PDA

View Full Version : مشکل عجیب در ساخت Setup در ویژوال استودیو 2010



sunboymn
پنج شنبه 04 مهر 1392, 16:15 عصر
سلام دوستان
من برناممو نوشتم و setupش رو هم درست کردم وقتی که نصب کردم رو سیستم خودم راحت نصب شد ولی رو چندتا سیستم نصب نشد و خودم مجبور شدم به صورت دستی پیش نیازاشو نصب کنم
من نسخه دات نت برناممو رو 4 گذاشتم و sqlexpress2008 و windows instaler 4.5 رو به پروژه اضافه کردم
وقتی که نصب میکنم برنامه هنگ میکنه
یعنی از نسخه دات نتشه؟؟ :متفکر:
ممنون میشم مشکلمو حل کنید

NasimBamdad
پنج شنبه 04 مهر 1392, 16:24 عصر
4.5 در XP کار نمی کنه ها! باید 7 یا 8 باشه ویندوزت !

rayson
پنج شنبه 04 مهر 1392, 18:09 عصر
سلام ، به من هم این خطا میده ، البته با 2008 ستاپ ساختم و اس کیو ال من هم 2005 خود ویژوال است .
دلیل خطا چیست ؟
اس کیو ال 2005 که با نرم افزار ویژوال نصب میشود به چه نامی شناخته میشود ؟ میخوام جداگانه دانلودش کنم.
با تشکر

111209

malizergani
پنج شنبه 04 مهر 1392, 21:36 عصر
عجیب تر از این Advanced Installer ندیدم

خیلی عالیه و با امکانات بالاســــــــــــــــــــ ـــــــت.

و من الله التوفیق

Kubuntu
پنج شنبه 04 مهر 1392, 21:47 عصر
پیشنهاد می کنم مشکلتون رو در سایت فروم sql (http://www.sqlteam.com/forums) بیان کنید

sunboymn
پنج شنبه 04 مهر 1392, 22:48 عصر
خیر دوست عزیز توو 7 اجرا کردم نشد
بعدش من اصا 4.5 رو ندارم من با 4 نوشتمش
کسی از دوستان بلد نیست کمک کنه؟

NasimBamdad
جمعه 12 مهر 1392, 18:18 عصر
سلام ، به من هم این خطا میده ، البته با 2008 ستاپ ساختم و اس کیو ال من هم 2005 خود ویژوال است .
دلیل خطا چیست ؟
اس کیو ال 2005 که با نرم افزار ویژوال نصب میشود به چه نامی شناخته میشود ؟ میخوام جداگانه دانلودش کنم.
با تشکر

111209

Connection String شما معتبر نیست ! یا به دلیل اشتباه بودن Username & Password . و یا اسم سرور و از این قبیل !