنم بعد درایو های لینوکسم رو پاک کنم؟ اگه منظورتون اینه لطفاً بگین چطوری با دستور cfdisk باید کار کرد.
ممنون از راهنمایی که کردین.
یا حق .....

Delphi Skyline
یک شنبه 13 فروردین 1385, 19:20 عصر
تو ترمینال بنویس ::
mount /mnt/hda1
HDA1 مثلا اینجا شماره دیسک سی است .

Identifier
دوشنبه 14 فروردین 1385, 08:13 صبح
mount /mnt/hda1

فکر کنم اینجوری هم کار کنه

mount /dev/hda1 /mnt/c

البته C را باید قبلا توسط mkdir ایجاد کرده باشی .

موفق باشید

Zoup
دوشنبه 14 فروردین 1385, 10:40 صبح
سلام
منظورتون اینه که دستور cfdisk رو اجرا کنم بعد درایو های لینوکسم رو پاک کنم؟ اگه منظورتون اینه لطفاً بگین چطوری با دستور cfdisk باید کار کرد.
ممنون از راهنمایی که کردین.
یا حق .....

احتیاجی نیست برای پاک کردن *پارتیشن* آن رو Mount کنید .