ورود

View Full Version : استخدام برنامه نویس NET.

powerdnn
یک شنبه 07 مهر 1392, 10:18 صبح
با سلام و احترام
شرکتی فعال در حوزه IT به یک برنامه نویس مسلط به تکنولوژی ها و فناوری های مایکروسافت (Asp.net , .Net Framework,SqlServer,...) و همچنین مفاهیم پایه ای وب (Html , Css , Javascript) دارد.
* تسلط بر dnn programming,web api,ajax,mvc,jquery امتیاز محسوب می شود.
-----------------------------------------------------------------------------------
شرایط کاری :
1-شرایط نیمه وقت :
تایم کاری : شنبه تا چهارشنبه ( 9 تا 14)
حقوق پیشنهادی : 600 هزار تومان

2-شرایط تمام وقت :
تایم کاری : 9شنبه تا چهارشنبه (9 تا 17)
حقوق پیشنهادی : 1 میلیون تومان

شماره تماس : 02166121734 هر روز از ساعت 10 صبح الی 7 عصر

موفق باشید

pishvaei
یک شنبه 07 مهر 1392, 11:04 صبح
عجب :متعجب: واقعا اگه اینجوره بریم برقکاری ، آهنگری ، سنگکاری ، بنایی ، عمله ای ، چیزی بشیم . آخه من اخیرا یک کار ساختمانی داشتم . قیمتها دستمه تقریبا . خوب حقوق فوق چیزی معادل یک عمله بیسواده :گریه:

fjm11100
یک شنبه 07 مهر 1392, 12:35 عصر
این حقوق خیلی پایینه گرامی برای کسی که شما نوشتی مسلط حداقل 1400-1500 باید کنار بزاری

omidshaman
یک شنبه 07 مهر 1392, 13:37 عصر
با 1 حساب ساده 50 تومن هزینه رفت و آمد ماهی 22 روز کار میشه روزی 25 تومن یعنی هر ساعت کار 5 تومن !
کارگرای ساختمون درآمدشون بیشتره :)

powerdnn
یک شنبه 07 مهر 1392, 15:51 عصر
جناب حضراتی که شاکی شدید بد نیست بدونید هیچ شرکت نرم افزاری در ایران نیست که از همان ابتدا حقوق های میلیونی بپردازد مگر اینکه خود شرکت از برنامه نویس خاصی به خاطر دانش و تجربه بالا دعوت به همکاری نماید!

تا جائی که ما از شرکت های نرم افزاری ایران با خبر هستیم اکثرا پس از گذروندن هفت خان رستم برنامه نویس را به مدت 10 تا 30 روز به صورت آزمایشی مورد استفاده قرار می دهند و پس از کسب موفقیت های لازمه تا 2 و یا 3 ماه بدون بیمه و سایر مزایا با جناب برنامه نویس ادامه می دهند و در این مدت حقوق ایشان نیز زیر یک میلیون تومان خواهد بود و چنانچه برنامه نویس در مدت زمان 6 ماه تا یکسال بتواند خروجی مناسبی از خود داشته باشد آنگاه افزایش حقوق برنامه نویس تا 2 میلیون تومان نیز ادامه پیدا خواهد کرد و اگر ، اگر ، برنامه نویس عزیز پیشرفت بسیار چشمگیر و راضی کننده ای داشته باشند ایشان به سمت مدیر پروژه ارتقاء خواهند یافت و ممکن است حتی تا 5 میلیون تومان نیز دریافتی داشته باشند

بماند که بسیاری از شرکت های نرم افزاری ایران نه بر اساس روز ها و ماه های سال بلکه بر اساس دریافتی ها از کارفرما با کارمند هایشان تسویه می کنند و از این رو شرکت هایی هستند که حتی تا 3 ماه بدهکاری به برنامه نویس و کارمند ها دارند !

