ورود

View Full Version : ایجاد ستاپ برای vs .net 2010 و vs.net 2012 با نرم افزار installaware17

vb341
شنبه 30 شهریور 1392, 19:33 عصر
بعد از کلی سر و کله زدن موفق به ساخت یک برنامه نصب با installaware17 شدم که هم در xp و هم در 7 جواب داد .بطوریکه براحتی sql server . crystal report . .net و هر چی که لازم بود نصب شد . انشاالله اگر فرصت بشه آموزش تصویری رو برای دوستان خواهم گذاشت

vb341
چهارشنبه 03 مهر 1392, 18:54 عصر
با سلام مجدد
دوستان به دلیل مشکل در اینترنت بنده امکان آپلود فایلهای آموزشی فعلا موجود نیست
دوستان اگر خودشون یه کم زحمت بکشن و فایل نصب رو مطالعه کنن همه چی دستشون میاد

pedramfj
پنج شنبه 04 مهر 1392, 09:54 صبح
سلام
من ویندوزم 8 هستش . بعد از اینکه یک فایل نصب را ایجاد می کنم . وقتی می خواهم روی سیستم دیگر که ویندوز XP SP3 هستش اجرا کنم پیغام خطا ایجاد می کنه(از نوع ویندوز)
چگونه می توان برای تمام ویندوز ها یک برنامه نصب طراحی کرد؟؟
از دوستان ممنون می شوم اگر راهنمایی کنند

vb341
پنج شنبه 04 مهر 1392, 12:35 عصر
ببین احتمالا از چیزی استفاده میکنی که در ویندوز xp ساپورت نمیشه ( بدلیل قدیمی شدن )
من در ویندوز 7 ستاپ رو با installaware 17 ساختم و در ویندوز xp sp3 و 7 و 8 هم جواب داد .

vb341
پنج شنبه 04 مهر 1392, 12:37 عصر
بهتره که یک ویندوز xp بصورت مجازی نصب کنی و رو همون ویندوز مجازی تست کنی ببینی مشکل از چی هست

vb341
پنج شنبه 04 مهر 1392, 13:48 عصر
من تو فایل ستاپی که ساختم در قسمت Applicatio RunTime از گزینه های زیر هم استفاده کرده بودم :
1 - Crysta Report Runtime Engine For .net 4
2 - Microsoft SqlServer 2008 Express With Service Pack1
3 .net Framework 3.5 sp1
و اگر میخوای ستاپ در XP هم نصب بشه حتما تیک Microsoft Windows Installer 4.5 رو هم بزن
البته SqlServer 2008 Express یکسری تنظیمات داره که پس از انتخاب اون گزینه Option فعال میشه و باید تنظیمات SQLServer رو انجام بدی که خیلی هم راحته

pedramfj
پنج شنبه 04 مهر 1392, 20:25 عصر
من تو فایل ستاپی که ساختم در قسمت Applicatio RunTime از گزینه های زیر هم استفاده کرده بودم :
1 - Crysta Report Runtime Engine For .net 4
2 - Microsoft SqlServer 2008 Express With Service Pack1
3 .net Framework 3.5 sp1
و اگر میخوای ستاپ در XP هم نصب بشه حتما تیک Microsoft Windows Installer 4.5 رو هم بزن
البته SqlServer 2008 Express یکسری تنظیمات داره که پس از انتخاب اون گزینه Option فعال میشه و باید تنظیمات SQLServer رو انجام بدی که خیلی هم راحته

سلام
ممنونم از توجه شما...
الان تنها مشکلی که دارم اینه که وقتی تیک برنامه های 64 بیتی رو میزنم و فایل نصب رو ایجاد می کنم . با اجرا کردن برنامه روی سیستم عامل های 32 بیتی با پیغام خطا مواجه می شم.در واقع نمی تواند تشخیص دهد که کدام را نصب کند و یا کدام را نصب نکند...
در ضمن من از installaware 15 استفاده میکنم.
اگر در مورد این مشکل راهنمایی بفرمایید ممنون می شوم.
با تشکر...

vb341
جمعه 05 مهر 1392, 08:29 صبح
خوب شمادو تا ستاپ بساز . اونم جداگاه . یکی برای 32 بیت و دیگی برای 64 بیت

pedramfj
جمعه 05 مهر 1392, 09:20 صبح
مثل اینکه تنها راه همینه...
تشکر از توجه شما.

pedramfj
شنبه 06 مهر 1392, 10:09 صبح
سلام
برای اینکه یک فونت را همراه با برنامه نصب کنیم. در کدام قسمت باید تعریف شود؟
با تشکر...

vb341
شنبه 06 مهر 1392, 17:29 عصر
شما باید از قسمت Setup Architecture گزینه Files رو انتخاب کنید و بعد بر روی Target Folders کیلیک و گزینه Add System Fiolder و بعد Fonts Directory رو انتخاب و Add کنید . در نهایت گزینه ای به نام MYFONTS اضافه خواهد شد که شما باید فونت مورد نظر را در این قسمت کپی تا در سیستم مقصد نصب بشه

vb341
پنج شنبه 11 مهر 1392, 21:42 عصر
در پاسخ دوست عزیزمون در خصوص نحوه کپی کردن فایلهای دیتابیس موارد زیر رو باید در نظر بگیرید:
1 - فایلهای mdf و ldf رو در قسمت Setup Architectur و بعد files به پروژه اضافه کنید
2- در قسمت Application Runtime گزینه Microsft sqlserver 2008 with service pack 1 رو تیک بزنید و بعد گزینه Options رو از پایین لیست انتخاب کنید و تنظیمات sqlserver رو برای نصب انجام بدین
3 - در قسمت تنظیمات sqlserver سه تا تب داره که عبارتند از Option - Feature - Accounts
در تب account گزینه account name رو بر روی NT AUTORITY\SYSTEm ست کنید و add current user رو هم کلیک کنید
در تب feature هر سه گزینه رو تیک بزنید
در تب option تیک mixed mode رو غیر فعال کنید
در نهایت بر روی generate command Line کلیک کنید و بعد ok رو بزنید
همه چی حله

fateme65
چهارشنبه 18 دی 1392, 09:13 صبح
ممنووووووووووووووووووووون

fateme65
چهارشنبه 18 دی 1392, 09:35 صبح
مال من sqlserver R2 هست. ظاهرا عمل نمی کنه!!!ارور میده موقع نصب

fateme65
چهارشنبه 18 دی 1392, 12:12 عصر
:(((((((( دیگه دارم از زندگی نا امید میشششششششششششششششم

fateme65
چهارشنبه 18 دی 1392, 14:22 عصر
connection string رو تغییر دادم به این درست ششششششد :))))))
string constr = @"Data Source=.\SQLEXPRESS;
AttachDbFilename=|DataDirectory|\cybercafe.mdf;
Integrated Security=True;User Instance=True;";

fateme65
چهارشنبه 25 دی 1392, 12:47 عصر
اگر بخوایم چیزی غیر از runtime های خودش بهش اضافه کنیم چه کنیم؟
من از نرم افزار گزارشگیری stimulsoft استفاده کردم. چجوری اضافه کنم که اونو هم باید نصب کنه؟