ورود

View Full Version : تجربیات شما از کار در شرکتها بعنوان برنامه نویس

fjm11100
شنبه 06 مهر 1392, 09:48 صبح
بزرگترین کمک بشر در زندگی تجربه است. در دنیای کاری هم همه ما تجربیات کم و زیادی داریم که با اشتراک گذاری آنها میتوانیم بدون صرف هزینه و وقت جهت کسب تجربه رشد سریعتری در کار خودمان داشته باشیم.
پیشنهاد میکنم دوستان تجربیاتخودشان را از کار با شرکتهای مختلف به اشتراک بگذارند تا هم دوستان صفر کیلومتر با آگاهی بیشتری وارد بازار کار شوند و هم دوستان دیگر ارزیابی بهتری از وضعیت خودشان داشته باشند.
گاها پیش آمده از کار خودمان در شرکتی ناراضی هستیم و فکر میکنیم بیرون از آن محیط بهشت برین است و یا برعکس تحت استثمار شدید کار میکنیم و بدون اطلاع از بیرون تنها عمر و اعصاب خود را مستهلک میکنیم.
حقوق، مزایا، امکانات، سختی ها، چالشها، مسائل اعصاب خردکن و...
فقط لطفا صادقانه و منصفانه

Arash_janusV3
شنبه 06 مهر 1392, 11:31 صبح
درود بر شما
در حال حاضر شرکتها و موسسات نگرش منفی و تخریب کننده ای نسبت به برنامه نویس دارند
البته این موضوع به خیلی عوامل ارتباط داره
بعضی های اون رو مطرح می کنم
1_به دلیل ضعف احساسی و وجود غرور مدیران موسسات با برنامه نویسان مبارزه می کنند
البته برنامه نویسانی که در این موسسات استخدام شده اند و یا اینکه در حال استخدام شدن هستند
مدیران سعی می کنند حداقل ترین شرایط رو برای برنامه نویسان در نظر بگیرند
و یا شرایط دشواری رو برای پذیرفتن یک برنامه نویس در نظر می گیرند
چندین سال پیش در یک شرکتی مصاجبه داشتم بعد طی روند استخدام و در موقع بستن قرارداد
مدیر شرکت به من گفت یک سفته 10 میلیون تومانی برای تضمین شرایط لازم هستش
من هم گفتم پایبند قرارداد هستم ولی ضمانتی نمی دهم
بعد از لحظه ای گفتم در صورتی سفته یا چک تضمینی می دهم که شما هم به همون مبلغ به من تضمین بدید
در قبال شرایطی که به شما مربوط می شه !
جالب اینجاست که بهشون بر حورده بود و از من دلخور شدند و جوابی که مدیر به من داد : اگر به کسی اعتماد نکنی موفق نمی شی
من هم گفتم: من جواب بی اعتمادی شما را نسبت به خودم دادم !
و از اونجا آمدم بیرون
2_اینجور موسسات برای افراد مبتدی خوبه
با این حقوق هایی که در نظر گرفته اند و شرایطی که دارند
مبتدی ها می توانند تجربه خوبی کسب کنند
و حالا موسسات از این افراد خیلی توقع دارند و وقتی اینها جوابگوی نیازهاشون رو نمی تونند بدهند
همه را به چشم اینجور افراد نگاه می کنند
3_برنامه نویسان را به چشم یک تاپیست نگاه می کنند
و ...
به نظر من اگر فردی قابلیتهای خوبی داره باید خودش رو درگیر بازار کنه و مستقل کار کنه
اینجور موسسات وقت تلف کردنه
حتی اگر سهام و یا حق کوچکی از کاری که برای موسسات انجام می دهد خیلی خوبه و ارزش وقت گذاشتن رو داره

fjm11100
شنبه 06 مهر 1392, 13:46 عصر
موافقم. بعضی شرکتها افراد را بدلیل نیاز مالی با حقوق پایین استخدام میکنن و بعد برای اینکه فرد نتونه بعدا کارشو عوض کنه سفته سنگین میگیرن. این قبول که شرکت باید از حس مسئولیت نیرو و پایداری اون مطمئن باشه اما وقتی با چونه طرف را که نیاز به کار داره مجبور به پذیرش حقوق پایین میکنه باید هم انتظار تمرد و حتی ترک کار داشته باشه. من جایی بودم که سال 84 سفته 5 میلیونی میخواست با 3 ماه دوره آزمایشی! البته همکاری اونجا بود که وقتی استعفاش را قبول نکردند بجای ترک کار کلا کار نمیکرد و آخر سر مجبور شدند اخراجش کنن و کلی هم حق و حقوق بهش بدهند:تشویق: البته کار درستی نبود ولی با این آدمها باید همینجوری تا کرد.
البته جایی هم بودم که طرف اینقدر آدم بود که تو میتونستی صادقانه بهش بگی که امروز حال کار کردن نداری و بشینی توی تراس با مدیرت چایی بخوری سیگار بکشی:لبخندساده: که من هنوزم براشون کار پروژه ای و گاهی رایگان هم میکنم

M0TR!X
یک شنبه 07 مهر 1392, 00:22 صبح
دوست لطف کنن بگن چه زبانی کار میکنن

Amir Oveisi
یک شنبه 07 مهر 1392, 01:12 صبح
به نظر من هم کاملا بستگی به شرکت یا سازمانی که میخواید براش کار کنید و همچنین خودتون داره، به همین دلیل من در طول این 8 سالی که کار میکنم چیزی در حدود 6 بار (اگر درست یادم مونده باشه) محل کارم رو تغییر دادم و به دنبال یک شرکت خوب و نزدیک به ایده آل های خودم خیلی از شهرهای بزرگ از جمله تهران، تبریز، اصفهان، شیراز، ارومیه و ... رفتم و با شرکت های معتبری که وجود داشت مذاکره کردم برای کار و در نهایت تو یه شرکتی که یزد هست مشغول به کار شدم و الان 2 سال هست همونجا کار میکنم و شرایط بسیار عالی هست برام، جو صمیمی که بین بچه ها هست باعث میشه خستگی رو تو کار حس نکنی و این که میدونی در نهایت مزد تلاشی که میکنی رو هم به شکل معنوی و هم به شکل مادی میگیری باعث میشه با انگیزه بالایی کار کنی و کار رو یه جورایی مال خودت بدونی و براش زحمت بکشی.

