View Full Version : سوال: sqllite3.dll not found
Emdad2001
یک شنبه 24 شهریور 1392, 18:21 عصر
سلام، لطفا اگه میشه توضیح بدید که چجوردی باید از sqllite در دلفی استفاده کنم، من از دلفی xe4 استفاده میکنم ولی متاسفانه وقتی به این پایگاه وصل میشم مرتب این پیغام رو میده sqllite3.dll not found
از کجا میتونم پیدا کنم و چجوری نصبش کنم ؟
BORHAN TEC
دوشنبه 25 شهریور 1392, 00:10 صبح
سلام
حدس من اینه که شما از dbExpress می خواهید از sqlite استفاده کنید. فایل مربوطه رو از لینک زیر دانلود کنید و در کنار فایل bds.exe (فایل اجرایی محیط RAD Studio) کپی کنید. البته همانطور که قبلاً بارها گفته ام بهتر است که برای کار با SQLite بجای dbExpress از FireDAC استفاده کنید.
موفق باشید...
Emdad2001
دوشنبه 25 شهریور 1392, 07:00 صبح
سلام
حدس من اینه که شما از dbExpress می خواهید از sqlite استفاده کنید. فایل مربوطه رو از لینک زیر دانلود کنید و در کنار فایل bds.exe (فایل اجرایی محیط RAD Studio) کپی کنید. البته همانطور که قبلاً بارها گفته ام بهتر است که برای کار با SQLite بجای dbExpress از FireDAC استفاده کنید.
موفق باشید...
ممنون که جواب دادید،من این لینک که شما گفتید رو نمی بینم !! بعدش چه فرقی داره که از Dbexpree استفاده کنید یا از firedac ؟
Touska
پنج شنبه 28 شهریور 1392, 08:44 صبح
از اینجا می توانید دانلود نمایید :
http://www.sqlite.org/download.html
بهروز عباسی
شنبه 30 شهریور 1392, 11:48 صبح
بعدش چه فرقی داره که از Dbexpree استفاده کنید یا از firedac ؟
در حالت عادی SQLite برخی از قابلیت های پایگاه های معمول SQL رو پشتیبانی نمیکنه و FireDAC این مشکلات رو برطرف میکنه ! و زمانی که از FireDAC استفاده میکنی دیگه نیازی به فایل sqllite3.dll هم نیست چرا که این فایل به صورت Static به فایل اجرایی شما Link میشه (.obj فایل) و شما دیگه دچار چنین مشکلاتی نمی شی.:چشمک:
Emdad2001
شنبه 07 دی 1392, 17:42 عصر
سلام مجدد. مشکل SQLLITE برطرف شد همون فایل رو که توی شاخه system32 نصب میشد رو تو شاخه SysWOW64 کپی کردم ولی حالا ی مشکل دیگه ای برخوردم متاسفانه وقتی DBGrid رو به دیتابیس وصل میکنم Memo نشون میده تو سایت دلی ی کدی گذاشته درست میشه ولی میخوام بدونم را حلی دیگه ای نداره؟
Emdad2001
شنبه 14 دی 1392, 16:04 عصر
مشکل بطرف شد مرسی
Emdad2001
پنج شنبه 26 دی 1392, 20:24 عصر
یه مشکل جدید متاسفانه SQLite در 64 platforms کار نمیکنه کسی میدونه چیکار باید کرد ؟؟؟؟؟:عصبانی++:
hassanff
شنبه 11 مرداد 1393, 17:03 عصر
از کامپوننت unidac استفاده کن
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.