adlin2000
شنبه 30 شهریور 1392, 09:43 صبح
توی برنامه ام از یه ویجت گالری استفاده کردم ، بدین صورت که جزئیات یا توضیحات مربوط به تصویر را از دیتا بیس می خوانم و فایل تصویر را هم از sdcard تبلت .
اندازه کنترل گالری را طوری تنظیم کرده ام که کل صفحه تبلت را پوشانده است، مشکلی که الان دارم این هست که تصاویر یکباره داخل ویجت لود میشه و برنامه را خیلی سنگین کرده و نیازی به لود یکباره تصاویر نیست ، چون کاربر فقط هنگام نمایش گالری یک تصویر را از تبلت میبینه . الان می خواستم بدونم راهی هست که تصاویر فقط موقع نمایش لود بشن .
یه کاری هم که برای این منظور کرده ام . جزئیات مربوط به تصاویر را یکباره لود می کنم (نه خود فایل تصویررا) و تصویر مربوطه را هنگام نمایش آن مقدار دهی می کنم(کد زیر) مشکلی که این کد داره این هست که تصویر را فقط طی حرکت بین تصاویر و کند لود می کنه !
gallery.setOnItemSelectedListener(new OnItemSelectedListener() {
@Override
public void onItemSelected(AdapterView<?> arg0, View arg1,
int arg2, long arg3) {
//در این قسمت کد مربوط به نمایش تصویر را قرارمیدهم
ImageView imgView = (ImageView) gallery.findViewById(R.id.imgviewth);
imgView.setImageBitmap(bitmapImage(Dtl.getID()));
}
@Override
public void onNothingSelected(AdapterView<?> arg0) {
// TODO Auto-generated method stub
}
});
یه توضیح رو هم بدم که حجم تصاویر را هم کم کردم اما باز در سرعت بارگذاری صفحه تاثیر چندانی نداشته ، فقط از کرش برنامه جلوگیری کرده
لطفاً اگه راه های بهتری به نظرتون میرسه که این مشکل را بتونم رفع کنم بگین
اندازه کنترل گالری را طوری تنظیم کرده ام که کل صفحه تبلت را پوشانده است، مشکلی که الان دارم این هست که تصاویر یکباره داخل ویجت لود میشه و برنامه را خیلی سنگین کرده و نیازی به لود یکباره تصاویر نیست ، چون کاربر فقط هنگام نمایش گالری یک تصویر را از تبلت میبینه . الان می خواستم بدونم راهی هست که تصاویر فقط موقع نمایش لود بشن .
یه کاری هم که برای این منظور کرده ام . جزئیات مربوط به تصاویر را یکباره لود می کنم (نه خود فایل تصویررا) و تصویر مربوطه را هنگام نمایش آن مقدار دهی می کنم(کد زیر) مشکلی که این کد داره این هست که تصویر را فقط طی حرکت بین تصاویر و کند لود می کنه !
gallery.setOnItemSelectedListener(new OnItemSelectedListener() {
@Override
public void onItemSelected(AdapterView<?> arg0, View arg1,
int arg2, long arg3) {
//در این قسمت کد مربوط به نمایش تصویر را قرارمیدهم
ImageView imgView = (ImageView) gallery.findViewById(R.id.imgviewth);
imgView.setImageBitmap(bitmapImage(Dtl.getID()));
}
@Override
public void onNothingSelected(AdapterView<?> arg0) {
// TODO Auto-generated method stub
}
});
یه توضیح رو هم بدم که حجم تصاویر را هم کم کردم اما باز در سرعت بارگذاری صفحه تاثیر چندانی نداشته ، فقط از کرش برنامه جلوگیری کرده
لطفاً اگه راه های بهتری به نظرتون میرسه که این مشکل را بتونم رفع کنم بگین