View Full Version : با توجه به طرح مهاجرت از ویندوز به لینوکس دولت به نظر شما آینده دات نت در ایران چگونه خواهد بود ؟
cjNet
جمعه 29 شهریور 1392, 15:59 عصر
سلام به همه دوستان .
مدتیه که بحثی با عنوان طرح مهاجرت از ویندوز به لینوکس در دولت ( به صورت جدی تر ) مطرح شده و با توجه به اینکه خیلی از برنامه نویسان ایرانی از دات نت و تکنولوژی مرتبط استفاده میکنن و شرکت های خصوصی هم خیلی از پروژه های مهم و بزرگشون معمولا برای سازمان ها و ارگان های دولتیه ، میخواستم ببینم نظر دوستان درباره آینده دات نت و تکنولوژی های مرتبط با اون در ایران چیه ؟
VB6learning.ir
جمعه 29 شهریور 1392, 18:18 عصر
اوه ... اوه چه سخته :متفکر:
ولی به نظر من این طرح ها زیاد توی دولت داده میشه و عملی نیس
من درست منظورتون رو نمیفهمم .... اینده از چه نظر
FastCode
جمعه 29 شهریور 1392, 18:49 عصر
نظر من اینه که یه چیزی حدود ۸۰٪ اساتید دانشگاهها باید به فکر انشا درخواست استعفاشون باشن.
Desaghi
جمعه 29 شهریور 1392, 19:26 عصر
نظر من اینه که یه چیزی حدود ۸۰٪ اساتید دانشگاهها باید به فکر انشا درخواست استعفاشون باشن.
اغلب کارهای کامپیوتری اساتید توسط دانشجویان ارشد و دکتری انجام می شود.
esafb52
یک شنبه 31 شهریور 1392, 12:42 عصر
اوایل چرا واقعا ویندوز خوب نبود اکس پی به قبل رو میگم ولی ویندوز 7 واقعا عالی هستش اگه بحث لایسنس و...هست که اره حق سویچ کردن دارن
Abbas Naghdi
سه شنبه 02 مهر 1392, 13:13 عصر
سلام به همه دوستان .
مدتیه که بحثی با عنوان طرح مهاجرت از ویندوز به لینوکس در دولت ( به صورت جدی تر ) مطرح شده و با توجه به اینکه خیلی از برنامه نویسان ایرانی از دات نت و تکنولوژی مرتبط استفاده میکنن و شرکت های خصوصی هم خیلی از پروژه های مهم و بزرگشون معمولا برای سازمان ها و ارگان های دولتیه ، میخواستم ببینم نظر دوستان درباره آینده دات نت و تکنولوژی های مرتبط با اون در ایران چیه ؟
تا ایران هست .net هم هست :)
.net داخل لینوکس هم کارایی داره ... پروژه ی مونو !
یه جستجو کنید پیدا میکنید :)
Amir Oveisi
چهارشنبه 03 مهر 1392, 13:27 عصر
اول اینکه این کار از وقتی من یادمه داره انجام میشه ولی هر بار در حد چهار تا بخش نامه بوده و هیچ کاری در عمل انجام نشده. حالا بر فرض که این اتفاق در طول این چند سال آینده اجرایی بشه، چند درضد شرکت ها مشتری های دولتی دارند؟ و این سازمان های دولتی چند درصد از مشتریان این شرکت های محسوب میشن؟ با این فرض که این شرکت ها همه مشتری های دولتی خودشون رو از دست بدن، مطمئن باشید طیف مشتری ها انقدر گسترده هست که تفاوت آنچنانی برای شرکت ها نداره این اتفاق.
اتفاقا به نظر من این اتفاق برای دات نت کارهای حرفه ای خوب هست، چون از این به بعد باید برای بدست آوردن مشتری دات نتی یا نگهداشتن مشتری های دات نتی فعلی، سرویس خوب بهشون داده بشه و برنامه های با کیفیت تری بهشون ارائه بشه و این نیازمند بهره بردن از نیروی کار حرفه ای تر خواهد بود و در نتیجه دست برنامه نویس نماهای خرده پای دات نتی از بازار درب و داغون فعلی تا حدی بریده میشه و برنامه نویس های حرفه ای تر فرصت های بیشتری براشون بوجود میاد.
پس به نظر من برای خود دات نت اتفاق خوبی میفته و اونم اینه که ارزش و قدرت واقعیش بیشتر نمود پیدا میکنه تو بازار نرم افزار تا بتونه خودش رو در اکوسیستم نرم افزاری ایران نگه داره.
به فال نیک میگیریمش (ولی عمرا اگه این مهاجرت اتفاق بیفته خخخ)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.