PDA

View Full Version : مبتدی: روش فهمیدن تعداد سطر در دیتاست



mohammadreza0123
شنبه 30 شهریور 1392, 21:25 عصر
سلام

شرمنده که هی میامو سوالای مبتدیانه میپرسم

من با دیتاست دیتا گرید ویو رو پر میکنم

حالا میخوام یه دستور برای دکمه جستجو بذارم که اگر تعداد سطر های دیتا ست هیچ بود ارور بده

به اصطلاح میخوام بگم اگه جستجو کرد و چیزی پیدا نشد بگه "چنین موردی در پایگاه داده شما وجود ندارد"


همین طور معمولی وقتی میایم و چیزی جستجو میکنیم که در پایگاه داده نیست یه جدول خالی رو بهم نشون میده

جدول خالی هم یعنی دیتا ست ما خالی هست

شرطی که باید بذاری برای دیتاست چیه

یعنی چه طور بگیم اگر تعداد سطرها هیچ بود بیاد و پیغام بده

کدمم در دکمه جستج. اینه

if ((txtNameSearch.Text == "" )||( txtFamilySearch.Text== "" )||( txtShahrSearch.Text == ""))
{

MessageBox.Show("یکی از موارد را وارد نکردید", ",وضعیت عملیات", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);


}
else
{
ds.Clear();
SqlDataAdapter DaSearch = new SqlDataAdapter("select * from phone where نام=N'" + txtNameSearch.Text.Trim() + "' and [نام خانوادگی]=N'" + txtFamilySearch.Text + "' and شهر=N'" + txtShahrSearch.Text + "'", C1);
DaSearch.Fill(ds,"phone");

if (ds==null)
MessageBox.Show("dsfsd", "DADASd");

dataGridView1.DataSource = ds;
dataGridView1.DataMember = "phone";

}

sohil_ww
شنبه 30 شهریور 1392, 21:37 عصر
اول از همه شما می تونی تو کوئریت از count استفاده کنی

select count from tablename

ا دیتا ست یا دیتا تیبل پر کنی بعد چک کنی که آیا مقدارش بیشتر از 0 هست یا نه (تعداد سطرحاشو می گم)



if ((txtNameSearch.Text == string.empty) || (txtFamilyHazf.Text == " ") || (txtShahrSearch.Text.lengh>0))
{

MessageBox.Show("یکی از موارد را وارد نکردید", ",وضعیت عملیات", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);


}
else
{
ds.Clear();
SqlDataAdapter DaSearch = new SqlDataAdapter("select * from phone where نام=N'" + txtNameSearch.Text.Trim() + "' and [نام خانوادگی]=N'" + txtFamilySearch.Text + "' and شهر=N'" + txtShahrSearch.Text + "'", C1);
DaSearch.Fill(ds,"phone");

if (ds==null )
MessageBox.Show("dsfsd", "DADASd");

dataGridView1.DataSource = ds;
dataGridView1.DataMember = "phone";

}

mohammadreza0123
شنبه 30 شهریور 1392, 21:44 عصر
نفهمیدم


میشه کدشو کامل بزنید؟؟؟؟؟؟؟//


همینی که من کد زدم رو ویرایش کنید

فقط هم مد نظر دیتا ست باشه نه استفاده از دیتا تیبل

sohil_ww
شنبه 30 شهریور 1392, 21:50 عصر
آموزش

tutorial (http://www.w3schools.com/sql/sql_func_count.asp)

مهرداد صفا
یک شنبه 31 شهریور 1392, 01:39 صبح
با سلام.


MessageBox.Show(MyDataSet.Tables[0].Rows.Count.Tostring());

mohammadreza0123
یک شنبه 31 شهریور 1392, 09:06 صبح
ممنون از آقا سهیل و آقا مهرداد

آقا سهیل من آموزشای شما رو دیدم

اما برای آقای مهرداد صفا رو استفاده کردم

آقا سهیل یه سوال


این دستورات select که نوشته بود در آموزش رو من باید در یه دیتا آداپتر ذخیره کنم ؟؟

و اگه این طور هست در شرط بعدیش چه چیزی باید بذارم

چون این select ها خیلی مهمتره

گرچه آقای صفا هم روشی که گفتن جامع هست و کامله

اما از دستورات select بیشتر خوشم میاد


بازم ممنون از همه