ورود

View Full Version : راه اندازی سایت طراحی شده در اینتراوب

peym4ns
دوشنبه 08 مهر 1392, 09:22 صبح
من سایت ساده ای رو در اینتراوب در حالت stand alone application طراحی کردم که دیتابیس sql متصل است. برای راه اندازی این سایت در وب سرورشخصی کلی جست و جو کردم و مطالب زیادی هم تو سایت بود اما نتیجه ای نگرفتم و نتونستم به حالت isapi تبدیل کنم. یا چطوری میتونم از همین stand alone به صورت سرویس استفاده کنم.
شرمنده اگه این سوال تکراریه.

nice boy
چهارشنبه 10 مهر 1392, 21:28 عصر
در لینک های زیر توضیحات کاملی در این باره داده شده . من با استفاده از همین توضیحات تونستم یک سایت رو PUBLISH کنم
http://barnamenevis.org/showthread.php?143599-%D8%AA%D8%A8%D8%AF%DB%8C%D9%84-standalone-%D8%A8%D9%87-ISAPI

http://chee-yang.blogspot.com/2009/10/configure-windows-7-iis7-for-isapi-dll.html

peym4ns
پنج شنبه 11 مهر 1392, 08:15 صبح
من همه این مطالبو چند بار و چند بار خوندم، اما نتونستم از برنامم DLL بگیرم. یه برنامه ساده رو از اول با ISAPI شروع کردم و IIS و هر آنچه برای ISAPI لازم بوده رو فعال کردم .
بعد از فراخوانی آدرس سایت تو مرورگر خطای ISAPI is not available in your license رو داد.
اومدم ورژن Ultimate رو دانلود کردم بعد از unistall کردن ورژن قبلی نصب کردم اما باز پیغام evaulation رو میده.

mrm0101
پنج شنبه 11 مهر 1392, 12:29 عصر
سلام . شما باید نسخه Ultimate را داشته باشید چون در نسخه standard امکان ایجاد فایل dlll وجود ندارد .
برای ساختن فایل دی ال ال مراحل زیر را انجام دهتید .
1- برنامه را کامپایل کنید تا فایل اجرایی exe ایجاد شود و نام فایل را عوض کنید .
2- منو run/parameters مسیر فایل اجرایی را که تغییر نام داده اید به برنامه معرفی کنید.
3- در قسمت project/view source به ابتدا و انتهای فایل خود خطوط زیر را اضافه کنید
الف : به ابتدای فایل : فرض می کنیم اسم پروژه شما project1 است

library project1;

uses
ISAPIApp,
IWInitISAPI,
UTF8ContentParser,
Unit1 in 'Unit1.pas' {IWForm1: TIWAppForm},
ServerController in 'ServerController.pas' {IWServerController: TIWServerControllerBase},
UserSessionUnit in 'UserSessionUnit.pas' {IWUserSession: TIWUserSessionBase};

ب: در انتهای فایل از {$R *.RES} تا انتها را پاک کنید و کد زیر را جایگزین کنید

{$R *.RES}

exports
GetExtensionVersion,
HttpExtensionProc,
TerminateExtension;

begin
IWRun;
end.

4- حال برنامه را کامپایل کنید و فایل اجرایی جدید ساحته می شود . فایل را rename کنید و بجای پسوند exe پسود dll بگذارید .
5- برای آپلود در هاست نیاز به یک سرور دارید که از isapi پشتیبانی کند

نمونه سایت طراحی شده با اینتراوب با بیست هزار کار بر :

http://217.218.212.197/zf/z.dll/

با ارزوی توفیق

peym4ns
دوشنبه 15 مهر 1392, 09:20 صبح
من نسخه ultimate رو نتونستم پیدا کنم، امکانش هست آدرس یا لینکی این نسخه رو برام ایمیل کنید؟
peym4ns@yahoo.com

mrm0101
دوشنبه 15 مهر 1392, 11:03 صبح
چه نسخه ای می خواید و برای کدوم ورژن دلفی؟
در ضمن این رو هم بگم اینتراوب کلی قلق های ظریف داره . اگه پروژه بزرگ و جدی باهاش دارید باید خیلی مراقب باشد .
بهم ایمیل بزنید

Mask
دوشنبه 15 مهر 1392, 12:03 عصر
واقعا نوشتن سایت با اینتراوب خیلی خیلی سخته.
در صورتی که با ASP و یا PHP خیلی راحتتر میتوان به هدف رسید.

mrm0101
دوشنبه 15 مهر 1392, 12:07 عصر
سلام . درست اینتراوب پیچیدگیها و سختی های خودش رو داره اما خیلی کاربردی و زیبااست . توی ایران که فکر کنم فقط چند شرکت باهاش کار می کنن . در کل دلفی برای برنامه نویس بانکهای اطلاعاتی واقعا عالی است