ورود

View Full Version : سوال (((کمک فوری لطفا فوووووری)) چرا حذف شد!!!!

mosen20
پنج شنبه 04 مهر 1392, 11:05 صبح
سلام . چرا تایپیکمو حذف کردین؟

حیف شد فکر میکردم تو این فروم میتونم دوستانی خوب با سواد پیدا کنم. شما با حذف تایپیک من شخصیت خودتونو نشان دادید . به کاربرتون توهین کردید. که دور از شخصیت شماست با این ساتتون ازتون انتظاری نداشتم که اینجور رفتار کنید.

هرچی بود یک سوال برنامه نویسی بود.شاید یکی میتونست کمکم کنه.متاسفم براتون...

sorry abut you .sorry for you ..... Really :عصبانی:

SlowCode
پنج شنبه 04 مهر 1392, 13:17 عصر
سلام
کسی به شما توهین نکرده!
اتفاقا شما خودتون به خودتون و به مدیران و دیگران توهین کردین!
موقع ثبت نام کردن قوانین رو تایید کردین ولی نخوندین.

قانون شماره 3
کاربران سایت می بایست به هنگام ارسال پیغام در انجمن ها از عبارات مناسب استفاده نمایند.

قانون شماره 7
کاربران می بایست به هنگام ارسال سوالات، مشکلات و پیغامهای خود از یک عنوان مناسب استفاده نمایند. این عنوان می بایست در رابطه با سوال، مشکل و یا پیغام ایشان بوده و نشان دهنده محتوای آن باشد. در غیر اینصورت در حالتی که کاربر جدید باشد به او اخطار داده خواهد شد. در صورت تکرار این عمل توسط کاربران - چه جدید و چه قدیمی - با وی برخورد خواهد شد.

طبق قوانین مدیران باید بهتون اخطار بدن و به احتمال زیاد ندادن.
پس لطف کردن.

ببین داداش تقریبا همه ما اولش یه همچین اشتباه هایی میکنیم ولی واقعیت اینه که مشکل از جهل خود ماست.:چشمک:

سوالتون رو با عنوان مناسب بپرسین تا جواب داده بشه.

mehdi.mousavi
پنج شنبه 04 مهر 1392, 13:24 عصر
سلام . چرا تایپیکمو حذف کردین؟ حیف شد فکر میکردم تو این فروم میتونم دوستانی خوب با سواد پیدا کنم. شما با حذف تایپیک من شخصیت خودتونو نشان دادید . به کاربرتون توهین کردید. که دور از شخصیت شماست با این ساتتون ازتون انتظاری نداشتم که اینجور رفتار کنید. هرچی بود یک سوال برنامه نویسی بود.شاید یکی میتونست کمکم کنه.متاسفم براتون... sorry abut you .sorry for you ..... Really :عصبانی:

سلام.
به برنامه نویس خوش آمدید.

ما در این سایت، تاپیک هایی که عناوین نادرستی دارن رو حذف می کنیم چون معتقدیم اگر روزانه چند صد تا تاپیک با عناوین نادرست
ایجاد بشه، بعد یکی دو ماه پیدا کردن تاپیک مورد نظر توسط کاربران غیر ممکن خواهد بود. ضمن اینکه Google و دیگر Search Engine ها
هیچ ایده ای ندارن که "سوال فوری، فوتی" شما در چه مورد بوده چون اونها کلمات فوری، فوتی، دارم از دست میرم، فردا آخرین فرصتمه
باید پروژه ام رو تحویل بدم و ... رو میبینن و Index می کنن.

متوجه شدید یا بیشتر توضیح بدم؟

این قانون، ابتدایی ترین قانون این سایت هستش. ما اینجا قوانین دیگه ای هم داریم که ممکنه در سایت های دیگر ایرانی از اونها خبری
نباشه؛ بنابراین، لطفا قبل از شروع فعالیت در سایت، قوانینی رو که بهنگام ثبت نام سریع و بدون خوندن پذیرفتید رو مطالعه کنید تا در
آینده دچار مشکل نشید.

موفق باشید.