View Full Version : شرکت اصلی ارایه خدمات پیام کوتاه چیه؟
elham1611
شنبه 30 شهریور 1392, 22:40 عصر
تمام سایتهای ارایه دهنده پیام کوتاه مثل "ریلکس" و "پردیس دیتا" و مابقی همگی از یک رابط کاربری استفاده میکنند.معلومه از یه جایی نماینگی گرفتن.کسی میدونه اون شرکت اصلی که اینها ازش خدمات گرفتن چیه؟
مهدی کرامتی
یک شنبه 31 شهریور 1392, 00:21 صبح
تا جایی که متوجه شدم اینها همه نماینده farapayamak.ir هستند. من از خود فراپیامک سرویس گرفتم، پنلش از همه نماینده هاش کامل تره.
Mahmoud Zaad
یک شنبه 31 شهریور 1392, 07:10 صبح
یه چیزی هم که من شنیدم و نمیدونم درسته باشه یا نه، این بود که ظاهراً کاملترین رابطی که در این مورد نوشته شده همین چیزیه که اکثراً دیدیم و شرکتها ترجیح میدن از این سورس استفاده کنن. البته از روی قیمت اس ام اس ها هم میشه فهمید چون ظاهراً فروش ارزونتر نسبت به شرکتی که ازش پنل خریداری شده ممنوع هست یعنی میشه گفت شرکتی که اس ام اس هاش از بقیه ارزونتر باشه می تونه شرکت بالاتری باشه.
elham1611
یک شنبه 31 شهریور 1392, 21:36 عصر
سه اپراتور به نام هاي "رهياب"،"آتيه داده پرداز" و "مگفا" به ترتیب با سرشماره های 1000 ، 2000 و 3000 رو در اخیار دارن
http://ictpress.ir/Default,fa-IR,ICTPress,Content,NewsDetail,Key,3722.aspx
میدونید کجاش گنگ هستش.هر کی نمایندگی میگیره خودش هم دوباره میتونه نمایندگی بده.ولی تمامشان حتی فرا پیامک هم خودش نماینده هستش. از کی خدا میدونه.
تقریبا 99 درصد رابط کاربری سایتهای ارایه دهنده خدمات پیامک یکی هستش. که معلومه ارایه دهنده سرویس به همشون یکی هستش.
:متفکر:
elham1611
دوشنبه 01 مهر 1392, 00:25 صبح
درست میگیم فراپیامک هستش به احتمال زیاد.چون نرم افزار رو ثبت رسمی کرده
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.