PDA

View Full Version : مشکل در ساختن datatable در ویژوال استودیو 2012



hosseinmasterx
چهارشنبه 10 مهر 1392, 12:15 عصر
من یه بانک در ویژوال استودیو 2012 ایجاد میکنم اما بعد از اون با هر بار زدن دکمه Save از من نام تیبل می خواد در صورتی که بار قبلش که سوال کرده من نام دادم .
ضمنا بعد از Save شدن روی پوشه Table در Server Explorer دابل کلیک میکنم اون تیبلی که ذخیره شده رو باز نشون نمیده. :گریه:
کلا مثل 2010 نیست که پس از ذخیره سازی Table درست کار کنه و بسازه.
دوستان راهنمایی

rezaei_y
پنج شنبه 11 مهر 1392, 09:32 صبح
111420
طبق تصویر عمل کن

hosseinmasterx
پنج شنبه 11 مهر 1392, 09:53 صبح
با سلام مجدد
آقای rezaei_y (http://barnamenevis.org/member.php?117919-rezaei_y) درسته من با گزینه آپدیت جواب میگیرم.
اما منظورم این بود که کلا چرا مثل 2010 نیست که با هر بار کنترل اس (ctrl+s) جواب نمیده.
یعنی سیستم 2012 همینطوریه
ضمنا خیلی از راهنماییت ممنونم