دوستان برنامه نویس بدانند چنانچه تمایل به همکاری با ما را داشته باشند پس از یک مصاحبه فنی یک ساعته چنانچه شرایط لازمه را داشته باشند بدون دوره آزمایشی با حداقل حقوق یک میلیون تومان همکاری آغاز خواهد شد و چنانچه در طول همکاری خروجی های مورد نظر حاصل شد این حقوق تا 2 میلیون تومان کمتر از 6 ماه ارتقاء پیدا خواهد کرد. نحوه پرداختی ها نیز ابتدای هر ماه خواهد بود

و نکته آخر اینکه قرار نیست دوستان به صورت روتین و تکرای هر روز فرم های خسته کننده طراحی و کد نویسی نمایند بلکه برنامه کاری ما درگیری با آخرین تکنولوژی های روز دنیا در بحث توسعه وب می باشد و مسلما دوستان تجربه های نوینی در کارنامه برنامه نویسی خود خواهند داشت.

موفق باشید

jpjpjp
یک شنبه 07 مهر 1392, 16:34 عصر
آفرين به اين ميگن يه جواب قانع كننده!:تشویق:

fjm11100
یک شنبه 07 مهر 1392, 17:33 عصر
جناب حضراتی که شاکی شدید بد نیست بدونید هیچ شرکت نرم افزاری در ایران نیست که از همان ابتدا حقوق های میلیونی بپرداز...
اولا برای شناخت مهارت یک ماه هم لازم نیست کافیه یک مسئله درست و جامع طرح کنی تا بتونی هم سواد و هم تجربه فرد را یکجا بیازمایی بشرط اینکه توانایی فنی و تجربه خودت خوب باشه نه اینکه MSDN را باز کنی 4 تا اصطلاح از روش بپرسی. مثلا ببین برای اتصال به بانک با رکورد بالا با فیلد کم و رکورد کم فیلد زیاد از چه روشی استفاده میکنه و چرا
دوم اینکه پرداخت منظم حقوق وظیفه شرکته همونطور که رفت آمد منظم و رعایت قوانین محیط کار وظیفه کارمنده دیگه منت چرا میزارید؟
سوم اینکه همونطور که کارمند جدید هندونه در بسته است شرکت جدید هم همینطوره اما ماشالله خیلی از شرکتها با چک و سفته بلدند تضمین بگیرند اما حتی حاضر به دادن نسخه قرارداد کاغذی هم نیستند

yilmaz2000
سه شنبه 09 مهر 1392, 09:30 صبح
جناب حضراتی که شاکی شدید بد نیست بدونید هیچ شرکت نرم افزاری در ایران نیست که از همان ابتدا حقوق های میلیونی بپردازد مگر اینکه خود شرکت از برنامه نویس خاصی به خاطر دانش و تجربه بالا دعوت به همکاری نماید!

تا جائی که ما از شرکت های نرم افزاری ایران با خبر هستیم اکثرا پس از گذروندن هفت خان رستم برنامه نویس را به مدت 10 تا 30 روز به صورت آزمایشی مورد استفاده قرار می دهند و پس از کسب موفقیت های لازمه تا 2 و یا 3 ماه بدون بیمه و سایر مزایا با جناب برنامه نویس ادامه می دهند و در این مدت حقوق ایشان نیز زیر یک میلیون تومان خواهد بود و چنانچه برنامه نویس در مدت زمان 6 ماه تا یکسال بتواند خروجی مناسبی از خود داشته باشد آنگاه افزایش حقوق برنامه نویس تا 2 میلیون تومان نیز ادامه پیدا خواهد کرد و اگر ، اگر ، برنامه نویس عزیز پیشرفت بسیار چشمگیر و راضی کننده ای داشته باشند ایشان به سمت مدیر پروژه ارتقاء خواهند یافت و ممکن است حتی تا 5 میلیون تومان نیز دریافتی داشته باشند

بماند که بسیاری از شرکت های نرم افزاری ایران نه بر اساس روز ها و ماه های سال بلکه بر اساس دریافتی ها از کارفرما با کارمند هایشان تسویه می کنند و از این رو شرکت هایی هستند که حتی تا 3 ماه بدهکاری به برنامه نویس و کارمند ها دارند !

