View Full Version : گفتگو: راه اندازى بخش اندروىد در تالار دلفى
gholami146
چهارشنبه 10 مهر 1392, 20:02 عصر
با سلام
با پیشرفت روز افزون محیط برنامه نویس دلفی در نسخه های جدید (XE5) به نظرم رسید تا برای یک پارچه گی سئوالات و دانسته های دیگر کاربران دلفی در این تالار بخشی جدید برای برنامه نویس سیستم عامل ۀندروید ایجاد کنیم بر همین اساس من با آقای کرامتى در مورد راه اندازی بخش برنامه نویس سیستم عامل اندروید در تالار دلفى گفتگو داشتم ایشان فرمودند در اینجا مطرح کنم اگر با در خواست تعدادى از کاربران باشه اجرائی میشه لطفا نظرات خودرا دراین مورد بفرمایید
امیدوارم دوستان با خوندن این مطلب بسادگی از اون رد نشوند و بدون نظر این تاپیک رو ترک نکنند
با تشکر از شما
Jarvis
چهارشنبه 10 مهر 1392, 21:27 عصر
به نظر من یک بخش تحت عنوان "برنامه نویسی موبایل در دلفی" راه اندازی بشه تا فقط مختص اندروید نباشه .. توش مباحث iOS هم پوشش داده بشه...
gholami146
سه شنبه 16 مهر 1392, 14:18 عصر
به نظر من طرح این سئوال در اینجا اشتباه بوده و باید در تالار دلفی مطرح میشد
Mask
سه شنبه 16 مهر 1392, 14:34 عصر
منم موافق این کار هستم .
البته نظر دوست عزیز Variant خیلی قابل قبول تره.
hossein_h62
سه شنبه 16 مهر 1392, 14:36 عصر
من هم با اضافه شدن این بخش به تالار دلفی موافقم. :)
hp1361
سه شنبه 16 مهر 1392, 15:20 عصر
با سلام.
کاش مشخص میکردید با دکمه تشکر درخواست راه اندازی این بخش رو تایید کنیم یا با نوشتن پست جدید.
من هم به نوبه خودم با راه اندازی این بخش موافقم(البته اگر مباحث iOS تفاوت چندانی با اندروید نداشته باشه با هم باشن قابل قبوله)
hadisalahi2
سه شنبه 16 مهر 1392, 15:46 عصر
من هم موافق هستم
persia_hrn
سه شنبه 16 مهر 1392, 17:36 عصر
نظر دوست عزیزمون Variant (http://barnamenevis.org/member.php?284726-Variant) بسیار عالی هست و موافق این کار هستم
farshid_82
سه شنبه 16 مهر 1392, 17:50 عصر
من هم موافق هستم
Valadi
سه شنبه 16 مهر 1392, 18:49 عصر
ما هم موافقيم
MohsenB
سه شنبه 16 مهر 1392, 19:46 عصر
سلام
فکر بسیار خوبیه ولی به نظر من چون مسائل مربوط به دلفی با بقیه زبانها کاملا متفاوته و به نظرم زبانهای دیگه قایل مقایسه با دلفی نیستن چه از لحاظ دستوری و ارزشی ( هیچکدوم در حد و اندازه دلفی نیستن ) و چالشهای مربوط به انواع سیستم عاملها و ... ، باید یه بخش کاملا متفاوت برای این منظور لحاظ بشه . مثلا میتونه این عنوانها رو داشته باشه :
برنامه نویسی با محصولات امبارکادرو
برنامه نویسی بر پایه پاسکال
برنامه نویسی بر پایه دلفی و زبانهای مرتبط
برنامه نویسی با پاسکال
...
و میتونه یه همچین زیر گروههایی داشته باشه :
دلفی
فری پاسکال
لازاروس
-----بر اساس سیستم عامل
ویندوز
مک
لینوکس
اندروید
و خلاصه یه چیزایی در همین حدود .
سعید صابری
سه شنبه 16 مهر 1392, 21:55 عصر
فکر کنم نظر جناب Variant (http://barnamenevis.org/member.php?284726-Variant) بهتر باشه.در کل کار بسیار خوبیه
یوسف زالی
سه شنبه 16 مهر 1392, 23:22 عصر
من هم موافقم ولی "ولی" داره.
