View Full Version : قیمت برای پهنای باند ؟؟؟؟؟
vb_arman
دوشنبه 14 فروردین 1385, 16:56 عصر
به نظر شما قیمت پهنای باند 128 از طریق آنتن وایر لس از isp به کافی نت به صورت share به طور شبانه روزی وصل باشه که اون isp هم از مخابرات خط بگیره خوبه چقدر باشه شارژ ماهیانه اش برای اون کافی نت ؟؟؟؟ :متفکر:
Identifier
دوشنبه 14 فروردین 1385, 20:11 عصر
به نظر شما قیمت پهنای باند 128 از طریق آنتن وایر لس از isp به کافی نت به صورت share به طور شبانه روزی وصل باشه که اون isp هم از مخابرات خط بگیره خوبه چقدر باشه شارژ ماهیانه اش برای اون کافی نت ؟؟؟؟
باید ار provider های وایرلس جویای این امر بشی اصلا قیمت مشخصی نداره ولی اگر به نسبت پهنای باند مخابرات بسنجی ماهیانه 360 ولی نسبت به اینکه بین چند کاربر این رو share میکنی و میتونی با cache مقداری از پهنای باندت رو احیا کنی قیمت را تغییر بدی . اما اگر به نسبت DVB بخای بسنجی ماهیانه 120 $ میشه !.
البته قیمت دهی در این موارد بسنگی به اینکه لینک را به چه نحوی ارائه میدهید میشه مشخص کرد مثلا ترافیک وب را 128 اراده بدید و ترافیک دانلود را 64 محدود کنید .
در کل قیمت رو خودتون نسبت به شرایطتون بهتر میتونید مشخص کنید
موفق باشید
vb_arman
دوشنبه 14 فروردین 1385, 20:20 عصر
آخه من خودم کافی نت دارم . خواستم ببینم اگر از مخابرات بخوام مستقیم بگیرم چقدر باید ماهیانه بدم .؟؟؟
اصلا میشه فقط 128 kb/s از مخابرات دریافت کرد ؟
Identifier
دوشنبه 14 فروردین 1385, 20:28 عصر
بله میتونی مستقیما از مخابرات بگری هزینه ماهیناه 360 هست البته به router و leased line modem هم نیاز داری.
اگر امکانش هست از ADSL استفاده کنی خیلی مناسب تر است
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.