ورود

View Full Version : مشکل در استفاده از متغییر استاتیک؟

javad_r_85
پنج شنبه 28 شهریور 1392, 08:59 صبح
سلام.
من یک لیست استاتیک دارم
public static List<Models.AssestsThreatModel> AssestsThreatObj ;
که با استفاده از اجاکس کاربر مقادیر آن را اضافه می کند و همزمان در جدول نمایش می دم . اما مشکلی که دارم اینه که اگر با یک مرورگر دیگه وارد بشم و شروع به افزودن کنم لیست اضافه شده مربوط به کاربر قبل را نیز در جدول مشاهده می کنم .
چطور می تونم از این مشکل جلو گیری کنم؟

javad_r_85
پنج شنبه 28 شهریور 1392, 09:14 صبح
بزارید واضح تر بیان کنم.
یک ویو دارم واسه افزودن دارایی ها که شامل یک سری آیتم هست مانند نام ، ارزش و ..... هر دارایی چندین تهدید زیر مجموعه آن می شود مانند تهدید آتش سوزی ، تهدید دزدی و ... که این تهدیدات را با استفاده از آجاکس در جدولی که زیر مشخصات دارایی قرار دارد اضافه می کند و برای آن از متغییر استاتیک بالا استفاده کردم و اینجاست که مشکل ساز می شود و اگر در یک مرورگر دیگه همزمان اطلاعات وارد کنیم آن جدول موارد همه کاربران را نمایش میدهد . اگر روش بهتری برای پیاده سازی آن وجود دارد لطفا راهنمایی کنید.

forestasphalt
شنبه 30 شهریور 1392, 11:33 صبح
چون به صورت استاتیک تعریف کردن بین تمام کاربرای سایت شما به اشتراک گذاشته میشه و هر کاربری هر تغییری بده بر روی آن اعمال خواهد شد
میتونی یه ستون یا فیلد جدیدی بهش اضافه کنی به نام مثلا UserId و آیدی هر کاربر رو هم داخل اون لیست ذخیره کنی و بعد موقع انتخاب کردن بر اساس اون آیدی کاربر اطلاعات مورد نیاز را انتخاب کنی