مطالب رو کی می گذاره؟
خیلی از شما هم مثل من علاقه مندید چون می خواهید مطالب جدید بیاموزید. ولی خب، باید یک یا چند نفر از ما، با تقسیم کار، زحمت آموزش و ترجمه و .. رو بکشیم تا به نقطه ای برسیم که قابل قبول باشه.
لطفا ایجاد بشه، ولی همین اول کاری سفت و محکم دنبالش باشیم.
با آرزوی موفقیت..
lord_viper
چهارشنبه 17 مهر 1392, 08:15 صبح
منم موافقم :d
benyaminrahimi
پنج شنبه 18 مهر 1392, 12:30 عصر
خوب این که مثله رو ز روشنه که لازمه این کار .. اقل برای بهتر شدن رنک سایت و جذب یوسر بیشتر .. کی بدش میاد ؟ واقعن از تبلیغ سایت ایسام مفید تره برا سایت :) امیدوارم به تریج قبا کسی بر نخوره
gholami146
پنج شنبه 18 مهر 1392, 15:37 عصر
قبل از هر چیز از تمامی دوستانی که لطف کردن و این تاپیک رو حمایت کردن بسیار متشکرم
و ثانیا اگر من چیزی در مورد IOS نگفتم بخاطر اینکه این مبحث از قبل در نسخه های قدیمی تر از XE5 و جود داشت و نکته دیگه اینکه ما در محیط دلفی کد ها رو به زبان دلفی می نویسیم و فقط در هنگام خروجی نوع سیستم عامل رو معرفی می کنیم که الباقی کار رو خود کامپایلر میکنه و اما در مورد
مطالب رو کی می گذاره؟
خیلی از شما هم مثل من علاقه مندید چون می خواهید مطالب جدید بیاموزید. ولی خب، باید یک یا چند نفر از ما، با تقسیم کار، زحمت آموزش و ترجمه و .. رو بکشیم تا به نقطه ای برسیم که قابل قبول باشه.
باید عرض کنم اگر این تاپیک راه اندازی بشه با طرح مشکلات کاربران در ابن زمینه خود این تاپیک بصورت کاربر محور بالا میاد یعنی کاربران تجربیات و دانسته های خودشون رو به اشتراک میزارن و کم کم کسانی که وارد تر هستن به مشکلات دیگران پاسخ میدن ولی چنانچه اگر لازم باشه مدیری هم برای اون بخش در نظر گرفته بشه من به اقای You-See رای میدم چون واقعا در این چند سال دیدم بدون هیچ چشم داشتی پا به پای اقای بهروز عباسی به رفع مشکل کاربران پرداخته و در تمامی جواب ها شخصیت و ادب رو رعایت کرده
با تشکر غلامی
nilidelphi
دوشنبه 22 مهر 1392, 10:21 صبح
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeap
i agree
soft-c
پنج شنبه 19 دی 1392, 14:19 عصر
من هم موافقم
مباحثی مثل آندروید ، فایر مانکی و ... تکنولوژی های جدید قسمت جداگانه ای می خواد .
مهدی کرامتی
پنج شنبه 19 دی 1392, 15:32 عصر
در حال حاضر بخش درخواستی به صورت کلی ایجاد شد: برنامه نویسی موبایل در Delphi (http://barnamenevis.org/forumdisplay.php?208-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D9%85%D9%88%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-Delphi)
در صورت تعدد تاپیک در بخش فوق تفکیک لازم صورت خواهد گرفت.
habibb
پنج شنبه 19 دی 1392, 21:27 عصر
مطالب رو کی می گذاره؟
لطفا ایجاد بشه، ولی همین اول کاری سفت و محکم دنبالش باشیم.
با آرزوی موفقیت..
این قدر این موضوع مهمه که من ی بار دیگه تکرارش می کنم نمی دونم چرا بعضی ها می گن کاربر محور
اگر بگی کاربر محور یعنی گفتی هیچی :متعجب:
asheykh
سه شنبه 15 بهمن 1392, 18:15 عصر
بله - حرکت مثبتیه
بسیار عالی منم وافقم:لبخندساده:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.