PDA

View Full Version : سوال: نمایش اتوماتیک اطلاعات تکراری در تکس باکس



هستی666
یک شنبه 31 شهریور 1392, 12:08 عصر
سلام خسته نباشید
من 3 تا تکس باکس دارم می خوام وقتی یک دفعه اطلاعات ثبت شد برای دفعه دوم در صورتی که اطلاعات تکس باکس اولی تکراری بود دو تکس باکس بعدی اتومات اطلاعاتشون را نشون بدن.ممنون میشم بهم کمک کنید.

hamid_hr
یک شنبه 31 شهریور 1392, 13:15 عصر
خب يه سلكت بزن
اگه خروجي داشت نشون بده اطلاعاتو
اگه نداشت يعني تكراري نيس

shahryari
یک شنبه 31 شهریور 1392, 13:41 عصر
میتونی با کوئری Count تعداد رکوردهایی که الان داره ثبت میشه چندتاست؟؟
اگر کوچکتر از یک بود که ثبت کنه و اگر بزرگتر مساوی یک بود ، یعنی این اطلاعات قبلا یک یا (به ندرت بیش از یکبار) ثبت شده است
که در این صورت ، مقادیر در تکست باکس رویت بشه
کار بسیار ساده ایه اگر نتونستی پیاده سازی کنی در پست بعدی یک نمونه میذارم

هستی666
یک شنبه 31 شهریور 1392, 14:15 عصر
ممنون میشم اگه یک نمونه واسم بگذارید...

hamid_hr
یک شنبه 31 شهریور 1392, 14:51 عصر
ببين
يه سلكت ميزني به اين صورت
select col1, col2 from tbl1 where col3 = 'Hamid'
با sqldatareader ميخونيش
چك ميكني اگه ركورددي بود تو تكسهاس ديگه مينويسي
نبود نمينويسي
همين

هستی666
یک شنبه 31 شهریور 1392, 15:21 عصر
ممنون که واسم وقت می گذارید وراهنماییم می کنید اما من چک کردنش را مشکل دارم که چطور اطلاعات وارد شده در تکس باکس در دیتابیسم چک بشه

shahryari
یک شنبه 31 شهریور 1392, 17:12 عصر
public static string db = Environment.CurrentDirectory + "\\db1.mdb";
string cs = "Provider=microsoft.jet.oledb.4.0;data source=" + db + ";";
OleDbConnection con;
OleDbDataAdapter da;
DataTable dt;
public DataTable mydt ( string fname ,string lname)
{
con = new OleDbConnection(cs);
string sql = "SELECT * FROM Table1 WHERE fname='{0}' and lname='{1}'";
sql = string.Format (sql , fname ,lname);
da = new OleDbDataAdapter(sql, con);
dt = new DataTable();
da.Fill(dt);
return dt ;
}
private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
{
DataTable ddt = mydt(textBox1.Text, textBox2.Text);
int i = ddt.Rows.Count ;
if (i >= 1)
{
textBox3.Text = ddt.Rows[0]["fname"].ToString();
textBox4.Text = ddt.Rows[0]["lname"].ToString();
}
else
{
// کدهای اینسرت
}
}

mahdioo12194
یک شنبه 31 شهریور 1392, 17:19 عصر
اینو یکی توضیح میده؟!! {0} و {1 } چیه ؟ چرا از string.Format استفاده شده؟!



string sql = "SELECT * FROM Table1 WHERE fname='{0}' and lname='{1}'"; sql = string.Format (sql , fname ,lname);

shahryari
یک شنبه 31 شهریور 1392, 17:32 عصر
مقادیر fname و lname رو جایگزین میکنه با عدد های داخل براکت

هستی666
دوشنبه 01 مهر 1392, 10:16 صبح
ممنونم ازتون مشکلم حل شد....:لبخندساده: