ورود

View Full Version : بهترین منبع یادگیری بانک اطلاعات SQL Server

mahdi.a.v
جمعه 29 شهریور 1392, 14:17 عصر
سلام
من میخوام بانک اطلاعاتی SQL Server رو یاد بگیرم و خیلی سعی میکنم که یاد بگیرم به صورت کامل اما از یه کتابی که من با اون پیش رفتم خیلی مسخره توضیح داده و اصلا متوجه نمیشی ...

اگه میشه بگید یه منبع که به نطرتون خیلی خوب و راحت میشه یاد گرفتو بگید ممنون میشم !!!

اصلا خیلی دوست دارم بدونم که خودتون چه جوری Sql server رو یاد گرفتید ؟؟!!!

اگه فارسی باشه خیلی بهتره ...

واقعا این چند ماهه دنباله یادگیریشم واقعا کمک بزرگی میکنید ... ممنون ♥

r. salehi
جمعه 29 شهریور 1392, 20:27 عصر
سلام
ببینید دوست عزیز میشه گفت دستورات SQL آنچنان زیاد نیست. اگر بخواهید با زبانهای برنامه نویسی مقایسه اش کنید می بینید حجم دستوراتش خیلی کمتره. به نظرم چیزی که مهمه یادگیری بانک اطلاعاتی با تمرینه.
نمی دونم قبلا با بانک های اطلاعاتی آشنایی داشتین یا نه؟ اما اگر تازه وارید این فیلد شدید پیشنهاد می کنم با اکسس شروع به تمرین کنید. کلیات و سیستم کاری هر دو تقریبا یکی هستند. اما اکسس خیلی برای تمرین کردن محیط سر راستتری داره. شما خیلی راحت تر می تونید نتیجه کار خودتون را ببینید. داده ها را از اکسل راحت کپی پیست کنید و روی اونها تمرین کنید.
به عبارتی منظورم اینه که فراگیری بانک اطلاعاتی در مرحله اول مستلزم درک مفاهیم اونه. دستورات را به تناسب کای که می خواهید انجام بدید از منابع مختلف راحت میتونید پیدا کنید. و تا زمانی که این مفاهیم دستتون بیاد کارتون کمی سخت به نظر میاد اما بعدش بسیار راحت خواهد شد.
در ضمن کتابهایی که زمینه کامپیوتر در بازار هستند معمولا کتابهای خوبی نیستند و مفاهیم را در قالب قصه حسین کرد شبستری توضیح میدند.:چشمک:
من خودم چهار پنج تا کتاب SQL دارم اما هیچ کدومشون به معنای واقعی کتابهای خوبی نیستند. یک کتاب ابتدایی به نام SQL در 21 روز دارم که گرچه از همه کتابها مقدماتی تره اما ساختارش و نگارشش از همه بهتره.
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم
موفق باشید

fakhravari
شنبه 30 شهریور 1392, 17:52 عصر
فايل اقاي كفاش خوبه.لينكش ندارم.
بايد بدونيد كه sql چنتا روش كاري داره.
ساخت جداول. مديريت انها. بكاپگيري.امنيت
هر تيكه مطالب بايد جدا مورد برسي قرار بدين
سرچ سرچ