ورود

View Full Version : سوال: ایجادبانک اطلاعاتی دانش آموزان

amirkazem
چهارشنبه 10 مهر 1392, 21:38 عصر
باسلام خدمت دوستان بزرگوار
می خوام یک بانک اطلاعاتی(سیستم دانش آموزی)بااستفاده ازاکسس طراحی کنم که برای استفاده درمدرسه وبرای رسیدگی به اموردانش آموزان باشه.
مواردی که لازم است توجه ویژه ای به آنهابشه اینهاهستند.
1.سیستم ثبت غیبت دانش آموزان
2.سیستم ثبت مواردانضباطی دانش آموزان(دفترانضباطی)
3.سیستم ثبت دریافت شهریه ازدانش آموزان(دردفعات مختلف)
4.سیستم ثبت مراجعات والدین دانش آموزان
لازم به ذکرهست که هریک ازسیستمهای فوق الذکربایدگزارشاتی رابه همراه داشته باشند.
امّادرخواست بنده این است که اساتیدلطف کنن راهنمایی بفرماییدکه این برنامه ازابتدادرست طراحی بشه(ازقبیل طراحی جداول وبه کاربردن نوع مناسب داده ها برای دریافت ورودی هاوازهمه مهمترارتباط جداول) ویک نکته مهم اینکه اگراین برنامه رابخواهیم برای سالیان متمادی استفاده کنیم پس ناچاریم یک جدول سال تحصیلی هم داشته باشیم تااطلاعات مربوط به هرسال تحصیلی جداگانه درج واستخراج گردد.
دوستان لطفاًراهنمایی بفرمایید.ازهمه شمابزرگواران کمال تشکررادارم:متفکر::کف::خجالت: :گیج::بوس:

hasanhzd
پنج شنبه 11 مهر 1392, 08:57 صبح
درود
خوب شما تاچه حد اکسس میدونید؟
فکرنکنم دوستان بتونن وقت برای 0تا100 برنامه براتون بزارن
ولی کار سختی نیست

saeidmohammadi-hesabdar
پنج شنبه 11 مهر 1392, 16:25 عصر
سلام دوستان عزیز بنده تاحدودی نمونه مالی رو تهیه کردم ولی ناقصه ایمیل بنده Tahrirgaran.shargh@yahoo.com ، اگه مایل باشید پیام بدید با مشارکت هم ادامه بدیم

amirkazem
پنج شنبه 11 مهر 1392, 23:32 عصر
باسلام خدمت دوستان واساتیدبزرگوار.دوست عزیزمان جناب hasanhzd فرمودندکه چقدراکسس بلدید؟
درجواب بایدعرض کنم بیشترچیزی که بنده ازاکسس دریافت نموده ام به واسطه راهنمایی های دوستان بوده است.
جهت اطلاع دوستان چندبرنامه تاکنون البته نه درحدمهارت شمابزرگواران تهیه کرده ام.ازجمله:
1.برنامه اعلام نتایج امتحانات دانشجویان:خجالت: 2.برنامه ساده فروشگاه کیف وکفش:خجالت:3.نمونه ی کوچکی ازبرنامه های بانکی مربوط به واریزبه حساب اشخاص وگزارش های مربوطه که درآن فیش های بانکی سه برگی سفید، قرمزوآبی را(مربوط به انقال های بانکی)به عددوحروف باشرح جزئیات پرینت می گیریم.4.برنامه نه چندان کامل سیستم دبیران مدرسه باامکانات تعریف پرسنل وایام حضورآنان درمدرسه واطلاعات شغلی کارکنان(که این برنامه درپستهای قبلی اینجانب موجوداست.):خجالت:
بازهم عرض می کنم این مواردی که نام بردم رافقط ازمحضرشمابزرگواران کسب فیض نموده ام. دوستان اگرتمایل داشتندایمیل بدهندتانمونه برنامه هارابرایشان ارسال نمایم. seyyedabbasm1@gmail.com