دوستان برنامه نویس بدانند چنانچه تمایل به همکاری با ما را داشته باشند پس از یک مصاحبه فنی یک ساعته چنانچه شرایط لازمه را داشته باشند بدون دوره آزمایشی با حداقل حقوق یک میلیون تومان همکاری آغاز خواهد شد و چنانچه در طول همکاری خروجی های مورد نظر حاصل شد این حقوق تا 2 میلیون تومان کمتر از 6 ماه ارتقاء پیدا خواهد کرد. نحوه پرداختی ها نیز ابتدای هر ماه خواهد بود

و نکته آخر اینکه قرار نیست دوستان به صورت روتین و تکرای هر روز فرم های خسته کننده طراحی و کد نویسی نمایند بلکه برنامه کاری ما درگیری با آخرین تکنولوژی های روز دنیا در بحث توسعه وب می باشد و مسلما دوستان تجربه های نوینی در کارنامه برنامه نویسی خود خواهند داشت.

موفق باشید

شما و هر شخص دیگر اگر واقعا به آنچه در نیازمندی خود نوشته اید تسلط دارد شرکت ما حاضر است 3 برابر شرکت شما حقوق بدهد آن هم سر وقت

ارسال رزمه به it.jobs@live.com

soroush.elec
سه شنبه 09 مهر 1392, 19:03 عصر
برنامه نویس ها مثل فوتبالیست ها طول عمر کاری کوتاهی دارند. واقعاً با چنین حقوق هایی کاربرنامه نویسی خیانت به خود و دیگران است . مگر اینکه مبتدی باشی و قصدت یادگیری باشه.

mohsen_iceman2000
سه شنبه 09 مهر 1392, 22:55 عصر
کسایی که می گن پول این دوستمون که پیشنهاد داده کمه و ارزش نداره لازم به ذکر است که من خودم شرکت برنامه نویسی دارم 2-3 تا برنامه نویس دارم 1 ماه طول می کشه یه خروجی بدن بیرون ،

برنامه نویس با برنامه نویس خیلی فرق می کنه

freddy
چهارشنبه 10 مهر 1392, 00:00 صبح
هر کس یه قیمتی داره توی بخش برنامه نویسی برنامه نویس خودش باید قیمت خودش رو تعریف کنه . شما کاملا متوجه می شید اگر یه آگهی استخدام توی روزنامه بدید ببنید چه اشخاصی به عنوان برنامه نویس اعلام همکاری می کنند .
برنامه نویس 500 تومانی داریم برنامه نویس 5 می لیونیم داریم .
با توجه به اینکه شرکت های فعال در زمینه تولید نرم افزار به خاطر 2 دلیل یکی قیمت پایین نرم افزار هایی که می نویسند و یکی برای سود بیشتر این تفکر رو دارند که باید قیمت یه برنامه نویس فلان تومان باشد همیشه بین این 2 گروه اختلاف نظر هست.
من فکر می کنم هر جقدر قیمت نرم افزار که فروخته می شه بالاتر باشه مطمئنا حقوق برنامه نویس هم بالاتره پس سادست که به این نتیجه برسیم اون تیمی که 20 تا پروژه رو توی یه ماه با قیمت 200 تومان انجام میده انتظار هم داره قیمت برنامه نویس فلان تومان باشد .

powerdnn
چهارشنبه 10 مهر 1392, 09:36 صبح
شما و هر شخص دیگر اگر واقعا به آنچه در نیازمندی خود نوشته اید تسلط دارد شرکت ما حاضر است 3 برابر شرکت شما حقوق بدهد آن هم سر وقت

ارسال رزمه به it.jobs@live.com

به امثال شما می گویند اسپم . شما که نیاز به برنامه نویس دارید خوب بفرمائید آگهی بدهید و استخدام کنید چرا سعی در از بین بردن این آگهی دارید

فرمودید شما 3 برار این آگهی یعنی 3 میلیون تومان سر وقت حقوق می دهید !؟؟ آیا انصافا شما با داشتن چنین شرایطی باز هم احتیاج به برنامه نویس دارید و برنامه نویس پیدا نکردید !؟؟؟ از دوستان برنامه نویس اینجا می پرسم آیا واقعا اگر شرکتی با شرط تسلط به برنامه نویسی مبلغ 3 میلیون تومان سر وقت از همان ابتدا حقوق بدهد باز هم برنامه نویس پیدا نمی کند !؟

آنچه مسلم است شما از دسته آدم هایی هستید که فقط سرو صدا می کنید و همچون احمدی نژاد که قصد داشت میلیون ها شغل ایجاد کند شما نیز ادعای حقوق 3 میلیون تومانی برای شروع کار دارید

