PDA

View Full Version : سوال: نحوه چک کردن اکتیو بودن یا ترایال بودن برنامه



duji6967
سه شنبه 09 مهر 1392, 02:16 صبح
با سلام

من برای برنامم یه سریال اکتیو درست کردم که کاربر با وارد کردن اون کد برنامه رو فعال کنه. برای این کار تمام مراحل رو تقریبا درست رفتم و کد رو هم ساختم اما الان دقیقا نمی دونم چه چیز باید بعد از فعال سازی تو برنامه تغییر داده بشه تا بعد از باز و بسته شدن برنامه دوباره همون حالت ترایال ظاهر نشه؟

به عبارتی باید تو لود شدن برنامه چه چیزی رو چک کنم تا مشخص بشه که برنامه هنوز ترایال هست یا اکتیو شده؟

behzadkhatari
سه شنبه 09 مهر 1392, 10:18 صبح
راه برای انجام این کار زیاده. میتونید از رجیستری استفاده کنید و یک مقدار کد شده رو داخل اون بریزید و چک کنید. میتونید یک فایل کد شده درست کنید و اون رو داخل یکی از فولدرهای ویندوز بریزید و اونو چک کنید.

duji6967
چهارشنبه 10 مهر 1392, 15:00 عصر
راه برای انجام این کار زیاده. میتونید از رجیستری استفاده کنید و یک مقدار کد شده رو داخل اون بریزید و چک کنید. میتونید یک فایل کد شده درست کنید و اون رو داخل یکی از فولدرهای ویندوز بریزید و اونو چک کنید.

این راه و نمی شه دور زد...؟
من می تونم تو رجیستری یه فایل بسازم و مقدارش رو همون مقدار سریال ارسال شده از طریق سایت بزارم و یه فایل هم با همون مقدار در یکی از فولدر های ویندوز بسازم که تو لود شدن برنامه با چک کردن محتوای این دو متوجه بشم که برنامه اکتیو هست یا نه، اما این روش خیلی ساده است و خیلی راحت می شه با کپی کردن فایل داخل فولدر و تغییر در تنظیمات رجیستری این راه رو دور زد.

یه راه بهتری وجود نداره که مطمئن تر باشه؟؟

abdullah20
چهارشنبه 10 مهر 1392, 15:17 عصر
دوست عزیز شما نباید اطلاعات را همین طوری ذخیره کنید باید رمزنگاری شده ذخیره کنید

duji6967
چهارشنبه 10 مهر 1392, 15:55 عصر
اول از همه به خاطر وقتی که میزارین ممنونم

منظورتون اینه که کد مثلا هشت رقمی که سایت برای فعال سازی به کاربر می فرسته ،برنامه اون رو هش کنه و داخل فایل بریزه؟ بعد به چه صورتی تو رجیستری ذخیرش کنیم و به چه صورتی اونو کنترل کنیم؟

behzadkhatari
پنج شنبه 11 مهر 1392, 13:12 عصر
ببینید کد فعالسازی که شمابه کاربر میدید باید مخصوص همون سیستم باشه که میتونید ترکیبی از شماره سریال هارد و cpu سیستم کاربر رو بگیرید و کد فعالسازی مخصوص همون سیستم به کاربر بدید اینجوری حتی با کپی کردن هم برنامه تون احرا نخواهد شد

Nima NT
پنج شنبه 11 مهر 1392, 22:25 عصر
برای امنیت برنامتون از پروتکتور جهت محافظت از کد هم استفاده کنید...

duji6967
جمعه 12 مهر 1392, 16:31 عصر
ببینید کد فعالسازی که شمابه کاربر میدید باید مخصوص همون سیستم باشه که میتونید ترکیبی از شماره سریال هارد و cpu سیستم کاربر رو بگیرید و کد فعالسازی مخصوص همون سیستم به کاربر بدید اینجوری حتی با کپی کردن هم برنامه تون احرا نخواهد شد
okممنون
متوجه شدم که چطوری باید درستش کنم تا جایی که به مشکل خاصی بر نخورم پیش می رم
از همه دوستان به خاطر راهنمایی شون سپاسگزارم

duji6967
جمعه 12 مهر 1392, 16:34 عصر
برای امنیت برنامتون از پروتکتور جهت محافظت از کد هم استفاده کنید...
از چه پروتکتوری که مطمئن باشه می تونم استفاده کنم طوری که با نرم افزار های 2زاری کد برنامه باز نشه؟