ورود

View Full Version : سوال: کلا مشکلم ارتباط با بانک اطلاعاتیه . کسی میدونه مشکل این برنامه چیه ؟

zahrasaffar
جمعه 29 شهریور 1392, 10:17 صبح
سلام دوستان . من این سایت رو طراحی کردم ولی فقط رو سیستم خودم و در همون مسیر اولیه اجرا میشه . رو سیستم دیگه میبرم خطا میده . این مشکلیه که من با تمام برنامه هام چه وب و چه ویندوز دارم و نمیدونم اشکال کارم کجاست . در ضمن بانکم به صورت دستی هم هر کاری کردم رو سیستم های دیگه اتچ نشد . کسی میدونه مشکلشو چجوری میتونم برطرف کنم ؟
سپاسگزارم

zahrasaffar
جمعه 29 شهریور 1392, 10:22 صبح
http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=50be5e7482ba0837881df3e2795bf3cc
ببخشید هرکاری کردم فایلش اینجا آپلود نشد . این لینک برنامه واسه دانلود :لبخندساده:

amin750
جمعه 29 شهریور 1392, 10:45 صبح
شما پروژتون رو با shortcut باز میکنین یا از مسیر File-->open اقدام میکنین؟؟

zahrasaffar
جمعه 29 شهریور 1392, 12:14 عصر
فرقی نمیکنه هر جوری پروژه باز شه از بانکش ایراد میگیره

zahrasaffar
جمعه 29 شهریور 1392, 17:51 عصر
یعنی واقعا این همه برنامه نویس حرفه ای یکی نمیتونه لطف کنه و یک دقیقه وقت بذاره و بگه چجوری این مشکل رو میتونم برطرف کنم ؟
:ناراحت:

rana-writes
جمعه 29 شهریور 1392, 18:07 عصر
كانكشن استرينگتون رو بذارين لطفا

صباح فتحی
جمعه 29 شهریور 1392, 18:38 عصر
سلام اصلا دیتابیستون اتج نمیشه.نسخه sqlشما چنده

zahrasaffar
جمعه 29 شهریور 1392, 21:41 عصر
Rana- write : من که کلا لینک دانلود برنامه رو گذاشتم . حجمش زیاد نیست ممنون میشم اگه خودتون بهش یه نگاه بندازید . شرمنده

zahrasaffar
جمعه 29 شهریور 1392, 21:43 عصر
آقای فتحی :
sql 2008 R2
رو سیستم خودمم اگه بخوام دستی اتچ کنم اجازه نمیده . فقط از همون مسیر اولیه برنامم که اجرا میکنم خودش اتوماتیک اتچ میشه

amin750
جمعه 29 شهریور 1392, 21:54 عصر
اسم دیتابیستون رو عوض نکردین؟؟
اگر اسم دیتابیستون رو عوض کرده باشین و detach نکرده باشین اجازه attach بهتون نمیده

صباح فتحی
جمعه 29 شهریور 1392, 22:23 عصر
ببینید د ر اصل درست نیست ازاین روش استفاده کنید که توی کانکشن دیتابیسو اتچ کنه.شما زحمت بکشیداز دیتاتبیس یک اسکریپت generate کنید و درسیستم مقصد اجرا کنید تادیتابیس ایجاد شه.(البته اول دیتابیسو درست کنید تو اون اجراکنید اسکریپتو)[
کانکشن استرینگم بصورت زیربدید:
<connectionStrings>
<add name="Maskan5Entities" connectionString="metadata=res://*/App_Code.MaskanModel.csdl|res://*/App_Code.MaskanModel.ssdl|res://*/App_Code.MaskanModel.msl;provider=System.Data.SqlC lient;provider connection string=&quot;data source=.\sqlexpress;initial catalog=Maskan5;integrated security=True;MultipleActiveResultSets=True;App=En tityFramework&quot;" providerName="System.Data.EntityClient" />
</connectionStrings>