View Full Version : تصحیح علامت سوال در فایل Notepad
veniz2008
چهارشنبه 10 مهر 1392, 16:27 عصر
سلام دوستان.
من یک فایل txt (با notepad ساخته شده) دستم رسیده که همش بصورت علامت سوال هست. شخصی که اونو ایجاد کرده Encoding رو بر روی utf8 قرار نداده و الان این مشکل بوجود اومده.
من خیلی سرچ کردم بعضی ها گفته بودن اگر دوباره از save as استفاده کنیم و اونو روی utf8 بذاریم درست میشه ولی نشد.
بعضی ها هم گفته بودن اگه از ++Notepad استفاده کنیم و از convert to utf8 without BOM استفاده کنم درست میشه که بازم نشد.
دوستان راهی رو سراغ دارند که بتونم این فایل رو درست کنم؟
eshpilen
چهارشنبه 10 مهر 1392, 18:31 عصر
فایل رو با مرورگر باز کن. بعد در منوهای مرورگرها امکان تنظیم encoding هست. encoding های مختلف محتمل رو امتحان کن ببین متنش میاد یا نه. اگر اومد، اونوقت encoding فایل مورد نظر رو پیدا کردی. بعدش خب اگر لازم باشه میتونی تبدیل کنی یا کپی کنی و این حرفا.
انکدینگ های عربی و ویندوز میندوز و اینا رو تست کن.
veniz2008
پنج شنبه 11 مهر 1392, 12:31 عصر
فایل رو با مرورگر باز کن. بعد در منوهای مرورگرها امکان تنظیم encoding هست. encoding های مختلف محتمل رو امتحان کن ببین متنش میاد یا نه. اگر اومد، اونوقت encoding فایل مورد نظر رو پیدا کردی. بعدش خب اگر لازم باشه میتونی تبدیل کنی یا کپی کنی و این حرفا.
انکدینگ های عربی و ویندوز میندوز و اینا رو تست کن.
ممنونم از جوابت ولی متاسفانه جواب نداد.
حمید محمودی
جمعه 12 مهر 1392, 13:55 عصر
اگر فایل، عمومی هست، میتونید درصورت امکان اپلود کنید تا نکاهی بهش بندازیم.
FastCode
جمعه 12 مهر 1392, 16:46 عصر
به نظر من اول با hex editor باز کن و مطمئن شو که همه ی بایتهاش مثل هم نباشه.
youngold
جمعه 12 مهر 1392, 17:19 عصر
به نظر من اول با hex editor باز کن و مطمئن شو که همه ی بایتهاش مثل هم نباشه.
درسته
اگر با فرمتی که اون کاراکتر ها رو ساپرت نمیکرده ذخیره شده باشه که کلاً کاراکتر های شما از دست رفته و به جاش بایت های یکسانی قرار گرفته
در این صورت راه دیگه ای نیست
godofphp
جمعه 12 مهر 1392, 17:30 عصر
یه ترفند سرعتی میگم
فایلت رو با برنامه ورد باز کن و وقتی باز میکنه سوالی پرسیده میشه و اگه اونجا arabic رو انتخاب کنی بجای علامت سوال متن رو نمایش میده البته اگه قبلا رو همین فایل دستکاری نکرده باشی
شرلوک هلمز
جمعه 19 مهر 1392, 20:27 عصر
از طریق کنترل پنل زبان پیش فرض ویندوز را فارسی کن بعد باید کامپیوتر را ریستارت کنی
فکر کنم درست بشه چون اگه زبان پیش فرض ویندوز فارسی باشد لازم نیست با utf8 ذخیره بشه و با اسکی هم فارسی درست نمایش داده میشه
mhmd hy
دوشنبه 19 مهر 1400, 04:43 صبح
اگر فایل، عمومی هست، میتونید درصورت امکان اپلود کنید تا نکاهی بهش بندازیم.
داداش منم همین مشکلو دارم آپلود میکنم اگ میشه کمکم کنید:گریه::گریه:
این لینک فایل https://b2n.ir/h76309
abzarx
دوشنبه 26 مهر 1400, 14:42 عصر
اگر میشه بگین چطور میشه بهم ریختگی نوت پد رو وقتی فایل رو جابجا میکنیم با فلش حل کرد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.