View Full Version : سوال: ذخیره یک رشته در فایل
abi.71
شنبه 06 مهر 1392, 17:42 عصر
سلام بجه ها من میخواستم یه برنامه ای تو(C++) MFC بنویسم که یک button داره با یه edit box که با ردن دکمه هر چی داخل edit box تویه یه فایل text ذخیره بشه؟
من از fstream استفاده کردم ولی خود متن رو ذخیره نمیکنه ادرسشو ذخیره میکنه؟
کسی میتونه کمک کنه؟
مرسی
اینم کدی که من زدم
UpdateData(TRUE);
CString name1,name2;
string name;
ofstream savedata;
U1=user1;P1=(pass1==pass2 ?pass1:0);
if (pass1==pass2){if(user1!="")
{
savedata.open("data.text");
name1=user1;name2=pass1;
MessageBox(name1);
savedata<<pass1<<" "<<name2;
savedata.close();
}};
mehdi.mousavi
شنبه 06 مهر 1392, 19:14 عصر
سلام.
جای ofstream، از wofstream استفاده کنید. خط سوم از انتها رو نیز به این تغییر بدید:
savedata << (LPCTSTR)pass1 << _T(" ") << (LPCTSTR)name2;
موفق باشید.
پ.ن.: لطفا از این پس کدهای ارسالی خودتون رو با استفاده از قابلیت Syntax Highlighter،
Decorate کنید که قابل خوندن باشه.
abi.71
شنبه 06 مهر 1392, 21:25 عصر
اقا خیلی ممنوم کدتون کار کرد
ممنون از وقتی که گذاشتین.
اگه بخوام هر بار که ران میگیرم یه لاین دیگه به txt اضافه بشه و لاین قبلی هم باشه چیکار کنم؟
returnx
شنبه 06 مهر 1392, 21:45 عصر
MFC save varible in text
عنوان انگلیسی!!
خلاف قوانین سایت :
قانون شماره 11
همانطور که از عنوان سایت پیداست اینجا یک سایت فارسی زبان است، بنابراین کلیه مطالبی که در سایت مطرح می شوند می بایست به زبان فارسی نوشته شوند، مگر مطالبی که از یک منبع خارجی که به زبان دیگری است نقل قول شود. ارسال مطالب به زبان ساختگی Fingilish ( متونی که در آنها عبارات فارسی با کاراکترهای انگلیسی نوشته می شوند – برای مثال عبارت "سلام" به صورت "salam" نوشته می شود ) نیز اکیداً ممنوع می باش
abi.71
شنبه 06 مهر 1392, 21:52 عصر
شرمنده من عبارت فارسی MFC را پیدا نکردم از عبارت فینگیلیش هم استفاده نکردم
اونایی که خیلی ناجور میشد فارسیش از انگلیسی استفاده کردم
returnx
شنبه 06 مهر 1392, 22:23 عصر
MFC را اینطور معنی کردن :کتابخانه کلاس بنیاد مایکروسافت (کلاس های های پایه ای مایکروسافت )
میتونست اینطور بشه : ذخیره کردن مقدرا یک متغیر در فایل متنی
abi.71
شنبه 06 مهر 1392, 22:33 عصر
اگه میخاین فارسی کار کنین باید توجه داشته باشین که کلمات :ذخیره مقدار و متغییر همگی عربی میباشند و من ترجیح میدم به جای عربی از انگلیسی استفاده کنم
مرسی
returnx
شنبه 06 مهر 1392, 22:42 عصر
اگه میخاین فارسی کار کنین باید توجه داشته باشین که کلمات :ذخیره مقدار و متغییر همگی عربی میباشند و من ترجیح میدم به جای عربی از انگلیسی استفاده کنم
مرسی
فقط موضوع سرِ عربی یا انگلیسی بودن نیست ، برای بهینه شدن نتیجه جستجو تاکید بر فارسی بودن عنوان هست ، چون کاربری که در این سایت عنوانی را جستجو می کنه مطمئنا اون عنوان را به فارسی جستجو میکنه نه انگلیسی!
و گذشته از همه ی اینها ، رعایت قوانین (هرچند قوانینی که به نظر شما بی فایده یا حتی اشتباه میرسه) ابتدا احترام به خودمون و بعد احترام به جامعه ای که در اون زندگی می کنیم هست...
abi.71
شنبه 06 مهر 1392, 22:46 عصر
با اینکه با نظرتون مخالف ولی به نظرتون احترام میذارم
ممنون از یاداورتون من اینجا تازه اومدم نمیدونستم
مرسی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.