ورود

View Full Version : سوال در مورد جاوا

aliasgharnasiri72
یک شنبه 31 شهریور 1392, 08:04 صبح
با سلام خدمت شما دوستان عزیز و خسته نباشید ..
یه سوال مبهمی که حدود 1 ماه هستش منو درگیر خودش کرده این هستش که من یه پرتال دانشجویی با جاوا به وسیله jframe درست کردم و تو این صفحه ورودی یه شماره دانشجویی و یه رمز میخواد و بغل این دو دکمه یه دکمه دیگر هستش برای ثبت نام دانشجو ..وقتی اون فرد وارد این میشه و ثبت نام میکنه میخوام این اطلاعاتش ثبت بشه و وقتی به صفحه اول بر میگرده شماره و رمز رو زد و بررسی کرد که این دانشجو ثبت نام کرده صفحه انتخاب واحد براش باز بشه ... میشه نوعی از فایل شاید استفاده کرد که وقتی اون فرد شماره رو زد با اون شماره ای که قبلا زده بوده مقایسه بشه و بعد ... شاید روش های دیگه ای هم باشه ..ازتون خواهش میکنم راهنماییم کنید واقعا کلافه شدم ...مرسی از همتون ...111056

Ehsan rashydy
یک شنبه 31 شهریور 1392, 08:10 صبح
با سلام خدمت شما دوستان عزیز و خسته نباشید ..
یه سوال مبهمی که حدود 1 ماه هستش منو درگیر خودش کرده این هستش که من یه پرتال دانشجویی با جاوا به وسیله jframe درست کردم و تو این صفحه ورودی یه شماره دانشجویی و یه رمز میخواد و بغل این دو دکمه یه دکمه دیگر هستش برای ثبت نام دانشجو ..وقتی اون فرد وارد این میشه و ثبت نام میکنه میخوام این اطلاعاتش ثبت بشه و وقتی به صفحه اول بر میگرده شماره و رمز رو زد و بررسی کرد که این دانشجو ثبت نام کرده صفحه انتخاب واحد براش باز بشه ... میشه نوعی از فایل شاید استفاده کرد که وقتی اون فرد شماره رو زد با اون شماره ای که قبلا زده بوده مقایسه بشه و بعد ... شاید روش های دیگه ای هم باشه ..ازتون خواهش میکنم راهنماییم کنید واقعا کلافه شدم ...مرسی از همتون ...111056

الان مشکل اینه که میخوای username و password کاربر رو یه جا نگه داری، بعد موقع لاگین کاربر، ازش استفاده کنی؟

2 تا از کارایی که میتونی کنی اینه، یکیشو که خودت گفتی، تو یه فایل بنویسی، بعد موقع لاگین از فایل بخونی.
دومی هم میتونی اطلاعات کاربر رو تو data base نگه داری کنی و هربار که کاربر میخواد لاگین کنه از اونجا بخونی و مقایسه کنی.

aliasgharnasiri72
یک شنبه 31 شهریور 1392, 08:14 صبح
اقا احسان بلله درسه میخوام نگهش دارم . واقعا متشکرک بهم پاسخ دادین ولی میتونم ازتون خواهش کنم روش این دو کار رو برام توضیح بدین ... من روش اول رو استفاده کردم ولی نمیدونم چطور باید بخونمش و باهم مقایسه کنم .. در مورد روش دوم که خیلیا ازش استفاده میکنن هیچ چیزی نمیدونم ... خواهش میکنم برام توضیح بدین که این مسئلم حل بشه ..ممنون

Ehsan rashydy
یک شنبه 31 شهریور 1392, 08:32 صبح
روش اول رو که توصیه نمیکنم،

واسه وصل شدن به bata base باید با jdbc کار کنی،
این که اول وصل شی به db (کلاس Connection و DriverManager)
بعد کوئری رو اجرا کنی(کلاسهای Statement, PreparedStatement و CallableStatement)
آخرم با نتیجه های برگردونده شده از اجرای کوئریت کار کنی(کلاس ResultSet).

باید با این کلاسهایی که گفتم بتونی کار کنی.

بعد گوگل کن، نمونه ی کدای jdbc رو زیاد پیدا میکنی.