ورود

View Full Version : سوال در مورد تعریف کاربر در Active Directory

ali_nob
دوشنبه 14 فروردین 1385, 23:10 عصر
با سلام
من در ویندوز سرور 2003 و در یک Domain مبادرت به تعریف یوزر داشتم و سپس در زمانی که به این یوزر ها Login شدم امکاناتی من جمله Sharing در آن وجود نداشت و در صورتی که User را عضو administrator و Domain Admin و ... در آوردم در این صورت گزینه Sharing فعال شده و نیز امکان دادن Permision به کاربران شبکه جهت محدود کردن سطوح دسترسی نیز محقق گردید فقط یک مورد خیلی عجیب پیش می اید و ان اینکه یکی دو بار که فولدر share می کنی در قسمت Permision امکان اضافه کردن کاربران شبکه از بین می رود و فقط بصورت local فعال می باشد یعنی نام همان کامپیوتر یوزر و نه نام کل اعضای Domain !!!!؟؟؟؟
با تشکر

sepehr_asemani
سه شنبه 22 فروردین 1385, 10:10 صبح
ali_nob عزیز
من جواب مشکل شما را نمیدانم چون تازه کارم و میشه گفت چیزی بلد نیستم.
ولی از سوال شما برام سوالی پیش آمد.
چگونه میتوان User را عضو administrator و Domain Admin در آورد.
متشکرم.

nasr
سه شنبه 22 فروردین 1385, 10:21 صبح
برای هر یوزر یک گزینه Member of داره که می تونید عضو هر گروهی خواستید بکنید

sepehr_asemani
سه شنبه 22 فروردین 1385, 11:28 صبح
nasr عزیز ممنون.
آیا این همان تعیین سطح دسترسی کلاینت هاست؟

mhjb
سه شنبه 22 فروردین 1385, 12:42 عصر
آقای ali_nob
به احتمال زیاد ارتباط شما در آن لحظه با سرور قطع شده است.

ali_nob
سه شنبه 22 فروردین 1385, 22:00 عصر
سلام
شرمنده من در حدود 2 روز کامل طوری در گیر بودم که حتی نتونستم به پیام های اینجا سر بزنم.
mhjb عزیز ممنون ولی در خصوص احتمال قطع شدن ارتباط با سرور در آن زمان ها تقریبا من مطمئن هستم که همواره وصل بوده است !!!

mhjb
چهارشنبه 23 فروردین 1385, 08:24 صبح
ali_nob عزیز
لزوما اگر کابل شبکه کلایت توی کارت شبکش باشه دلیل وصل بودن به سرور نیست. حتی اگر لاگین هم بکنه باز هم می‌تونه ارتباطش با سرور قطع باشه و از روی کشش لاگین بکنه. اگر تو اون لحظه ای که میگی می‌تونی با سرور فایل رد و بدل کنی معلوم میشه که وصلی و گرنه قطی.

از همه اینها هم که بگذریم تقریبا همه شنیدیم که «Restart بر هر درد بی درمان دواست» در مورد کلایت و سرور هم می‌گن «در آوردن کلایت از دامین و متصل کردن دوباره آن نیز بر هر درد بی‌درمان دواست» می‌تونی اینو امتحان کنی ببینی دردت دوا میشه یا نه؟

sepehr_asemani
جمعه 25 فروردین 1385, 09:46 صبح
آقا یه نظرم به ما بندازید.
آیا عضو کردن user همان تعیین سطح دسترسی است؟
اگر نیست تعیین سطح دسترسی چگونه است؟

mhjb
شنبه 26 فروردین 1385, 04:32 صبح
آقای سپهر آسمانی در مرحله مقدماتی بله ولی به صورت پیشرفته تر Group Policy