Abbas Amiri
جمعه 12 مهر 1392, 23:34 عصر
باسلام خدمت دوستان بزرگوار
می خوام یک بانک اطلاعاتی(سیستم دانش آموزی)بااستفاده ازاکسس طراحی کنم که برای استفاده درمدرسه وبرای رسیدگی به اموردانش آموزان باشه.
مواردی که لازم است توجه ویژه ای به آنهابشه اینهاهستند.
1.سیستم ثبت غیبت دانش آموزان
2.سیستم ثبت مواردانضباطی دانش آموزان(دفترانضباطی)
3.سیستم ثبت دریافت شهریه ازدانش آموزان(دردفعات مختلف)
4.سیستم ثبت مراجعات والدین دانش آموزان
لازم به ذکرهست که هریک ازسیستمهای فوق الذکربایدگزارشاتی رابه همراه داشته باشند.
امّادرخواست بنده این است که اساتیدلطف کنن راهنمایی بفرماییدکه این برنامه ازابتدادرست طراحی بشه(ازقبیل طراحی جداول وبه کاربردن نوع مناسب داده ها برای دریافت ورودی هاوازهمه مهمترارتباط جداول) ویک نکته مهم اینکه اگراین برنامه رابخواهیم برای سالیان متمادی استفاده کنیم پس ناچاریم یک جدول سال تحصیلی هم داشته باشیم تااطلاعات مربوط به هرسال تحصیلی جداگانه درج واستخراج گردد.
دوستان لطفاًراهنمایی بفرمایید.ازهمه شمابزرگواران کمال تشکررادارم:متفکر::کف::خجالت: :گیج::بوس:

همانطور که جناب حسن زاده ذکر کردند شما باید بصورت موردی و نه کلی سوال خودتان را مطرح کنید . گرچه بانک اطلاعات دانش آموزان نیاز به موارد و موجودیت های دیگری مثل معلمان ، دروس ، نمرات ، و ... و همچنین جهت شهریه به جدول دیگری جهت نوع وجه پرداختی (چک ، واریز ، نقد) و مشخصات و وضعیت اسناد پرداخت شده دارد .

amirkazem
شنبه 13 مهر 1392, 17:47 عصر
ازراهنمایی های ارزشمندتان تشکرویژه دارم.چشم اوامرتان اجراخواهدشد.انشاءالله

amirkazem
یک شنبه 14 مهر 1392, 23:00 عصر
خدمت تمامی دوستان عزیز علی الخصوص آقای Abbas Amiri سلام عرض می کنم.
همانطورکه درپستهای بالانیزعرض کردم، برنامه سیستم دانش آموزی راتصمیم دارم به کمک شماعزیزان تهیه کنم.
بنده یک سری جداول تهیه کرده ام که درفایل ضمیمه موجودمی باشد.محبت بفرماییدباتوجه به آیتمهایی که درذیل به آنهااشاره می کنم، بفرماییدکه طراحی جداول بنده درست بوده است یاخیر؟
مواردموردنیاز:
1-مشخصات کلیه دانش آموزان(نام-نام خانوادگی-نام پدر-شماره شناسنامه-کدملی-تاریخ تولد-شماره دانش آموزی-پایه- نام کلاس-تلفن ثابت-موبایل-آدرس)
2-جدول انضباطی(شماره دانش آموزی-تاریخ-موضوع انضباطی-روزهفته)
3-جدول غیبت(تاریخ-شماره دانش آموزی-روزهفته-گواهی )
4-جدول پرداخت شهریه(شماره دانش آموزی-تاریخ-روز-نوع پرداخت"نقدی-فیش بانکی"-مبلغ-نام پرداخت کننده)
5-جدول حضوراولیا(شماره دانش آموزی-تاریخ-روزهفته-نسبت ملاقات کننده-موضوع موردبحث)
6-جدول سال تحصیلی(چون برنامه بایدبرای سالهای آینده نیزاستفاده شودوبرای هرسال تحصیلی دانش آموزان جدیدثبت نام شوند)
دوستان محبت بفرمایندوفایل ضمیمه راملاحظه بفرماییدوبنده راراهنمایی بفرمایید.
ازمحبت شماسپاسگزارم