نکته مهمی که هست که اینه که من برنامه نویس اگر این تخصص رو به عنوان شغل خودم میخوام انتخاب کنم اول باید خودم خودم رو قبول داشته باشم تا بعد بتونم به دیگران بقبولونم و کارم برام انقدر ارزش داشته باشه که حاضر باشم برای پیدا کردن محیط مناسب برای خودم، وقت و هزینه صرف کنم. انقدر شرکت های نرم افزاری بزرگ و کوچک الان تو کل ایران وجود داره که مطمئنا توش شرکت های مناسبی برای هر سلیقه ای پیدا میشه فقط کافیه که مدتی رو مارکوپولو بشید و بگردید دنبال جای مناسب خودتون. شاید به نظرتون ریسک باشه ولی به نظر من مسلما می ارزه که همچین ریسکی رو انجام بدید و خودتون رو به هر دلیلی محدود به یک منطقه جغرافیایی خاصی نکنید.

این نکته رو هم فراموش نباید کرد که مراحل ترقی رو باید پله پله طی کرد و نباید انتظار داشته باشیم که با یک سال سابقه کار و تجربه و دانش کم، حقوق آنچنانی نصیبمون بشه و تو محل کار حرف فقط حرف ما باشه! باید صبور بود و با پشتکار و یادگرفتن و تجربه کردن پیش رفت تا جایی که یه روز بتونید با اطمینان کامل از خودتون در مورد مسائل کاری بحث کنید و قدرت رو در دست بگیرید چرا که هیچ نگرانی از بابت این که اگر جایی که هستید شما رو با شرایط مد نظرتون قبول نکرد، ندارید و خیلی راحت میتونید برید یه جای دیگه کار کنید! هر چند باید مراقب بود که این مساله باعث بوجود اومدن غرور کاذب نشه که همه چیز رو به باد میده یک روز!

fjm11100
یک شنبه 07 مهر 1392, 12:18 عصر
مزد معنوی را خدایی خوب اومدی خدایی به من بیشتر از مزد ریالی میچسبه چون در کل که حقوق مزدبگیری خیلی خیلی کمتر از اونیه که کفاف زندگی در حد یک مهندس که نه یک آدم تحصیلکرده معمولی را بده و اونی که میمونه رضایت از کاره. بعد 10 سال کار فهمیدم که رضایتمندی از محیط کار شرط اوله. جایی که احترام و اعتماد متقابل باشه دوطرف رشد میکنن

esafb52
یک شنبه 07 مهر 1392, 23:23 عصر
میتونم بپرسم شما دوستان چقد حقوق میگیرین

eshpilen
دوشنبه 08 مهر 1392, 08:08 صبح
من هم برای جبران مافات کدی رو که 6 ماه بابتش پول گرفته بودم رو روی اینترنت گذاشتم تا بدونن که دست بالای دست بسیار است.
موفق باشید
فکر کنم میتونن قانونا ازت شکایت و محکومت کنن (البته درصورتیکه بتونن اثباتش کنن).

fjm11100
دوشنبه 08 مهر 1392, 10:52 صبح
فکر کنم میتونن قانونا ازت شکایت و محکومت کنن (البته درصورتیکه بتونن اثباتش کنن).
باید بتونن ثابت کنن این کد در زمانی که شما برای اونا کار میکردی نوشته شده نه اینکه مثلا برای خودت نوشته باشی و اونجا استفاده کرده باشی. همینجوری هم در تمام دنیا اثباتش سخت هست چه برسه ایران که قوانین پر سوراخ و باگه!

eshpilen
دوشنبه 08 مهر 1392, 11:35 صبح
الان اینجا که اعتراف کردی خودش سند شد :چشمک:
زودتر پاکش کن تا توی Internet Archive ثبت نشده :قهقهه:
البته باید بتونن ثابت کنن که این آیدی خودته :متفکر:

AliReza Vafakhah
دوشنبه 08 مهر 1392, 12:19 عصر
دوستان ماشاالله

من هم یه زمانی فکر می کردم تو یه شرکت برنامه نویسی با یه تیم برنامه نویس همکار شوم ولی الآن با دایی و بابا و الباقی خانواده تو شرکت همکار شدم.!

خدا بیامرزدش دلفی رو چقدر دوستش داشتم و دارم ولی دیگه کجاس اون میل و رقبت جونیم!

دوستان من که بی خیال این فن و حرفه شدم ، دو تا برنامه نوشتم با بدبختی ازشون کمترین درآمد رو داشتم .

هنوز این شغل تو خیلی از شهرها واسه مردمش حکوم کامپیوتر بازی رو داره ! الخصوص کاشان ما که حتی خانواده من هم می گفتن با کامپیوتر بازی می کنی !!!! برنامه نویسی چیه بچس به زندگیت و از این حرفا!!!!

با آرزوی موفقعیت همه شما بزرگوارن