ورود

View Full Version : تیم برنامه نویسی جنود بصورت دور کاری و پروژه ای استخدام می کند

joonood.ir
چهارشنبه 27 شهریور 1392, 17:31 عصر
تیم برنامه نویسی جنود بصورت دور کاری و پروژه ای استخدام می کند: در حال حاضر بخاطر حجم کاری موجود تیم برنامه نویسی جنود نیاز به حداقل پنج نفر برنامه نویس و طراح جدید می باشد (با هر سطح تخصص حتی مبتدی) لذا از تمامی عزیزان فعال در زمینه های مختلف وب درخواست میشود که رزومه کاری خود را به ایمیل زیر بفرستند(بهتر است رزومه شما بصورت یک فایل پی دی اف باشد و در یک فایل زیپ فشرده شده باشد ) و به هیچ وجه تماس تلفنی برقرار نکنند.(کار اموز و عزیزان با سطح اطلاعاتی و تخصص پایین هم قبول می کنیم)
در ضمن یک نفر هم برای دسته بندی کردن و ارسال بیش از ۳۰۰ نمونه کار بر روی این سایت و یک نفر برای نوشتن مطالب جدید اموزشی نیاز داریم که از نظر تخصصی کار زیاد پیچیده ای نیست و فقط باید موارد گفته شده را بطور دقیق عمل کند. در صورتی که هر کدام از عزیزان مایل به این کار هستند مبلغ در خواستی و توضیحات خود را به ایمیل موجود در انتهای پیام بفرستند.
با تشکر

joonood[at]gmail[dot]com

ali_salam
چهارشنبه 27 شهریور 1392, 22:58 عصر
چه زبانی ؟

joonood.ir
پنج شنبه 28 شهریور 1392, 06:43 صبح
چه زبانی ؟
با سلام
ما حتی برای نویسندگی هم نیرو لازم داریم یهنی اگر برنامه نویس هم نباشید مشکلی نیست و بصورت نویسنده با شما کار می کنیم.
بطور خلاصه:
هر زبان برنامه نویسی
هر استانی
هر سطح تخصصی
هر سطح تحصیلات
و...
امیدوارم منظورمو واضح رسونده باشم.
با تشکر

darkface
پنج شنبه 28 شهریور 1392, 08:02 صبح
شرکت در کجا واقع هست؟
ایا شرکت ثبت شده ای هست یا خیر؟
اینا چون مهم بودن پرسیدم

joonood.ir
پنج شنبه 28 شهریور 1392, 08:33 صبح
شرکت در کجا واقع هست؟
ایا شرکت ثبت شده ای هست یا خیر؟
اینا چون مهم بودن پرسیدم
با سلام
کار ما بیشتر با شرکت های استان تهران و البرز است ولی همانطور که گفته شد از هر استانی نیرو می گیریم.
کار این عزیزان بصورت رسمی نیست و بدون نیاز به قرار داد هستش و از طرف دیگر هم در پایان هربخش هم مبلغ اون بخش رو می گیرند.
پس حقوق ماهیانه نیست.
با تشکر

user18
پنج شنبه 28 شهریور 1392, 10:25 صبح
من برنامه نویسی ویندوز بلدم وب بلد نیستم نمونه کار هم برنامه مدیریت رستوران و مدیریت فروشگاه دارم میتونم به صورت پروژه ای کار کنم؟ زبان سی شارپ بانک اکسس طراحی در محیط wpf و بانک اسکیوال

joonood.ir
پنج شنبه 28 شهریور 1392, 10:38 صبح
با سلام
دوستان تاپیک را طولانی نکنید
رزومه ارسال کنید
دوست عزیزی که وقت می گذاری چند خط می نویسی یک ادرس ایمیل تایپ کن و رزومه رو ارسال کن
مطمئن باش اگر الان هم شروع به کار نکنی رزومه دسته بندی می شود و بعدا شروع به کار می کنی.(منظور به همه دوستان بود)
با تشکر

joonood.ir
پنج شنبه 28 شهریور 1392, 12:10 عصر
سلام
چه تضمینی وجود داره که شما هزینه رو پرداخت کنید وقتی که قراردادی وجود نداره؟
با سلام
به مرور زمان و با افزایش همکاری اعتماد بوجود می اید.
ما برای بوجود امدن اعتماد دو طرفه از کارهای بسیار کوچک شروع می کنیم
البته با برنامه نویسانی که سابقه همکاری بالا دارند و برای پروژه های بزرگ مجبوریم قرار داد ببندیم.
با تشکر از پیگیری شما

darkface
پنج شنبه 28 شهریور 1392, 12:34 عصر
با سلام
به مرور زمان و با افزایش همکاری اعتماد بوجود می اید.
ما برای بوجود امدن اعتماد دو طرفه از کارهای بسیار کوچک شروع می کنیم
البته با برنامه نویسانی که سابقه همکاری بالا دارند و برای پروژه های بزرگ مجبوریم قرار داد ببندیم.
با تشکر از پیگیری شما
من برنامه نویسی تحت وب کار کردم.
ولی بری هر پروژه نصف هزینه را اول میگیرم نصفشو بعد از تحویلش.
تضمین منم شرکتی هست که الان توشم