PDA

View Full Version : سوال: اجرای بانک از روی سیستمی دیگر؟



طبیب دل
سه شنبه 09 مهر 1392, 18:40 عصر
با سلام به دوستان
من سورس برنامم روی یه سیستم قرار داره و بانکم رو یه سیستم دیگه. حالا چطور میشه به اون بانک متصل بشم. کانکشن استرینگ چطور باید تغییرش بدم؟
با تشکر...

Behnam6670
سه شنبه 09 مهر 1392, 18:54 عصر
connectionString="Data Source=192.168.0.1,1433;Persist Security Info=True;Network Library=DBMSSOCN;Initial Catalog=DataBaseName;User ID=DataBaseUser;Password=UserPassword;Connect Timeout=200;"
قسمتهای قرمز رنگ رو عوض کن.
باید رو سرورت کاربر مورد نظرتو بسازیو دسترسیو هم به دیتابیس مورد نظرت بدی

veniz2008
سه شنبه 09 مهر 1392, 19:33 عصر
با سلام به دوستان
من سورس برنامم روی یه سیستم قرار داره و بانکم رو یه سیستم دیگه. حالا چطور میشه به اون بانک متصل بشم. کانکشن استرینگ چطور باید تغییرش بدم؟
با تشکر...
سلام.
مطالب این تاپیک رو بخون :
http://barnamenevis.org/showthread.php?388555-%DA%A9%D8%A7%D9%86%DA%A9%D8%AA-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%DA%A9%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3-%D8%B1%D9%88%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D9%86-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D8%B4%D8%AF%D9%87&highlight=%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87+%DA%A9%D8%B1%D8 %AF%D9%86+%D9%86%D8%B1%D9%85+%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8 %A7%D8%B1
در لینک زیر هم یک ویدئوی آموزشی قرار داده شده :
http://barnamenevis.org/showthread.php?387720-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%AA-%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D9%88%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D8%AA%D8%AD%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-SQL-SERVER&highlight=%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87+%DA%A9%D8%B1%D8 %AF%D9%86+%D9%86%D8%B1%D9%85+%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8 %A7%D8%B1
موفق باشید.

طبیب دل
چهارشنبه 10 مهر 1392, 12:11 عصر
connectionString="Data Source=192.168.0.1,1433;Persist Security Info=True;Network Library=DBMSSOCN;Initial Catalog=DataBaseName;User ID=DataBaseUser;Password=UserPassword;Connect Timeout=200;"
قسمتهای قرمز رنگ رو عوض کن.
باید رو سرورت کاربر مورد نظرتو بسازیو دسترسیو هم به دیتابیس مورد نظرت بدی

کاربر چطوری رو سرور بسازم و دسترسی بهش بدم؟

omidamiry
چهارشنبه 10 مهر 1392, 13:06 عصر
احتیاج به ساخت کاربر نداره

بانک رو سرور قرار بده فقط نام سرور رو در کانکشنت تغییر بده

Behnam6670
چهارشنبه 10 مهر 1392, 14:00 عصر
احتیاج به ساخت کاربر نداره

بانک رو سرور قرار بده فقط نام سرور رو در کانکشنت تغییر بده

اگه کاربر نسازی نمیتونی لاگین کنی بصورت ریموت به دیتا بیس

Behnam6670
چهارشنبه 10 مهر 1392, 14:07 عصر
کاربر چطوری رو سرور بسازم و دسترسی بهش بدم؟
ساخت کاربر (http://barnamenevis.org/showthread.php?368192-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%A8-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-Sql-Server)