PDA

View Full Version : مبتدی: نحوه اموزش یکی از game engin ها

afshin_1989
سه شنبه 02 مهر 1392, 12:04 عصر
من 3ds max و c# بلد هستم
یه چروژه ساخت یک گیم ساده البته سه بعدی با یکی از گیم انجین ها را دارم سعی کردم یونیتی را یاد بگیرم ولی کار کردن تو این محیط و جا به جا کردن دوربین بسیار سخت هست . از طرف دیگه یه محیط که داخل 3ds max ساختم و وارد یونیتی می کنم و اجراش می کنم برنامه بعد از چند لحضه بسته میشه.
اگر کسی میدونه که از کجا شروع کنم و کدام گیم انجین خوب هست و لینک اموزش ویدیویی یا کتاب و یا ..... سراغ داره معرفی کنه. تشکر

UfnCod3r
سه شنبه 02 مهر 1392, 12:29 عصر
دیگه از یونتی ساده تر و بهتر پیدا نمی کنی .
چرخیدن تو محیط که مثل بقیه موتور هاست با w,s,a,d حرکته و با ماوس هم چرخش دوربین .
سی شارپم که می خوره
نباید بسته بشه . شما مدل هاتو با فرمت fbx خروجی بگیر و وارد موتور بکن مشکلی نیست .
حتما مدلات خیلی سنگینن:متفکر:
برای اموزش هم فقط کافیه تو گوگل بنویسی اموزش یونیتی

afshin_1989
سه شنبه 02 مهر 1392, 12:49 عصر
کدوم مدل سنگین چهار و پنج تا درخت و یه پلن هم سنگین شد.
میگه به فارسی جست و جو کن. جست وجو کردم این اموزش ها به درد .....م می خوره.
همین جوری هم با C#‎ بهترش میسازم. یارو اومده اموزش ساخت بازی هواپیما گذاشته که چی یه عکس میاره با فوتوشاپ رنگ میکنه میبره تو محیط یونیتی بعد چهارتا کد می نویسه که این عکسه با جهت ها جا به جا میشه. اخه یکی نیست بگه دیگه چرا از گیم انجین استفاده کردی.

UfnCod3r
سه شنبه 02 مهر 1392, 15:39 عصر
یونتی مشکلی نداره قطعا مشکل از خودته که می گی.
بله الان هرکی از ننش قهر می کنه می ره واس ما بازی ساز میشه خودم ی سری ی چی دانلود کرده بودم طرف نوشته بود اموزش سیستم کاور برا بازی اول شخص ولی توش
اموزش رفتن به فلان منو و 2 تا دایل کلیک بود :قهقهه: ترکیدم از خنده:قهقهه:
بگردی اموزش خوب هم هست . انگلیسی هم که دیگه فراونه . خودداکیومنتش هم همه چی رو توضیح داده .
والا شما که می گی جابه جا کردن دوربین تو محیطش سخته با این وضع اون اموزش هواپیما هم براتون سنگینه پس :چشمک::لبخند:

اگه محیطش رو نیم دونی و تازه کاری بهتره ی چند تا اموزش ویدیویی ببین و اشنا بشی.
ولی اگه 3DXMax بلدی باید بتونی با اینم کار کنی . اینم ی محیط سه بعدیه نور داره مدل می زاری متریال هست دوربین هست و کد

afshin_1989
سه شنبه 02 مهر 1392, 23:37 عصر
منظورم از جا به جا کردن دوربین سخت هست یعنی اینکه محیط رو بلد نیستم با هاش کار کنم و فیلم اموزشش رو گرفتم که اون هم خیلی جالب نبود اگر شما ادرسش را داری محبت کنید بد نیست.
Packtpub.Unity.3D.Game.Development.by.Example.Begi nners.Guide.Sep.2010 این کتاب ایا خوب هست؟

mahdi68
سه شنبه 09 مهر 1392, 12:12 عصر
یادگیری Unity3D میتونین از اینجا شروع کنید ، تمامی مفاهیم پایه و پیشرفته پوشش میده
http://unity3d.com/learn

موفق باشید

afshin_1989
سه شنبه 09 مهر 1392, 23:27 عصر
این یکی هم تازه پیدا کردم.
http://gamertogamedeveloper.com/

learningtv.i
جمعه 12 مهر 1392, 17:08 عصر
شما می توانید برای دانلود فیلم های آموزش بازی سازی در موتور یونیتی و همچنین دانلود پلاگین ها و پکیج های کمیاب unity از وب سایت learningtv.ir (http://learningtv.ir) دیدن فرمایید.

peyman1959
شنبه 07 دی 1392, 08:15 صبح
یونیتی اونقدر ها هم ساده نیست بلکه بین موتور های قدرتمند ساده تره منم یونیتی رو پیشنهاد میکنم و بهترین آموزش یونیتی هم آموزش های شرکت digitaltutors هست من خودمم از همینا استفاده می کنم