ورود

View Full Version : مبتدی: ادیت باکس

rahro
جمعه 05 مهر 1392, 16:18 عصر
سلام ، وقت بخیر
برای کد سرفصل حساب میخوام ادیت باکس را طوری تنظیم کنم که :
در حالت عادی (وارد کردن کد کل) اگر Maxlength آن بلافرض 3 بود و کاربر 2 رقم وارد کرد سمت چپ عدد صفر قرار گیرد.
در حالتی دیگر اگر Maxlength آن 7 بود (وارد کردن کد معین) اگر مسک من بلفرض ####-### بود ، اولاً بتوانم مقدار سمت چپ مسک را قفل کنم که قابل ویرایش نباشد و دوماً مقدار سمت راست مسک از قانون اول تبعیت کند که اگر کاربر 2 رقم وارد کرد ، ضمن قفل ارقام سمت چپ عدد من فضای خالی با صفر پر شود .
آیا کامپونتی برای اینکار وجود دارد ؟!
ممکنه راهنمایی کنید که بهترین راه حل چیه؟
متشکرم.

یوسف زالی
جمعه 05 مهر 1392, 18:18 عصر
سلام.
من هم درگیر این کار بودم و در نهایت خودم براش کامپوننت نوشتم.
فکر می کنم بهتر باشه که شما هم همین کار رو کنید. این طوری تمام خواسته هاتون رو درش لحاظ می کنید.
اما اگر چیری پیدا نکردید و قصد نوشتن هم نداشتید، در رویداد OnChange می تونید قوانین خودتون رو اعمال کنید.

rahro
جمعه 05 مهر 1392, 20:24 عصر
ممکنه از کامپونت شما استفاده کنم ؟

Delphi 2010
جمعه 05 مهر 1392, 21:39 عصر
دوست عزیز
با اجازه You-See که این حرف رو میزنم
به نظرتون منطقی هست این درخواستتون

من هم درگیر این کار بودم و در نهایت خودم براش کامپوننت نوشتم.
توجه کنید خودشون برای کار شخصی خودشون نوشتن پس مربوط به کارخودشونه و به درد شما نمیخوره

rahro
شنبه 06 مهر 1392, 16:42 عصر
چرا که نه اخوی ، برای تمام عمر که نمیخواد واسه خودش نگه داره ، براش نرخ مشخص میکنه . غیر اینه ؟

یوسف زالی
شنبه 06 مهر 1392, 16:55 عصر
آقا دعوا نکنید!
با پیام خصوصی در این رابطه و کاری که می خواهید توضیح بدید.
همون طور که دوستمون گفتند، این کامپوننت کاملا شخصی شده برای کار بنده هست، و ممکنه که به درد شما نخوره، ولی به هر حال می تونید استارت نوشتن یک کامپوننت رو با کمک دوستان و من بزنید (بدون هزینه) یا اینکه درخواستتون رو کاملا با جزییات برای من بفرستید (با کمی هزینه) ...
موفق باشید.