PDA

View Full Version : سوال: دلیل کند بودن آپاچی و زیاد بودن زمان پاسخگویی آن (Response Time) چه چیزی می تواند باشد؟!



Jason.Bourne
سه شنبه 02 مهر 1392, 20:28 عصر
من بر روی ویندوز 7 هم از WAMP و هم Xampp استفاده کردم. اما میزان زمان پاسخویی آپاچی بسیار زیاد هست (گاهی اوقات تا 7-8 ثانیه).
دلیل این کندی سرعت چه چیزی می تواند باشد؟

plague
چهارشنبه 03 مهر 1392, 00:50 صبح
معمولا وقتی لود سرور بالا باشه ریسپانس زمانش زیاد میشه
پروسس های دستگاهت رو چک کن
البته از مرورگر هم شاید باشه ..... با مرورگر دیگه هم چک بکن

semicolon
چهارشنبه 21 خرداد 1393, 23:22 عصر
درود دوستان
من هم دقیقن همین مشکل کندی سرعت (7-8 ثانیه) رو دارم. هم برای wamp و هم xamp روی ویندوز 7 !! کسی دلیلش رو میدونه و اینکه چطور میشه برطرفش کرد؟!!

پیشاپیش ممنون از راهنمائی‌ها

navid3d_69
پنج شنبه 22 خرداد 1393, 04:56 صبح
ممکنه از دیتابیس باشه آدرس اتصال به دیتابیس و اگه Localhost گذاشتین به 127.0.0.1 تغییر بدین ببنین فرقی میکنه؟

MRmoon
پنج شنبه 22 خرداد 1393, 08:44 صبح
ممکنه از دیتابیس باشه آدرس اتصال به دیتابیس و اگه Localhost گذاشتین به 127.0.0.1 تغییر بدین ببنین فرقی میکنه؟

حالا من رو من 7 امتحان نکردم ولی رو 8 هم خیلی کند بود.

تو گوگل به انگلیسی دربارش سرچ کن. سوال شما رو خیلیا پرسیدن. شاید یکم تاثیر بذاره رو سرعت.

------------------------------

اگه رمتون بالا نیست ویندوز اکس پی نصب کنین.(هر چند که دیگه آپدیتش نمی کنن و نصف نرم افزارا روش باز نمیشه:لبخند:)

لینوکس نصب کنید. برا برنامه نویسی php خیلی خوبه.

semicolon
پنج شنبه 22 خرداد 1393, 17:11 عصر
ممکنه از دیتابیس باشه آدرس اتصال به دیتابیس و اگه Localhost گذاشتین به 127.0.0.1 تغییر بدین ببنین فرقی میکنه؟
مرسی دوست من از راهنمائیت. تغییری نکرد!

semicolon
پنج شنبه 22 خرداد 1393, 21:35 عصر
حالا من رو من 7 امتحان نکردم ولی رو 8 هم خیلی کند بود.

تو گوگل به انگلیسی دربارش سرچ کن. سوال شما رو خیلیا پرسیدن. شاید یکم تاثیر بذاره رو سرعت.

------------------------------

اگه رمتون بالا نیست ویندوز اکس پی نصب کنین.(هر چند که دیگه آپدیتش نمی کنن و نصف نرم افزارا روش باز نمیشه:لبخند:)

لینوکس نصب کنید. برا برنامه نویسی php خیلی خوبه.

ممنونم دوست عزیز، سرچ زیاد زدم ولی نتیجه‌ای نگرفتم. رم هم حدود 4 هست که احتمال میدم کافی باشه.
باهاتون کاملن موافقم، لینوکس خداست. در اولین فرصت از شر استسمار (ویندوز) خلاص می‌شم!

سوداگر
پنج شنبه 22 خرداد 1393, 22:15 عصر
چند بار به خاطر وصل بودن به اینترنت چنین اتفاقی واسم افتاد ولی اینترنت رو قطع کردم درست شد ...

semicolon
پنج شنبه 22 خرداد 1393, 23:19 عصر
چند بار به خاطر وصل بودن به اینترنت چنین اتفاقی واسم افتاد ولی اینترنت رو قطع کردم درست شد ...
ممنونم سوداگر جان. جالبه، سرعت لود برای من هم با قطع اتصال به نصف (3-4 ثانیه) کاهش پیدا کرد!! :متعجب: می‌دونی با بستن کدوم پورت می‌تونم مشکل رو کامل برطرف کنم؟؟:خجالت:

cpuram
پنج شنبه 22 خرداد 1393, 23:30 عصر
HTTP Debugger Pro رو روی سیستمت نصب کن.ببین وقتی اجرا میشه کدوم آدرس رو فراخوانی میکنه.

سوداگر
جمعه 23 خرداد 1393, 01:29 صبح
می‌دونی با بستن کدوم پورت می‌تونم مشکل رو کامل برطرف کنم؟؟:خجالت:
نه! همونم با آزمون و خطا پیدا کردم :خجالت:
ولی میتونید با PHPStorm کدتون رو اجرا کنید که روی پورت 63342 کار میکنه. البته مرورگر Opera به نظرم مناسب تر از بقیه است!
توی PHPStorm کدتون رو run کنید ببینید چقدر زمان میبره؟

semicolon
جمعه 23 خرداد 1393, 02:20 صبح
HTTP Debugger Pro رو روی سیستمت نصب کن.ببین وقتی اجرا میشه کدوم آدرس رو فراخوانی میکنه.
توی قسمت ریپورت Domain رو لوکال نشون میده و استاتوس هم 200 و 304 هست. پورت رو هم پیدا نکردم! :متفکر:

semicolon
جمعه 23 خرداد 1393, 02:22 صبح
نه! همونم با آزمون و خطا پیدا کردم :خجالت:
ولی میتونید با PHPStorm کدتون رو اجرا کنید که روی پورت 63342 کار میکنه. البته مرورگر Opera به نظرم مناسب تر از بقیه است!
توی PHPStorm کدتون رو run کنید ببینید چقدر زمان میبره؟
ممنون دوست من. فردا حتمن چک می‌کنم و نتیجه رو میگم خدمتتون.

cpuram
جمعه 23 خرداد 1393, 09:09 صبح
توی قسمت ریپورت Domain رو لوکال نشون میده و استاتوس هم 200 و 304 هست. پورت رو هم پیدا نکردم! :متفکر:
غیر از لوکال هیچ آدرس دیگه ای رو صدا نمیکنه ؟با لوکال کاری ندارم. پورت که مشخص هست 80 باید باشه که نباید بسته بشه ولی میشه دامینی که اذیت میکنه رو بست.مثلا ممکنه داره موقع لود یه آدرسی رو صدا میکنه که الان نیست.

semicolon
جمعه 23 خرداد 1393, 14:34 عصر
غیر از لوکال هیچ آدرس دیگه ای رو صدا نمیکنه ؟با لوکال کاری ندارم. پورت که مشخص هست 80 باید باشه که نباید بسته بشه ولی میشه دامینی که اذیت میکنه رو بست.مثلا ممکنه داره موقع لود یه آدرسی رو صدا میکنه که الان نیست.
چرا ولی فکر کردم شاید مهم نباشه! توی ریپورت اگه منظورتون باشه این آدرس قبل از همه است: download.cdn.mozilla.net
پورت رو روی 8080 گذاشتم. چطوری میتونم دامین‌های اضافی که صدا میشه رو ببندم؟
ممنون

cpuram
جمعه 23 خرداد 1393, 14:43 عصر
با آنتی ویروس یا firewall

semicolon
جمعه 23 خرداد 1393, 15:55 عصر
با آنتی ویروس یا firewall
ممنونم، پورت 8080 رو از لیست محافظت آنتی‌ویروس برداشتم و آدرس بالا رو هم فیلتر کردم. بالاخره به لود اصلی نزدیک شد. :)
ممنون از همه دوستان:قلب:

Unique
جمعه 23 خرداد 1393, 19:32 عصر
من یکی دو سالی با apache روی ویندوز کار کردم و اصلا مشکل سرعت نداشتم ! اغلب این مشکلات به خاطر ویروسی بود سیستم یا درگیر بودن anti virus و firewall با نرم افزار ها و Port هیا درگیر روی شبکه هستش. من هم توصیه میکنم از linux و در ابتدا از mint یا ubuntu استفاده کنین و کلا از شر آنتی ویروس خلاص بشین.

semicolon
جمعه 23 خرداد 1393, 20:07 عصر
من یکی دو سالی با apache روی ویندوز کار کردم و اصلا مشکل سرعت نداشتم ! اغلب این مشکلات به خاطر ویروسی بود سیستم یا درگیر بودن anti virus و firewall با نرم افزار ها و Port هیا درگیر روی شبکه هستش. من هم توصیه میکنم از linux و در ابتدا از mint یا ubuntu استفاده کنین و کلا از شر آنتی ویروس خلاص بشین.
حتمن دوست عزیز، در اولین فرصت توصیه‌تان را عملی می‌کنم. سرعت پائین، محدودیت‌های شبکه و امنیت و آپدیت‌هاش واقعن روی اعصابن!! جالبه که باید برای همه اینها پول هم بپردازی! :متفکر: