ورود

View Full Version : آیا میشه با برنامه های قفل شکسته خارج از ایران رفت؟

mmbguide
سه شنبه 09 مهر 1392, 18:00 عصر
سلام به همه دوستان برنامه نویس

میخواستم بدونم اگه روی لپ تاب من برنامه قفل شکسته نصب شده باشه میتونم برم خارج از ایران؟ مثلا مثل آمریکا. با این برنامه ها

Visual Studio 2012
SQl Server 2012
Office 2013
Photoshop
Windows 8
و ...

ممنون

M0TR!X
سه شنبه 09 مهر 1392, 18:51 عصر
اگه منظورتون اینه که تو فرودگاه نگیرنت. طبق تجربه که دوستام داشتن معمولا چمدونهارو نمیگردن که سی دی کپی پیدا کنن ولی باز به شانس بستگی داره.

توی خود امریکا هم اگه بخواید از این برنامه هااستفاده کنید محض احتیاط همه اپدیت ها رو غیر فعال کنید.چون بعضی برنامه ها اگه کرک باشن گزارش میدن به سرور و میان دم خونتون ....

mnvoh90
سه شنبه 09 مهر 1392, 18:54 عصر
در هر صورت به ریسکش نمی ارزه. دقیق یادم نیست ولی مجازاتش یه چیزی حول حوش ۵۰۰۰۰ دلار جریمه با چند ماه زندان بود. حالا دیگه واسه غیر تبعه ها نمی دونم

fjm11100
سه شنبه 09 مهر 1392, 19:57 عصر
اگه نصب شده باشه که اصلا مشکلی نیست مگه اینکه پلیس بدلیلی بخواد لپ تاپ شما را هم وارسی کنه(مثلا بهت شک کنن عضو القاعده ای یا نه!!!) و بخواد گیر بده یا اینکه توی نمایشگاه agent شرکت نرم افزاری بیاد گیر بده که لایسنس را نشونش بدی(برای بعضی از شرکتهای ایرانی که توی نمایشگاه ها شرکت کردند پیش اومده)
اگر سی دی کپی هم باشه و روش ننوشته باشی عموما کاری ندارند ولی این سی دی های توی ایران مثل کینگ و گردو و ... اگه بگردن و پیدا کنن دردسره
ضمنا اینطور نیست که توی آمریکا یا اروپا کسی کرک شده استفاده نمیکنه ولی ترجیحا موقع کار با اینا یک فایروال اپن سورس قوی بگیر و دسترسی همه را به اینترنت ببند چون گزارش دادن برنامه ها خیلی جدی و خطریه

Amir Oveisi
سه شنبه 09 مهر 1392, 21:51 عصر
تا جایی که بنده اطلاع دارم اگر همراهت باشه و ببری مشکلی نداره اما اگر اونجا بخوای ازشون کپی بگیری و اینا جرم محسوب میشه.

mmbguide
شنبه 08 تیر 1398, 14:29 عصر
سلام. البته چیزی که به ذهنم میرسه اینه که در چنین مواقعی تمام برنامه ها رو بدون کرک و نسخه Trial نصب کنم و بعد لپ تاپم رو ببرم بیرون از ایران شاید بتونم مدعی باشم که نسخه آزمایشی هستش و.... البته برای شرایط موقت میگم. آیا این کار هم جرم محسوب میشه؟