اگر واقعا من اشتباه می کنم و صحبت شما درست است لطفا آدرس سایت شرکت را بفرمائید تا لااقل بیشتر با مجموعه شما آشنا شویم

yilmaz2000
چهارشنبه 17 مهر 1392, 07:27 صبح
به امثال شما می گویند اسپم . شما که نیاز به برنامه نویس دارید خوب بفرمائید آگهی بدهید و استخدام کنید چرا سعی در از بین بردن این آگهی دارید

فرمودید شما 3 برار این آگهی یعنی 3 میلیون تومان سر وقت حقوق می دهید !؟؟ آیا انصافا شما با داشتن چنین شرایطی باز هم احتیاج به برنامه نویس دارید و برنامه نویس پیدا نکردید !؟؟؟ از دوستان برنامه نویس اینجا می پرسم آیا واقعا اگر شرکتی با شرط تسلط به برنامه نویسی مبلغ 3 میلیون تومان سر وقت از همان ابتدا حقوق بدهد باز هم برنامه نویس پیدا نمی کند !؟

آنچه مسلم است شما از دسته آدم هایی هستید که فقط سرو صدا می کنید و همچون احمدی نژاد که قصد داشت میلیون ها شغل ایجاد کند شما نیز ادعای حقوق 3 میلیون تومانی برای شروع کار دارید

اگر واقعا من اشتباه می کنم و صحبت شما درست است لطفا آدرس سایت شرکت را بفرمائید تا لااقل بیشتر با مجموعه شما آشنا شویم

آره دوست عزیز ما حاضریم 3 میلیون حقوق بدیم سر وقت هم می دیم واسه برنامه نویس خوب ولی پیدا نمیشه - کسی که واقعا خصوصیات آگهی شما رو داشته باشه و تجربه کافی در برخورد با مشکلات و تحویل صفر تا صد قسمتی از یک پروژه رو دارا باشه. کسی که واقعا برنامه نویس باشه نه فقط ادعا داشته باشه . چون متاسفانه هر کس چند سال کار کرده و یکی دو تا پروژه انجام داده چون دور و برش قوی تر از خودش نمی بینه فکر می کنه خدای این کاره و ...
ما آگهی دادیم ، مصاحبه هم زیاد کردیم، ولی به سختی نیروی مناسب پیدا میشه.

* گله من از شما و سایر دوستان که آگهی می دن اینه که چرا از کلماتی مثل "مسلط" استفاده می کنید. مگر کسی می تونه حتی با ده سال کار بازم بگه من به فلان تکنولوژی مسلطم!!!

آدرس سایت شرکت :
www.Yaasie.com

آدرس ایمیل ارسال رزومه :
it.jobs@live.com

vistacali
چهارشنبه 17 مهر 1392, 16:07 عصر
آره دوست عزیز ما حاضریم 3 میلیون حقوق بدیم سر وقت هم می دیم واسه برنامه نویس خوب ولی پیدا نمیشه - کسی که واقعا خصوصیات آگهی شما رو داشته باشه و تجربه کافی در برخورد با مشکلات و تحویل صفر تا صد قسمتی از یک پروژه رو دارا باشه. کسی که واقعا برنامه نویس باشه نه فقط ادعا داشته باشه . چون متاسفانه هر کس چند سال کار کرده و یکی دو تا پروژه انجام داده چون دور و برش قوی تر از خودش نمی بینه فکر می کنه خدای این کاره و ...
ما آگهی دادیم ، مصاحبه هم زیاد کردیم، ولی به سختی نیروی مناسب پیدا میشه.

* گله من از شما و سایر دوستان که آگهی می دن اینه که چرا از کلماتی مثل "مسلط" استفاده می کنید. مگر کسی می تونه حتی با ده سال کار بازم بگه من به فلان تکنولوژی مسلطم!!!

آدرس سایت شرکت :
www.Yaasie.com

آدرس ایمیل ارسال رزومه :
it.jobs@live.com

شماره تماس :
27318013

غیر حضوری هم نیرو میگیرید ؟

amamam
چهارشنبه 17 مهر 1392, 21:48 عصر
با سلام
مثل اینکه تهران وضع بد نیست
اصفهان که این حقوق رو کمتر شرکتی بده .