111565

Abbas Amiri
یک شنبه 14 مهر 1392, 23:34 عصر
سلام

احتمالا جدول ثبت نام (با فیلدهای: کد دانش آموز،سال تحصیلی،پایه،تاریخ ثبت نام، و ...) هم نیاز داشته باشید . همچنین برای جدول پرداخت فیلد توضیحات جهت شماره فیش و یا مشخصات چک هم لازم است .در جدول غیبت هم تعداد ساعات مهم است . ضمن اینکه برای تاریخ ها احتیاجی به فیلد جهت روز هفته ندارید و توسط توابع مخصوص بدست خواهدآمد .

این ظور مشخص است این دیتابیس کاری به درس وامتحان دانش آموزان ندارد.

amirkazem
یک شنبه 14 مهر 1392, 23:57 عصر
آقای امیری ضمن تشکرازمحبت شما، همانطورکه فرمودیداین سیستم ارتباطی به آموزش ودرس ونمره دانش آموزان نداردچون که تمامی مدارس ایران به برنامه دانش آموزی (دانا و...)مجهّزهستندوتمامی مواردآموزشی دانش آموزان درهمان سیستمهاانجام می شودبه طوری که حتی ثبت نام دانش آموزان درهرسال تحصیلی ازطریق سامانه سنادhttp://sanaad.medu.gov.ir/ انجام شده ویکجاازطریق یک فایل(XML)واردپایگاه دانش آموزی شده وتمامی امورآموزشی درآن برنامه انجام می شود.
برنامه ی موردنظربنده فقط یک برنامه اختصاصی برای مدرسه ای است که بنده درآنجامعاون آموزشی هستم(دبیرستان نمونه دولتی) ومی خواهم بسیاری ازکاغذبازی هاوانباشت کاغذودفتر(حضوروغیاب ومراجعه والدین و....)راازبین ببرم وکاری متفاوت ترازبقیه مدارس انجام بدم.
ممنون میشم اگه بنده راراهنمایی بفرمایید.

amirkazem
چهارشنبه 17 مهر 1392, 23:28 عصر
دوستان سلام.من برنامه سیستم دانش آموزی راتااندازه ای جلوبردم.(طراحی جداول ویک فرم)
محبت بفرماییدفایل رامشاهده کرده ودرصورت امکان(ارتباط جداول)رابرای این حقیرایجادفرمایید.(دراین زمینه مشکل دارم)
احتمالادرطراحی جداول هم اشکالاتی دارم.ممنون میشم اگرمحبت بفرماییدوراهنمایی نمایید.
ازهمه تشکرمی کنم.

111703

amirkazem
پنج شنبه 18 مهر 1392, 22:45 عصر
دوستان سلام
اگرزحمتی نیست مساعدت بفرمایید
amirkazem
جمعه 19 مهر 1392, 22:13 عصر
سلام.
ازعنایت همه دوستان سپاسگزارم.
محبت بفرمایید وراهنمایی کنید.
razeghi36
شنبه 20 مهر 1392, 21:20 عصر
با سلام
من از اکسل و اکسس برای بعضی کارام استفاده می کنم البته من حسابدارم و زیاد تو برنامه نویسی وارد نیستم در اصل هیچی فقط می تونم بگم که از sample template اکسس یکیش students نمونه خوبیه می تونید با کمی تغییر ازش استفاده کنید ممنون

sinanice206
شنبه 20 مهر 1392, 23:59 عصر
111808
دوست عزیز یه نگاه بنداز ببین همینه

amirkazem
یک شنبه 21 مهر 1392, 21:57 عصر
دوست عزیزجناب آقای sinanice206 ازمحبتتون بی نهایت سپاسگزارم:تشویق: