ورود

View Full Version : میخوام یه سایت درآمد زا بسازم چی بسازم ؟؟؟

hosseini.eng
سه شنبه 02 مهر 1392, 22:06 عصر
سلام دوستان خواهش میکنم کمکم کنید میخوام یه سایت درآمد زا بسازم چی بسازم خواهش میکنم کمکم کنید خیلی خیلی ممنون :ناراحت: :ناراحت:

mohamad_torabi
سه شنبه 02 مهر 1392, 22:12 عصر
سلام دوستان خواهش میکنم کمکم کنید میخوام یه سایت درآمد زا بسازم چی بسازم خواهش میکنم کمکم کنید خیلی خیلی ممنون :ناراحت: :ناراحت:
خب این بستگی به توانایی های خودتون داره

hosseini.eng
سه شنبه 02 مهر 1392, 22:15 عصر
هر سایتی که بگی میتونم بسازم فرقی نمیکنه

mohamad_torabi
سه شنبه 02 مهر 1392, 23:05 عصر
هر سایتی که بگی میتونم بسازم فرقی نمیکنه
خب چرا شرکت طراحی سایت نمیزنید؟

mehbod.rayaneh
سه شنبه 02 مهر 1392, 23:07 عصر
درود
مطمئنا اینجا اگه کسی ایده خوب داشته باشه خودش پیاده میکنه!

hosseini.eng
سه شنبه 02 مهر 1392, 23:10 عصر
الان اونقد پول ندارم که بتونم یه شرکت بزنم میخوام یه سایت درآمد زا بزنم چی بزنم ؟؟؟
:ناراحت:

mojtaba5
سه شنبه 02 مهر 1392, 23:36 عصر
الان اونقد پول ندارم که بتونم یه شرکت بزنم میخوام یه سایت درآمد زا بزنم چی بزنم ؟؟؟
:ناراحت:
یه سایت طراحی سایت بزنید
تا میتونید پوستر و تراکت توی شهر بچسبونید و پخش کنید و به هر صنفی هم کارت ویزیتتون رو بدید، با یه بازاریابی خوب میتونید همه صنوف رو ویزیت کنید و بگید میتنید براشون سایت بزنید و بگید که چه مزایایی داره.
حتما لازم نیست شرکت داشته باشید.

Omid Jackson
چهارشنبه 03 مهر 1392, 00:35 صبح
یه سایت کاربردی که به درد بقیه بخوره
اگر اشتباه نکنم این جمله از بیل گیتس باشه
من اگر 100 دلار داشته باشم، 99 دلار رو خرج تبلیغات میکنم و 1 دلار سرمایه گذاری

ravand
چهارشنبه 03 مهر 1392, 07:45 صبح
بعضیا توقع دارن تا به اینترنت دسترسی پیدا کردن ازش پول در بیارن! ولی به این سادگی هم نیست. اگه اینطوری بود که همه ی ما باید میلیونر میشدیم. باید برای رسیدن به خواسته هات تلاش کنی . باید تخصص پیدا کنی. وگرنه هیچ جای دنیا نمیتونی درامد کنی. به قول سعید هر کسی اگه ایده ای هم داشته باشه به شما نمیگه شما باید خودت بگردی پیدا کنی.

mohammadreza0123
چهارشنبه 03 مهر 1392, 09:03 صبح
آره

من توو ذهنم یه ایده هست

ولی متاسفانه به علت عدم توانایی سایت نویسی مجبورم با استفاده از جوملا و وردپرس یه سایتی بزنم تا ایدمو پیاده سازی کنم

البته ایده من فعلا کامل ننوشتم و ذهنیه

ولی اگه بشه میترکونه

:چشمک:

mostafae
دوشنبه 08 مهر 1392, 10:31 صبح
دوست من، خودت باید دنبال ایده باشی. اگه کسی ایده ی بدرد بخوری داشته باشه مطمئن باش عنوان نمیکنه
شرایط وب طوری نیست که هر سایتی جواب بده.
اگه ایده داشته باشی با سرمایه کم میتونی کارت رو شروع کنی اما اگه ایده نداشته باشی باید سرمایه داشته باشی که با سایت های مشابه بتونی رقابت کنی.
مثلا اگه بخوای سرویس وبلاگ راه اندازی کنی باید توانایی رقابت با میهن بلاگ، بلاگفا، بلاگ اسکای و ... رو داشته باشی یا سایت دانلود باید با میهن دانلود و پی سی دانلود و نظیر اینها رقابت کنی. اما اگه ایده خوب داشته باشی راحت تر به هدفت میرسی.
موفق باشید

BahmanDB
چهارشنبه 10 مهر 1392, 07:49 صبح
خب چرا شرکت طراحی سایت نمیزنید؟

مگه شركت طراحي وب درامد داره ؟؟؟؟؟

eshpilen
چهارشنبه 10 مهر 1392, 09:02 صبح
امروزه روز حتی ایده و اختراع هم موفقیت رو تضمین نمیکنه؛ بخصوص توی کشورهای غیرپیشرفته و جهان سوم!