PDA

View Full Version : واکشی اطلاعات از sql با دستور select واستور پراسیجر با تکنولوژی linq



sab_9185
چهارشنبه 10 مهر 1392, 13:45 عصر
می خوام با دستور select و stored procdure اطلاعات را از یک جدول در بانک اطلاعاتی بخوانم و در فرم و در textbox و ..... نمایش بدم یعنی وقتی یک کد توی textbox وارد شد. بقیه اطلاعاتش رو توی فرم ببینم اگه ممکنه مخصوصا با تکنولوژی linq
خیلی ممنونمیشم

Behnam6670
چهارشنبه 10 مهر 1392, 13:57 عصر
Var SelectQuery=From p in db.Table1 select p;
db اسم کلاس Linq هستش و Table1 هم که اسم جدولت
اگه مثلا بخوای یه فیلد خاصی رو از کوری بالا تو تکست باکس مثلا نشون بدی از کد زیر میتونی استفاده کنی
TextBox1.Text=SelectQuery.select(c=>c.Name);

sab_9185
چهارشنبه 10 مهر 1392, 14:22 عصر
بازم ایراد میگیره
var db=new TarhDataDataContext();
Var SelectQuery=From p in db.Tbl_Sarbaz_Pers select p;

selectqueryنام کوئری سلکت هستش یا اینکه نام استور پراسیجر

Behnam6670
چهارشنبه 10 مهر 1392, 18:55 عصر
بازم ایراد میگیره
var db=new TarhDataDataContext();
Var SelectQuery=From p in db.Tbl_Sarbaz_Pers select p;

selectqueryنام کوئری سلکت هستش یا اینکه نام استور پراسیجر
این دستوری که نوشتی دیگه نباید ایراد داشته باشه.این همون Select هستش.البته میتونی به شکلهای مختلف استفادش کنی.مثلا شرط بزاری یا محدود به یکسری فیلدهای خاص

sab_9185
پنج شنبه 11 مهر 1392, 08:40 صبح
ببخشید مهندس جان ولی من تازه کارم خوب حالا اگه شرط بخوام بزارم مثلا اگر فیلد کد a بود اونوقت فیلد نامش رو برام واکشی کنه

Behnam6670
پنج شنبه 11 مهر 1392, 08:50 صبح
Var SelectQuery=from p in db.Tbl_Sarbaz_Pers where p.id==a select new {p.Name};

sab_9185
پنج شنبه 11 مهر 1392, 09:11 صبح
شرمنده مهندس جان منظورتون این جوری باید باشه
var db = new TarhDataDataContext();
var selectquery = from p in db.Tbl_Sarbaz_Pers where p.id==int.Parse(TxtSarbazId.Text) selectquery new{p.firstname};
ولی جواب نمی ده حالا اگه تعداد تکس باکس هامون زیاد باشه برای هرکدوم از textbox ها باید همین جوری نوشت اگه راه حل دیگه ای هست ممنون میشم بازم ببخشد.خدا اجرتون بده

aram24
پنج شنبه 11 مهر 1392, 13:29 عصر
فکر میکنم منظورتون اینه

protected void btnSearchLinq_Click(object sender, EventArgs e)
{
LinqBankDataContext lb = new LinqBankDataContext();
Table1 tl = lb.Table1s.First(p => p.Mid == int.Parse(txtsearch.Text));
txtname.Text = tl.Name.ToString();
txtfamily.Text = tl.Family.ToString();
txtmid.Text = tl.Mid.ToString();
txtfathername.Text = tl.Fname.ToString();
}

sab_9185
پنج شنبه 11 مهر 1392, 14:14 عصر
با تشکر از همه دوستان که در این راه کمک کردن مشکل اصلی من اینه که فیلدهای اطلاعاتی من زیاده و همه شون رو نمی خوام تو دیتا گرید ویو نشون بدم ولی وقتی کاربر بخواد اصلاح کنه باید همه فیلدها ر و ببینه حالا اگه دوستان راه حل دیگه ای دارن ممنون میشم

sab_9185
پنج شنبه 11 مهر 1392, 14:16 عصر
از همه دوستان ممنونم که کمک کردن لپ کلام اینکه من فیلدهای اطلاعاتیم زیاده و همه رو نمیشه تو datagrid نشون داد ولی وقتی کاربر بخواد عملیات اصلاح رو انجام بده نیاز داره همه فیلدها رو ببینه دوستان هاگر راه حل بهتری دارن ممنون میشم

sab_9185
پنج شنبه 11 مهر 1392, 14:25 عصر
ممنون دستت درد نکنه خدا خیرت بده