PDA

View Full Version : من در bind کردن maskedit تو dbgrid مشکل دارم

user addi
دوشنبه 14 فروردین 1385, 02:29 صبح
من تو تایپیک های قبلی نگاه کردم. تو همشون بایند کردن dbcheckbox یا dblookup بود .
حالا من می خوام یه mask edit که خودم تغییرش دادم رو به یه فیلد بایند کنم. هرکاری میکنم یه جاش مشکل داره . گاهی اوقات اصلا واردش نمیشه. یعنی نمی تونم چیزی توش بنویسم و وارد فیلد dbgrid میشه . وقتی هم که dbgrid به حالت scroll میره همش به هم میریزه و درست assign نمیشه .
اگه راه حلی براش دارین ممنون میشم. من الان 3 روز دارم روش کار میکنم و لی موفق نشدم.
لطفا راهنمایی کنید.

mzjahromi
سه شنبه 15 فروردین 1385, 08:25 صبح
شوال شما یه کم مبهمه
میشه دقیقتر توضیح بدید که قصد دارید چه کاری رو انجام بدید؟

user addi
سه شنبه 15 فروردین 1385, 09:17 صبح
ببینید من یه mask edit رو برای تاریخ درست کردم و حالا می خوام اونو تو dbgrid قرار بدم تا برای وارد کردن تاریخ ازش استفاده کنم. همه کارهای مربوط به توابع oncolumndraw.. و oncolenter رو انجام دادم و کامپوننت رو برام نشون میده فقط چند تا مشکل داره :

1.نمی تونم توش چیزی بنویسم. چون وقتی هرکلیدی رو توش بزنم وارد فیلد dbgrid میشه و کامپوننت من غیب میشه.( برای همین من همیشه کامپوننت رو bring to front می کنم )

2. اگه کامپوننت visible باشه و dbgrid اسکرال افقی بخوره کامپوننت درست نشون داده نمیشه ( که اینو تونستم با گذاشتن یک event برای اسکرال افقی و تعویض parent کامپوننت با dbgridبرطرف کنم.)

3. وقتی که dbgrid اسکرال عمودی نداشته باشه ( فعال نباشه )کامپوننت دقیقا سر جاش قرار می گیره ولی وقتی اسکرال عمودیش فعال بشه ( یعنی کنار dbgrid بیاد ) کامپوننت سر جاش درست قرار نمی گیره و خارج از فیلد مربوط نشون داده میشه.

نمی دونم راه حل هام درست است یا نه و برای شماره 3 هم نمی دونم چی کار کنم.
pls help me.